Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Τα Αλβανικά Σχέδια Αρπαγής της Γης των Βορειοηπειρωτών

Σήμερα  Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, η Βουλή των Ελλήνων συνεδριάζει για να κυρώσει «Συμφωνία Σταθεροποίησης και Σύνδεσης μεταξύ Ε.Ε. και Αλβανίας». Τήν ίδια στιγμή στην Βόρειο Ήπειρο το Αλβανικό Κράτος εκποιεί και επινοικιάζει για εκατονταετία περιουσίες Βορειοηπειρωτών -παρά τις νόμιμες προσφυγές τους που ακόμα δεν έχουν τελεσιδικήσει- σε τουριστικές πολυεθνικές και κατασκευαστικές καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου. Σε ολόκληρη την Βόρειο Ήπειρο ο Ελληνισμός με αγώνες ανθίσταται των σχεδίων του οικονομικού ξεριζωμού και απαντάει με κινητοποιήσεις που συνοδεύονται από πολύ ξύλο, αθρόες συλλήψεις και βασανισμούς Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, όπως πολύ πρόσφατα στη Νιβίτσα.

18 Έλληνες στις αλβανικές φυλακές χωρίς κατηγορίες
ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Χαράματα Παρασκευής η κυβέρνηση Μπερίσα με εκατοντάδες Αλβανούς ΜΑΤατζήδες, προχώρησε σε συλλήψεις, φυλακίσεις και προπηλακισμούς, τους για δύο τώρα μήνες αγωνιζόμενους κατοίκους της Νίβιτσας. Με μια άθλια επιχείρηση γκανγκστερικού τύπου, η αλβανική αστυνομία, άνοιξε με άγρια χρήση βίας τον δρόμο που είχαν στήσει το μπλόκο τους οι Έλληνες της περιοχής, για να προστατέψουν τις ιδιοκτησίες τους στην παραλιακή ζώνη της Κακομέας. Συλλαμβάνοντας 14 ακόμη διαδηλωτές και οδηγώντας τους χωρίς καμία κατηγορία στις φυλακές όπως εξάλλου έκαναν και με τους προηγούμενους 4 Νιβιτσιώτες που ακόμη παραμένουν στις φυλακές χωρίς να τους έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία. Για να μπορέσουν έτσι να περάσουν τα μηχανήματα της εταιρίας Riviera, - συμφερόντων της κόρης του Μπερίσα όπως επιβεβαιώνει ο αλβανικός τύπος και να συνεχίσουν με τη βία και χωρίς καμία νομιμοποίηση, την δήμευση των κτημάτων των Βορειοηπειρωτών.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17.00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Σήμερα Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου και ώρα 5 μ.μ. η Ένωση Χειμαρριωτών, διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων με σκοπό να ενημερωθούν οι Έλληνες βουλευτές καθώς και η κοινή γνώμη για την τεράστια αδικία που συντελείται από το αλβανικό κράτος εις βάρος Ελλήνων στην Βόρειο Ήπειρο την ώρα που στο ελληνικό κοινοβούλιο θα συζητάται η κύρωση της συμφωνία σταθεροποίησης και σύνδεσης της Αλβανίας με την Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: