Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Τελικά... Εξυπηρετεί Διαπλεκόμενα Συμφέροντα ο Σαμαράς Ναι, ή Όχι;

Ομιλία Κ.Μητσοτάκη, 10 Μαρτίου 2006, στα Χανιά:
"Είχα πει τότε ότι φιλοδοξία μου είναι να προσγειώσω ελαφρά την Ελλάδα και όχι ανώμαλα. Θα το πετυχαίναμε, αν δεν συνέβαινε η ενωμένη αντίδραση των συμφερόντων και η προδοσία του Αντώνη Σαμαρά να μας ανατρέψει πρόωρα".

Συνέντευξη Κ. Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1, 14 Μαρτίου 2003:
"Δεν θέλω τον Σαμαρά, διότι είναι θέμα ηθικής τάξεως. Η Νέα Δημοκρατία σήμερα δίνει αγώνα εναντίον της διαπλοκής και της διαφθοράς. Φαντάζεστε σημαιοφόρο αυτού του αγώνα τον Σαμαρά, ο οποίος για να υπηρετήσει οικονομικά συμφέροντα έριξε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;"

Το ακόμη ωραιότερο είναι ότι τα ίδια έχει πει σε ανύποπτο χρόνο και ο κ. Καραμανλής. Συγκεκριμένα, σε ομιλία του στη Βουλή στις 24 Νοεμβρίου 1999, απευθυνόμενος στον τότε Πρωθυπουργό, Κ.Σημίτη, είπε επί λέξει:
"Έχω πει πολλές φορές ότι η Κυβέρνηση εκείνης της περιόδου έκανε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να βάλει τη χώρα σε μια πορεία ανόρθωσης. Και έκανε και μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα ζητήματα αδιαφάνειας και διαφθοράς. Σε κάθε περίπτωση, όμως, εκείνο που σίγουρα ξέρετε είναι ότι εκείνη την κυβέρνηση την έριξαν οργανωμένα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αυτά που εσάς σας στηρίζουν!"

 Μία φοβερή επισήμανση απο τον :krogias

και Αλλος Διαπλεκόμενος?

Δεν υπάρχουν σχόλια: