Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ!!!!!

απο Greek American News Agency

Πριν από λίγο το δίκτυο πολιτών ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ κυκλοφόρησε ανακοίνωση- δελτίο Τύπου υπό τον τίτλο ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι το Greek American News Agency ήδη με βάση αποκλειστικές πληροφορίες από που δημοσιοποίησε για πρώτη φορά και με αφορμή τα όσα τραγικά επέφερε ένα ατυχές τυχαίο περιστατικό στις 9 Δεκεμβρίου -και ενώ ήδη η κατάσταση στην Ελλάδα είχε ξεφύγει σε άλλες καταστάσεις με πλήρη και απόλυτο έλεγχο από άλλα στοιχεία - προειδοποιούσαμε με σαφήνει και καθαρότητα λόγου και θέσεων. Ότι αυτό που από τις 8 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα συμβαίνει στην Ελλάδα -και δεν έχει προηγούμενο - δεν ήταν αυτό που φαίνεται... 
  Γράφαμε (με πηχαίους τίτλους) ΠΡΟΣΟΧΗ και με αδιάσειστα στοιχεία αναφέραμε ότι όλα όσα γίνονταν είχαν προαναγγελθεί από τον εκδότη και διευθυντή του ΒΗΜΑτος κ. Σταύρο Ψυχάρη ήδη από τις 29 Ιουνίου 2007. Την επομένη 10 Δεκεμβρίου (08) δώσαμε περισσότερα στοιχεία για όσα αναφέραμεστις 9 Δεκεμβρίου (08) με σχετικό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ...  

Εν συνεχεία στις 12 Δεκεμβρίου δώσαμε στην ευρύτερη ελληνική δημοσιότητα αποκαλυπτικά video με Αλβανούς την ώρα των επεισοδίων και εν ώρα "δράσης". Αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους αμερικανούς, και όσους σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς και ενδεχομένως να είναι και η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" των Αμερικανών είναι η δήλωση του Ρώσσου πρέσβη στην Αθήνα στις 19.12.08 Εκείνη την χρονική στιγμή, παρότι η ροή των πληροφοριών από πηγές που δεν επιδέχονται διάψευση δεν έχει σταματήσει, εν τούτοις κρίθηκε ότι οι αποκαλύψεις (μας) έπρεπε να σταματήσουν. Το λέγαμε άλλωστε, για να μη ρίχνεται λάδι στη φωτία. Προτάξαμε τον εθνικό συμφέρον και καλό, παρά μια ακόμα δημοσιογραφική επιτυχία ή άλλη μια αποκάλυψη. Τα γεγονότα που σήμερα διαδραματίζονται στη Γάζα -το φυτίλι δυστυχώς που κινδυνεύει να απλώσει τη φλόγα του πολέμου και να κλιμακωθούν οι ανεξέλεγκτες καταστάσεις και αλλού έχει ανάψει απειλώντας να δυναμιτίσει την παγκόσμια ειρήνη (και δεν είναι κινδυνολογία )- δεν είναι άσχετα μεταξύ τους... Αυτό μόνο αρκεί για δώσει τροφή σκέψης και προβληματισμού για κάθε σκεπτόμενο πολίτη του κόσμου.  

Σήμερα, 31 Δεκεμβρίου, παραμονές πρωτοχρονιάς του νέου έτους 2009, και περίπου 22 ημέρες πριν την ανάληψη των καθηκόντων του νεοεκλεγέντος 44ου Αμερικανού προέδρου Barack Obama, δυστυχώς και με δεδομένο ότι όποτε έρχονται στην εξουσία οι δημοκρατικοί το θέατρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων δράσης αλλάζει και μετατοπίζεται στα Βαλκάνια, συνδυάζοντας και τις πληροφορίες μας για σποραδικά επεισόδια στο Κόσσοβο, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες, οι πηγές αλλά και οι φόβοι μας για τις επερχόμενες εξελίξεις στην Ελλάδα. Δυστυχώς με τα όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτει σήμερα ο συνάδελφος κ. Λάμπρος Παπαντωνίου, γνωστός για την μαχητικότητα του αλλά και την εγκυρότητα των πληροφοριών και πηγών που διαθέτει-όντως επι 30 χρόνια και πλέον στις επάλξεις της μαχόμενης αποκαλυπτικής και με άποψη δημοσιογραφίας- το μόνο που ειλικρινά ευχόμαστε είναι να μην επαληθευτεί ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Ούτε από όσα μεταδίδονται από τον κ. Παπαντωνίου, ούτε πολύ περισσότερο από όσα ξέρουμε -και όχι μόνον εμείς που βρισκόμαστε στην άλλη άκρη του ατλαντικού αλλά και στην Ελλάδα - εδώ και πολύ καιρό όχι μόνο εμείς, αλλά και ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής! Αρκετό καιρό τώρα ο κ. Καραμανλής γνωρίζει από σχετικές πληροφορίες που του είχουν μεταφερθεί αρμοδίως και υπεύθυνα με στοιχεία που αφορούν στην δράση εντός της Ελλάδος εξωελληνικών σκοτεινών κέντρων.  
Εμείς εκείνο που θα πούμε είναι αυτό που γράφαμε στις 9 Δεκεμβρίου 08. Όντως κ. Ψυχάρη "ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση" και δυστυχώς έχει "γίνει στόχος εκδικητικής μανίας.Διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις..." ΕΣΕΙΣ που τα γράφατε κάτι θα ξέρατε... όπως ορθώς αναλύοντας το ίδιο άρθρο σας είχε επισημάνει και ο Θύμιος Παπανικολάου στις 12 12 08 σε σχετικό άρθρο του στο περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ. 

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ και γνωρίζουμε απο αξιόπιστες πηγές αλλά ΚΑΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ σήμερα 31.12.08 Ο κ.ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ συνωμοσιολογία και επικίνδυνη σεναριογραφία. Μακάρι... ΊΔΩΜΕΝ.  


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ 
noiazomai.
Ως πρόλογος ανταπόκρισης του γνωστού έγκριτου συναδέλφου κ. Λάμπρου Παπαντωνίου τα εξής : 

Θέλουν να δέσουν με «τετελεσμένα» τον Ομπάμα πριν αναλάβει! Η Ελλάδα θα ριχτεί στο χάος, την ακυβερνησία, την ηθική, κοινωνική και οικονομική καταστροφή-εξόντωση! 

  

 ► ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ & 

ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ! (δεν είναι τυχαίες οι τελευταίες μαζικές και συγχρονισμένες προκλήσεις Σκοπίων και Τουρκίας) 

  

► Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ 

ΑΣΥΔΟΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! 

► ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ & ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! 

► ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «BIG – BANG» 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, με είσοδο στην Κυβέρνηση και Βουλευτών εκτός Ν.Δ.!   

► ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ   

► ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ 

ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ!  

  Ο Λ. Παπαντωνίου μεταδίδει εκτάκτως από την Ουάσινγκτον, αποκλειστικά για το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ   

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: