Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2009

Η πιο Eπαναστατική Πράξη του Τριανταφυλλοπουλου...

Ενας λετσος στην Εκαλη!

Η πιο επαναστατική πράξη του Τριανταφυλλοπουλου μέχρι τώρα ήταν η μετακόμιση του στην Εκαλη.Ανέβασε το λιγδιαρικο,λουμπεν προλεταριάτο του μικρομπατσου(αχ πατερα!) στα υψηλοτέρα κοινωνικά στρώματα δικαίωση της επαναστατικής γυμναστικής η ο αριβισμός σαν η φιλοσοφία της μεταηθικής! 

αυτό το φοβερό ειναι του lifomag

Το Σπίτι του Αγωνιστή Μάκη

Έχει χτιστεί σε οικόπεδο 1.008 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από:
· υπόγειο όροφο που περιλαμβάνει χώρο γκαράζ 75,92 τετραγωνικών μέτρων
· υπόγειο χώρο 122,03 τετραγωνικών μέτρων
· αποθήκη 23,70 τ.μ., λεβητοστάσιο 10,40 τ.μ., αποθήκη – πλυντήριο 11,40 τ.μ.
· ισόγειο επιφάνειας 223,65 τ.μ. και
· πρώτο πάνω από το ισόγειο όροφο 175,90 τ.μ.Τ
ο ακίνητο είναι περιτοιχισμένο γύρωθεν με δενδροφύτευση και μάντρα, στον αύλειο χώρο υπάρχει πισίνα διαστάσεων 5 επί 3 μέτρων περίπου.

Το υπόγειο χρησιμοποιείται ως κατοικία.Το ισόγειο είναι διαμορφωμένο ως καθιστικό-σαλόνια και κουζίνα. Στον Α’ όροφο βρίσκονται 4 κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο. Υπάρχει κήπος διαμορφωμένος με γκαζόν και δέντρα.

Τα στοιχεία αυτά αναγράφονται  με βάση την υπ' αριθμ. 817/11-6-2008 έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης, που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου 2008 στο Δημαρχείο της Εκάλης με οφειλέτη τον Ευθύμιο Τριανταφυλλόπουλο, του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας .Αφορούσε την γνωστή  Υπόθεση 
που  είχε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση του μακαρίτη Πάνου Πάλμου, πρώην βουλευτή και την εποχή της επίδικης υπόθεσης επικεφαλής του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα». Ο «Ταρζάν» είχε κάνει μια εκπομπή στον ΣΚΑΪ και ενέπλεξε τον Πάλμο σε κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών. Εκείνος προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι εξαπατήθηκαν από το Δημοσιογράφο, ότι τους παγίδεψε με κρυφές κάμερες και τα σχετικά, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να καταδικάσει τον Μάκη. Την καταδίκη επικύρωσε ο Άρειος Πάγος το 1996.τον μηνυτή επιδικάστηκε και αποζημίωση, αλλά ο Μάκης αρνήθηκε να πληρώσει. Μάλιστα, όταν οι δικαιούχοι τον πίεζαν, τους απαντούσε αλαζονικά με φράσεις που δεν γράφονται, και τους χλεύαζε ότι δεν θα πάρουν τίποτα γιατί δεν έχει τίποτα στο όνομά του. Προφανώς, πίστευε ότι ως… κορυφαίος παράγων του δημόσιου βίου και τιμητής των πάντων ο ίδιος στέκεται πάνω από τους νόμους που ισχύουν για το λαουτζίκο. 
Οι κληρονόμοι του μακαρίτη Πάλμου δεν το έβαλαν κάτω. Ανακάλυψαν μετά από μεγάλη έρευνα μια προσημείωση που είχε εγγραφεί το 2005 στο υποθηκοφυλακείο Νέας Ερυθραίας από την οποία φαινόταν ότι ο Μάκης είχε πάρει δάνειο από την Alpha Bank για το ανάκτορό του στην Εκάλη (προφανώς για λόγους «πόθεν έσχες») κι επομένως το σπίτι ήταν στο όνομά του! Ζήτησαν, λοιπόν, και πήραν απόφαση αναγκαστικής κατασχέσεως με απόφαση του 2002 που έγινε εκτελεστή το 2008. Για λόγους που δεν γνωρίζουμε, ο Μάκης συνέχισε να δείχνει αδιαφορία ή σιγουριά ότι δεν θα πληρώσει, και τελικά ειδοποιήθηκε ότι το σπίτι του βγαίνει στο σφυρί!

Αυτός Είναι ο Μάκης  Ο Αγωνιστής......

Ψεύτης και Δημαγωγός ....3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερέ Ιησουίτη, μισθοφόρε, σύμβουλε, ότι δεν έχεις το κουράγιο να πεις πως το «τρωκτικό σου» γεννήθηκε μέσα από το ψέμα για το ψέμα το καταλαβαίνουμε, ότι κρύβεις θέματα χάριν των ιδεοληψιών σου το καταλαβαίνουμε, ότι γυρίζεις την πλάτη σε αυτόν που σε ευεργέτησε και αυτό το καταλαβαίνουμε, ότι λες όμως τόσο τερατώδη ψέματα, για να πουληθείς σε καλή τιμή και να ντρέπεται ένα ολόκληρο γραφείο για λογαριασμό σου, ε αυτό δεν το χωράει το μυαλό μας, ούτε μπορούμε να το καταλάβουμε… Κρίμα!.

Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

@Ανώνυμος 17 Ιανουάριος 2009 6:46 μμ
Μήπως τα μπέρδεψες λίγο
hallow .......
den eimaste το τρωκτικό!!!!!!

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Ειρήνη υμίν, τέκνα μου! Τις καλημέρες μου και καλή εβδομάδα.

Νυκτερινέ Επισκέπτη τα λες θαυμάσια. Μεγάλη λούγκρα ο Μάκης, πολύ μεγάλη!