Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Ο Επαναστατικός Αγώνας Προαναγγέλει Eκτέλεση του Κορκονέα

... όταν αποφυλακιστεί.
ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΚΟΝΕΑ;;ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ;;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Με μια προκύρηξη από τα παλιά που στάλθηκε στην εφημερίδα Ποντίκι, ο “Επαναστατικός Αγώνας” ανακούφισε αρχές και παρακράτος αναλαμβάνοντας την ευθύνη και για την πρόσφατη επίθεση στους τρεις αστυνομικούς. Η προκύρηξη ήταν σε …άπταιστα Ελληνικά υπενθυμίζοντας ότι ο λαός παραμένει ηλίθιος στα μάτια του παρακράτους που λυμαίνεται λαϊκούς αγώνες και δημοκρατικές κατακτήσεις. Η προαναγγελία της “Νέας Τρομοκρατίας” είχε γίνει από τον Χρυσοχοΐδη στη συνέντευξη του στον Σκάι όπου διείδε λουτρά αίματος στο άμεσο μέλλον. Δεν αμέλησε βεβαίως να μας πείσει ότι η 17 Νοέμβρη είχε εξαρθρωθεί συνολικά, ότι οι τρομοκράτες είναι κάτι σαν τα μανιτάρια, δηλαδή αυτοφυείς οργανισμοί χωρίς σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες εντός ή εκτός κλπ. Γιατί κύριε Χρυσοχοΐδη δεν τα λέγατε αυτά στους τρείς υπουργούς δημοσίας τάξης του κόμματος σας, τον κύριο Παπαθεμελή, τον κύριο Σκουλαρίκη και τον κύριο Βαλυράκη που μιλούσαν ανοιχτά για ξένο δάκτυλο στην τρομοκρατία;
Συνέχεια απο το vendetablog εδώ

3 σχόλια:

ria είπε...

και συ πιστεύεις ότι αυτή η δήλωση προέρχεται από την επαναστατική οργάνωση?
προσωπικά αμφιβάλλω.
δε λέω ότι δεν ηταν μέσα στην προκήρυξη απλά όιτ η προκήρυξη δε γράφτηκε από αυτούς που λεει!!!

Ανώνυμος είπε...

etsi opos ta lei h ria einai

Nightly-visitor/Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

Aγαπητή ria
επειδή την διάβασα (Είχα την τύχη)κάνει αναφορά στον εν λόγω
αλλά λέω ...εαν εαν η συγκεκρημέν αναφορά δεν εχει γραφτεί απο αυτούς (τρομοκράτες) εσύ τοτε ποιός λες να την συμπλήρωσε?

Εξάλλου λάβε πολύ σοβαρά τις δηλώσεις χρυσοχοϊδη (δεν το Ψηφίζω ,Αλλά είναι πολύ σοβαρός πολιτικός) προχθές έλεγε στο ΑΛΤΕΡ οτι απο εδώ και πέρα θα χυθεί πολύ αίμα από τρομοκρατικά χτυπήματα ,κάτι ξέρει και πιστεύω δεν τα έλεγε για ψηφοθηρικούς λόγους .