Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

ΣΤΑΡΣ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΟΓΩ ΣΙΩΝ

-υντάκτης: Κωνσταντίνος
Συνεργάτης

Το 2004 η ηθοποιός Μαρί Κωνσταντάτου, παντρεύτηκε τον μεγαλοεπιχειρηματία Μηνά Κυριακού. Πριν απ’ αυτό το γεγονός η πανέμορφη και πολύ γλυκιά Μαρί, δεν είχε καταφέρει να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό-παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της- και θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ως μια αποτυχημένη ηθοποιό. Η Μαρί απέτυχε, γιατί μάλλον δεν είχε δημόσιες σχέσεις, δεν ήταν μπασμένη δηλαδή στο star system. Εμείς φυσικά υποστηρίζουμε, ότι εκτός από ομορφιά και εξυπνάδα, έχει πάρα πολύ ταλέντο και μεγάλες υποκριτικές ικανότητες(τη θυμόμαστε από τις εξαιρετικές της ερμηνείες, στη σειρά «Μικροί-Μεγάλοι» τη δεκαετία του ’80). Ήταν μια από τις εκατοντάδες ηθοποιούς, που λόγω ελλείψεως «μέσου», δεν κατάφεραν να σταδιοδρομήσουν στο θέατρο, τηλεόραση κλπ.
Η Μαρί εδώ και δύο χρόνια παρουσιάζει μια εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου στο κανάλι του άντρα της Μηνά, με πολύ μεγάλη επιτυχία και ομολογουμένως και προσφορά στη κοινωνία μας. Ακόμη, συχνά-πυκνά την καλούν διάφοροι(π.χ. LIONS) και την βραβεύουν. Με λίγα λόγια μια πολύ καλή ηθοποιός «προωθήθηκε» ως παρουσιάστρια, λαβαίνοντας «άπειρη» διαφήμιση από τον «προστάτη» της και έφτασε την εκπομπή της, να είναι από τις δημοφιλέστερες της ελληνικής TV.
Ρωτώ: «Αν στη θέση της γλυκιάς Μαρί, ήταν η Παπακολοκυθοπούλου, επίσης γλυκιά και άξια κοπέλα, η συγκεκριμένη εκπομπή θα είχε την ίδια επιτυχία; Θα ήξερε κανείς μια εκπομπή, που το θέμα της έχει εξαντληθεί; Θα φώναζαν οι LIONS ποτέ την Παπακολοκυθοπούλου, για να την βραβεύσουν; ».
Κι ένας οκτάχρονος, θα απαντούσε ΟΧΙ. Απλά πράγματα: Ότι θέλει ο δικός μας άνθρωπος κι ας μην είναι ο πιο καλός. Δε πειράζει. Άπειρη διαφήμιση, άπειρα μέσα, άπειρο προσωπικό για να προωθήσουμε τον δικό μας άνθρωπο. Το όλο σκηνικό -προς Θεού- δεν το κατηγορώ. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο θα έκανα και ίσως περισσότερα για τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τους φίλους μου….
Γιατί τα αναφέρω αυτά, για την εξέλιξη της Μαρί;
Έτσι ακριβώς λειτουργούν οι απανταχού εβραίοι: « ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ».Αλλά αυτοί ενεργούν έτσι, όχι για να εξυπηρετήσουν τους ανθρώπους τους αλλά τους σκοπούς του σιωνισμού.
Στόχος των σιωνιστών ανά τον κόσμο, είναι σταδιακή κατάληψη της ανθρωπότητας από αυτούς με υπομονή και δολιότητα και η υποδούλωσή της, ώστε να κυριαρχήσουν και να υλοποιήσουν τις ανοησίες που μας «σερβίρουν» περί διάφορου λαού. Εδώ και 100-150 χρόνια, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα «ματωμένα» τους λεφτά, για να εκπληρώσουν το στόχο τους. Από τότε, εμφανίστηκαν πάρα πολλοί εβραίοι που συστήνονται ως μαθηματικοί, επιστήμονες, ιστορικοί, σκηνοθέτες, εφευρέτες, κλπ, κλπ, κλπ, που σαρώνουν όλα τα βραβεία (που τα διοργανώνουν και τα χρηματοδοτούν οι ίδιοι), διαφημίζοντας με την πρώτη ευκαιρία την καταγωγή τους και δηλώνοντας, πόσο περήφανοι είναι.
Πως τα καταφέρνουν; Μα ακριβώς με τον τρόπο που τα κατάφερε και η γλυκιά Μαρί του ΑΝΤ1.Με τα χρήματα του αφεντικού-άντρα της, εν προκειμένω τα λεφτά των σιωνιστών.
Τι θέλουμε; Επιστήμονα; Πάρε NASA 10 εβραίους(σε διατάζω, με τα δικά μου τα λεφτά φτιάχτηκε και ούτως ή άλλως, τα αφεντικά είναι εβραίοι).Άπειρα λεφτά και μέσα, άπειρο προσωπικό(οι μεγαλοφυΐες άλλων εθνικοτήτων που προσλαμβάνονται, είναι βοηθοί τους). Κάποιος αλλοεθνής θα ανακαλύψει κάτι, αλλά την ανακάλυψη θα την καρπωθεί ο επικεφαλής που είναι εβραίος. Α!!! εβραίος το ανακάλυψε αυτό!!! Μπράβο!!! Δικά τους και τα Μ.Μ.Ε. άρα άπειρη διαφήμιση στην κλεμμένη ανακάλυψη του εβραίου, αλλά και άπειρη διαφήμιση στη καταγωγή του. Τα’ ακούει ο κόσμος και δικαίως αναρωτιέται πόσο έξυπνοι και χρήσιμοι είναι αυτοί οι εβραίοι. Πάρε και βραβείο Νόμπελ γιατί το αξίζεις εβραίε και συγχαρητήρια. Σ’ αυτό το είδος ανήκει κι ο «τεράστιος» Αϊνστάιν με τις κλεμμένες θεωρίες και ανακαλύψεις από τον Καραθεοδωρή. Όταν τον ρώταγαν δημοσιογράφοι πως σκέφτηκε την τάδε θεωρία του, αυτός απαντούσε με το γνωστό, «και να σας πω, δεν θα καταλάβετε».. Φυσικά κανείς δεν ξέρει ή θυμάται τον Καραθεοδωρή και τόσους Καραθεοδωρήδες. Όλοι θυμούνται πάντα τον εβραίο, γιατί μάθαμε από τα Μ.Μ.Ε.-που ελέγχουμε- ότι αυτός ανακάλυψε κι όχι οι πραγματικοί επιστήμονες.
Τι θέλουμε; Ηθοποιό. Εγώ που έχω την κινηματογραφική εταιρία του Χόλυγουντ, φυσικά και θα πάρω τον Μπεν ή τον Ντάνιελ ή την Ρέϊτσελ ή όποιον τέλος πάντων είναι ομόθρησκός μου και να τον κάνω «αστέρι» διαφημίζοντας παράλληλα και την καταγωγή μας.
Φυσικά ελέγχουν τα πάντα στα Μ.Μ.Ε. και όποιος τολμήσει να πει κάτι κακό γι αυτούς, τους έφαγε η μαρμάγκα. Θυμηθείτε τον δύστυχο Μελ Γκίμπσον, που από το καλοκαίρι του 2006 εξαφανίστηκε(τότε είχε κατηγορήσει τους εβραίους, ότι αυτοί φταίνε για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας).
Έτσι ενεργούν σ' όλους τους τομείς.Παντού πληρωμένες διαφημίσεις σε ανύπαρκτα ταλέντα, σε κλεμμένες ανακαλύψεις κι εφευρέσεις και σε ψεύτικα βραβεία.
Από πού αποδεικνύονται όλ’ αυτά περί κλεμμένων; Από το ότι εκτός των τελευταίων 100-200χρόνων, οι εβραίοι, ποτέ δεν μας τίμησαν με έναν ποιητή, έναν φιλόσοφο, έναν ιστορικό, έναν εφευρέτη, έναν αρχιτέκτονα, έναν γλύπτη, έναν ζωγράφο, έναν επιστήμονα και τέλος πάντων κάποιον που να τον θυμάται ο κόσμος για ένα έργο που άφησε στην ανθρωπότητα. Μετά τη Σιών, γεμίσαμε από τέτοιους εβραίους. Πως το εξηγείτε, είναι λογικό; Ένας λαός που οι υπόλοιποι άνθρωποι τους ήξεραν ως αδίστακτους κι απάνθρωπους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ξαφνικά μεταλλάχθηκαν κι έγιναν άνθρωποι του πνεύματος και σωτήρες των υπολοίπων. Αυτά δεν γίνονται. Κι όμως, τα καταφέρανε. Άπειρα λεφτά χρησιμοποιούνται γι αυτό το σκοπό. Διαφήμιση στη φυλή μας και υποταγή των υπολοίπων «κατωτέρων» σε μας. Σε μερικά χρόνια να μου το θυμηθείτε ότι θα βγάζουν και τους μεγαλύτερους αθλητές και να διαφημίζουν τη ρώμη(!!!) της φυλής τους .Με τα λεφτά όλα γίνονται.
Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι βλάκες. Ισχυρίζομαι ότι είναι παμπόνηροι, πανούργοι, δόλιοι, παλιάνθρωποι και απάνθρωποι. Έτσι ναι. Μ’ αυτά τα προσόντα σήμερα -έτσι όπως κατάντησαν τη κοινωνία μας- κυριαρχείς, γίνεσαι ο πρώτος και σε θαυμάζουν οι υπόλοιποι χωρίς να όμως να ξέρουν τι κάθαρμα είσαι στη πραγματικότητα. Τρανταχτό παράδειγμα οι κακόμοιροι και ευκολόπιστοι Αμερικάνοι, που τους θαυμάζουν για την εξυπνάδα και εργατικότητά τους, αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι αυτοί τους κυβερνούν και φυσικά με τις αιρέσεις που οι ίδιοι οι εβραίοι δημιούργησαν, τους μετέτρεψαν από ευσεβείς Χριστιανούς, σε χιλιαστές και γενικά οπαδούς κάθε είδους αιρέσεων.
Ο σιωνισμός προστάζει: «Κατακτήστε και υποτάξτε τον κόσμο μ’ όποιο τρόπο μπορείτε».
Θα επανέλθουμε στο θέμα εξετάζοντας την αποστολή που εκτελούν οι «ιστορικοί» εβραίοι εδώ και 100-150 χρόνια, αλλά θα ασχοληθούμε και με τους «ήρωες» μαχητές εβραίους, στις μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Minwas einai Avraminos, afta einai gnwsta. Yphrxe istoselida sto "Ellhniko" ypourgeio exwterikwn (epi Giorgakh) opou parousiazan kapoia vravefsh tou. Anefere oti o Avraminos exei Polwnikh (profanws Pollonoevraikh) katagwgh, opws kai o G.A.Paparandrew. Isws yparxei akoma, alla ta palhkaria ths... gnwsths koinothtas pou parakolouthoun ta panta tha dwsoun shma na katevei.

Kai na fantasteis oti einai kai proedros the "Ellhnikhs" olympiakhs epitrophs... Tetoia XEFTILA. Oso gia th Mari, ti na kanei kai afth h kahmenh, kalytera para vizitou

Obelix είπε...

Ο ίδιος ο Καραθεοδωρή, όποτε αναφέρθηκε στη Θεωρία της Σχετικότητας, δεν παρέλειπε να προσθέσει ότι ήταν έργο του Αϊνστάιν. Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Η Αξιωματική Ανάπτυξη της Ειδικής Θεωρίας της Σχετικότητας έχει θεμελιωθεί από τον Αϊνστάιν…» («Die Axiomatic der speziellen Relativitaetstheorie ist durch Einstein begruendet worden…»)
(Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή: «Zur Axiomatik der speziellen Relativitaetstheorie» («Αξιωματική Θεμελίωση της Ειδικής Θεωρίας της Σχετικότητας») Sitzungsberichte des Preußischen Akademie der Wissenschaften. Physikalisch - mathematische Klasse vom 14. Februar 1924. S. 12 - 27, 1η παράγραφος.)

«Χωρόχρονος (ο) ή χρονόχωρος [Μαθ.] Σύμπλεγμα του χώρου και του χρόνου, του οποίου οι μετασχηματισμοί εισέρχονται εις την θεωρίαν της σχετικότητος του Αϊνστάιν.»
(Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, από «Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια» του Παύλου Δρανδάκη, λήμμα «Χωρόχρονος», 1934)

«Ολίγα έτη μετά τον Lorentz επρότεινεν ο Αϊνστάιν άλλην εξήγησιν του προβλήματος, ήτις εκ πρώτης όψεως εφαίνετο πολύ παραδοξοτέρα…έχει όμως την σπανίαν ιδιότητα να ικανοποιεί ολονέν περισσότερον εκείνους, οίτινες την βασανίζουν και την μελετούν, να έχει δε αντιπάλους όσους μόνον την παρεξηγούν.»
(Στο ίδιο με το προηγούμενο.)

«Εν τω μεταξύ ο Αϊνστάιν είχεν εξακολουθησει τας ερεύνας του…και είχεν εύρει ότι η θεωρία την οποίαν αναπτύξαμεν πρέπει να θεωρηθή μόνον ως πρώτη προσέγγισις πολύ γενικωτέρας διδασκαλίας, ήτις καλείται γενική θεωρία της σχετικότητος…Αρκεί να είπομεν…ότι αι δυσκολίαι τας οποίας εμνημονεύσαμεν (σσ. το ασυμβίβαστο της Ειδικής Σχετικότητας με την Νευτώνεια βαρύτητα, η οποία δεν ικανοποιεί την Αρχή της γενικής Συμμεταβλητότητας) δεν υφίστανται πλέον διά την γενικήν θεωρίαν της σχετικότητος.»
(Στο ίδιο με το προηγούμενο.)

«Η πρώτη μαθηματική ερμηνεία με την βοήθεια μίας τροποποιημένης θεωρίας του Maxwell δόθηκε από τον Ολλανδού φυσικό H. A. Lorentz, μετά από λίγα έτη, όμως, ήρθε ο Αϊνστάιν και έδωσε μία πολύ απλούστερη λύση στο πρόβλημα, η οποία ωστόσο ανέτρεψε τις παραδοσιακές και προκατειλημμένες απόψεις μας περί του χώρου και του χρόνου. Η θεωρία της σχετικότητας, ο σκοπός της παρούσης διαλλέξεως, είχε γεννηθεί.»
(Διαλέξεις του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου, χειμερινό εξάμηνο 1926 - ‘27, 1η διάλεξη, 2 Νοεμβρίου 1926. «Teilnachlaß Caratheodory, σημείωση 74, κεφάλαιο 1.» )

«Ο Αϊνστάιν δεν αρκέσθηκε στο να οικοδομήσει την θεωρία του μαθηματικά, αλλά κατόρθωσε και να εξάγει (από αυτήν) ορισμένες συνέπειες, οι οποίες δύνανται να επαληθευθούν πειραματικά. Από την άποψη ενός μαθηματικού, η συγκρότηση των ιδεών του Αϊνστάιν είναι μία από τις πλέον υπέρόχες πού υπήρξαν. Ακόμη και αν δεν διέθετε φυσικό υπόβαθρο, θα άξιζε τον κόπο να την περιηγηθεί κανείς.»
(Στο ίδιο με το προηγούμενο - προς γνώσιν, αυτή τη φορά, και όσων ισχυρίζονται πως ο Αϊνστάιν «αδυνατούσε να επεξεργαστεί μαθηματικά τη θεωρία του»!)

«…μία καλοπροαίρετη Πρόνοια επέτρεψε την εκ νέου αναγνώριση της Γερμανικής επιστήμης ανά όλο τον κόσμο, ιδίως κατά την παρελθούσα δεκαετία, μέσω εντυπωσιακών ανακαλύψεων. Στην περίπτωση αυτή, η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν πρέπει να αναφερθεί πρώτη…»
(Δημοσίευση του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, 12 Απριλίου 1929, Deutsche Allgemeine Zeitnung, υπό τον τίτλο: «Η Γερμανική Επιστήμη και η Σημασία αυτής» («Deutsches Wissen und seine Geltung»).)

theitseries είπε...

Watch Live TV Channels Online Free Sports And News TV Channel
https://theitseries.com/