Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο "Γιωτάς" Ι5

Ο κάτοχος Ι5 οριστικής απαλλαγής  Στράτευσης  για λόγους υγείας  Ευθύμιος Τριανταφυλλόπουλος εγινε Δύο φορές ξεφτίλα μέσα σε μία εβδομάδα εδώ

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ εδώ ,εδω

Δείτε εδώ τι είπε ο εκδότης της εφημερίδας στον επαγγελματία ΨΕΥΤΗ Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Το βίντεο είναι από το vendeta 

Να σας θυμίσουμε τι γράφαμε για τον Ακατονόμαστο εμείς σε ανάρτησή μας   με τίτλο  Οι Παρακολουθήσεις του κ. Μάκη Θέλουν Τρομερή Υποδομή , Οργάνωση και Πολλά Λεφτά...

και να σας δώσουμε το προφίλ του Αγωνιστή ξεφτίλα(Δις)

οταν έγινε ο σάλος ο μεγάλος για τις απαλλαγές στράτευσης των επωνύμων όλοι είχαν πέσει σε μερικούς καλλιτέχνες μη καταταγέντες και τους κατασπάραξαν κυριολεκτικά όλοι αυτοί που βλέπετε , οι ίδιοι και πάλι σήμερα ,οι ψεύτες οι μεγάλο δημοσιογράφοι ,οι τηλεοπτικοί Εισαγγελείς και οι ξερόλες , που σχολίαζαν με στόμφο τις μη σύννομες ενέργειες , έκαναν τις κότες και δεν ανέφεραν τίποτα για την απαλλαγή του Κ.Μάκη ο οποίος όπως είναι γνωστό δεν υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του .
Γιατί τον φοβούνται ; με τι τους έχεις δεμένους αυτούς ; σίγουρα με υλικό υποκλοπής από συνομιλίες τους όπως το Γάτο βουλευτή τον Κουκοδήμο ; Μάλιστα σε συνέντευξη που πηρέ ο Μάνεσης τον εν λόγω βουλευτή όταν του έθεσε την ερώτηση «και εάν σε ηχογράφε ο φίλος σου» ,εννοούσε τον Μάκη ,έμεινε άναυδος αυτός και απορημένος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάνεση στην Σαβατοκυρακάτικη εκπομπή του .
Επίσης γιατί να κλιθεί αυτεπαγγέλτου από τον εισαγγελέα ο άλλος Αλήτης Δημοσιογράφος ο Αρτέμης Χίος για την παράνομη μαγνητοφώνηση της συνομιλία του με το «παιδί» του λαού τον Δημήτρη Καμπουράκι ; και δεν καλείται o Κ. Μάκης αφού είναι παράνομη και χωρίς την έγκριση του βουλευτή η μαγνητοφώνηση ?Έχουμε Δύο μέτρα και δύο σταθμά ;
Μετά τις τρεις απόπειρες Αυτοκτονίες περίμενα και την απόπειρα του Κ.Μάκη ,τον συνειρμό τον έκανα βλέποντας την Γνωμάτευση απαλλαγής της Στρατιωτικής Θητείας του από την επιτροπή του ειδικού Στρατολογικού συμβουλίου.
Σας δίνουμε το ΔΥΜ του κ Μάκη που έχει αναρτηθεί εδώ καιρό σε διάφορα blos και σε διάφορα site .
Σχολιάζοντας την κάθε μεταβολή διότι πολλοί το είδανε και το διαβάσανε αλλά δεν κάθισαν να το ψάξουν να δουν πόσο ψεύδεται ο Κ.Μάκης και ότι με την διαφθορά έχει και αυτός πάρε δώσε .
Συνάδελφοί του σε παρόμοιες καταστάσεις με εισαγγελικό ύφος θα έθεταν πάρα πολλά ερωτήματα Αλλά όπως είπαμε κότες μπροστά του και ταύροι σε άλλους !!!!
ΔΥΜ είναι στρατιωτικό έγγραφο Δελτίο υπηρεσίας μεταβολών στο οποίο γράφονται όλες οι μεταβολές ενός Στρατιώτη.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.
κατά κόσμο κ.Μάκης.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΥΠΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.
Μας το παίζει μισός Θεσσαλονικιός και Πόντιος ο αθεόφοβος .
27-12-1973
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
Δεν είναι τυχαίο !!!για να μάθει τα τερτίπια της Απαλλαγής λέτε; Προσέξτε Του την έδωσε το καθεστώς της χούντας διότι έτσι και αλλιώς την δικαιούνταν , βλέπετε καμία αντίσταση ;
17-12-1974
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
Πολιτικός επιστήμων !!! λέτε να κατέβει στις εκλογές με το κόμμα των αδιάφθορων ;
21-12-1977
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).
Προσέξτε μετά πάροδο περίπου τριών ετών από την Δικτατορία έρχεται ο Αγωνιστής Μάκης στη Ελλάδα !!!!!! Όλα τα χρόνια της χούντας στην Ιταλία ,Γκομενάκια ,μακαρονάδες ,και με ουίσκακι ,Καθισμένος στο καναπέ του έβλεπε τα τεκταίνομενα εδώ !!!!!
1-1-1982
ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.
Δηλαδή δεν φοιτούσε στην νομική σχολή ; να μας Απαντήσει .
8-4-1982
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
Άρα ο τύπος την κοπάνησε νύκτα για εξωτερικό για να μην καταταγεί , λέτε να νοστάλγησε την περασμένη ζωή του ;είχαν περάσει Ίδη 8 χρόνια από την Δικτατορία .
18-11-1982
ΕΜΗΝΥΘΗ.
Ουδέν σχόλιο Ουδέν σχόλιο Ουδέν σχόλιο
6-4-1983
ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π. (ΙΩΑΝΝΙΝΑ).
Βρε καλώς το παιδί !!!!!!!!!!!!! λέτε να φόρεσε την φόρμα αγγαρείας ;
6-4-1983
ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ
ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΒΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.
Αυθημερόν πείρε το τρελόχαρτο την ιδια πάθηση προφασίστηκε και ο Νικολιτσόπουλος !!!!!
8 χρόνια έχουν περάσει από το καθεστώς της χούντας άρα μην μας παραμυθιάζεις για χούντες και  συναφή .
25-3-1985
ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ. ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).
Θαύμα θαύμα Θεραπεύτηκε ο κ.Μάκης
13-8-1985
ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).
Βρε σαν τα χιόνια καλώς ήρθες και πάλι !!!!
13-8-1985
ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
Πάλι αυθημερόν με τρελόχαρτο διότι το παιδί έχει τάσεις αυτοκτονίας !!! 10  χρόνια πέρασαν από τη χούντα .
Αυτός που σπουδάζει στο εξωτερικό ,αυτός που εγγράφεται σε ξένα πανεπιστήμια , αυτός που φοιτά στην νομική σχολή Αθηνών ,αυτός που κάνει τόσα ταξίδια διαγνώσθει ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).!!!
Καλά στις 25-3-1985 στην επανεξέταση κρίθηκε ικανός σωματικής ικανότητας Ι1 και στις 13-8-1985 . Κρίθηκε ακατάλληλος δια στράτευση Ι5 ; Άρα Κ Μάκη είσαι και εσύ διεφθαρμένος πως έπεισες αυτό το επίορκο ειδικό στρατολογικό Συμβούλιο να σε απαλλάξει;
Θύμισε μας μία απόπειρα αυτοκτονίας που επικαλέστηκες στην επιτροπή απαλλαγής ;
Γιατί διαλαλείς ότι δεν ήθελες να τους κάνεις την χάρη να υπηρετείς κατά την διάρκεια της Δικτατορίας ; αφού ουσιαστικά αυτοί σου έδωσαν την νόμιμη απαλλαγή για τις σπουδές σου στο εξωτερικό ; ενώ τυπικά η υποχρέωση στράτευση σου ξεκινά το 1982;
Γιατί κρίθηκες ανυπότακτος εξωτερικού το 1982 και δεν υπηρέτησες ; Είχαν περάσει Μάκη μου 8 χρόνια από 1982 και 10 το 1985 για ποια δικτατορία μας τσαμπουνάς όλα αυτό τον καιρό αναμάρτητε ; μας δουλεύεις η μας επεξεργάζεσαι ;
Οι μάγκες σαν τον Μάκη τον Τριανταφυλλόπουλο που το παίζουν «κριτές ορατών τε πάντων και αοράτων» δεν υπηρέτησαν. Και παρόλα αυτά κρίνουν τους πάντες και τα πάντα!!!!!
Εσείς πως το βλέπετε θα κάνει την απόπειρα η όχι ;
Υπηρετήσατε Στρατό κοροΐδα; Καλά να πάθετε!!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει κι άλλο ο Ταρζάν...

Πριν καιρό είχαμε διαβάσει αυτό - δώσε βάση:

«Ποιά είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του, προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον βγάλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας; (Πράγμα που έγινε.)
1. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.
2. Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης.
3. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας - οπλοκατοχής
4. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα, οδηγεί πανάκριβα Jeep, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς χαρτί ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε απώλεια του πρώτου όπλου, μετά από λίγο διάστημα δήλωσε απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του έδωσε άδεια για τρίτο!
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!
Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν.»

Τώρα, μεταξύ πολλών άλλων, διαβάζουμε αυτό:

Η απάντηση του Σωκράτη Γκιόλια στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μέσα απο το troktiko

«Η επιστολή του Σωκράτη Γκιόλια στο troktiko αποκαλύπτει πολλά και
ενδιαφέροντα για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο...


Όλα τα λεφτά είναι όμως το υστερόγραφο της επιστολής :

Υ.Γ: Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο όπως είπες σε μένα και στον δικηγόρο σου Γ. Αγιοστρατίτη. Είχες μαζί σου το όπλο. Προσπάθησα να σε σταματήσω και έβαλα κόσμο να πάρει να ενημερώσει τον Θέμο να μην πάει στο γραφείο. (Ούτε ο ίδιος το ξέρει ότι το έκανα και εσένα πάλι στο... απέκρυψα). Ο Θέμος πράγματι δεν ήταν στο γραφείο. Μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο με μένα. Άδικος κόπος. Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ...μάρτυρα θα με κάνεις.»

Μάκης: Ο «Ρομπέν» της διαπλοκής!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσένα φίλε μου τι σε πειράζει που δεν πήγε φαντάρος ο Μάκης; Πήρε τίποτα από την τσέπη σου; Δηλαδή εσύ που πήγες φαντάρος σου έδωσε κανείς κανένα παράσημο; Κι εγώ άμα μπορούσα δε θα πήγαινα. Ξέρεις εσύ να υπάρχει αλλού στην Ευρώπη υποχρεωτική θητεία; Γιατι εγω δεν ξερω...

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε συ φίλε, τι μας πειράζει εμάς που δεν πήγε στρατό? καθόλου γεν μας πειράζει ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙ όμως τους άλλους που δεν πήγαν,να μην κρίνει τα "κοινά" που συμβαίνουν στην Ελλάδα,ο παλιοτενεκές μια υποχρέωση είχε και την σκαπούλαρε τώρα κόπτετε για το καλό του λαού? Επίτης ευκαιρίας αυτό το μπουμπουκάκι τι κάνει μαζί του, σήκω φύγε κοπέλα μου τόσοι ωραίοι άντρες κυκλοφορούν τι κάνεις με τον παππού?

piterpan είπε...

Ετσι ε, ρε μεγαλε? Αμα μπορουσες δε θα πηγαινες?
Προφανως την κουνας την αχλαδια και γουσταρεις να γινεις "χανουμακι" κανενος Πασα. Γιατι αυτο ακριβως θα παθεις αν ολοι προσπαθησουν να κανουν αυτο που θες. Μηπως ξερεις εσυ αλλη Ευρωπαικη χωρα που συνορευει με την Τουρκια?
Α και που 'σαι, μπερδευεις την Ευρωπη με την Αμερικη: η θητεια ειναι υποχρεωτικη στις περισσοτερες Ευρωπαικες χωρες.Απλως η διαρκεια αλλαζει.

jipobuycyhe είπε...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ..ΕΜΕΙΣ ΜΑ@@ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ???