Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008

"Ευρωβουλευτής της χρονιάς" η κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου - Κασσιώτου

Για την προσφορά της στην πολιτική Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων και συγκεκριμένα για την Προώθηση της Αξιοπρεπούς Εργασίας για όλους, για την έκθεση της για την θέσπιση του 2010 ως Ευρωπαϊκού Έτους καταπολέμησης της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού, για τις συντονισμένες προσπάθειες συνδυασμού επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής και γενικά προώθησης πολιτικών φιλικών προς την οικογένεια, τιμήθηκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου - Κασσιώτου (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Νέα Δημοκρατία). Για τις δραστηριότητές της το περιοδικό The Parliament Magazine, που καλύπτει τις δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την ανακήρυξε "Ευρωβουλευτή της χρονιάς", στην κατηγορία "Απασχόληση και Κοινωνικές Υποθέσεις", μετά από διαγωνισμό που διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο .
Η απονομή στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή έγινε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 8 του μηνός σε κεντρικό ξενοδοχείο των Βρυξελλών παρουσία αξιωματούχων της Κομισιόν, πολλών ευρωβουλευτών, εκπροσώπων μη κυβερνητικών οργανώσεων, δημοσιογράφων κλπ.
To περιοδικό "The Parliament Magazine", που εκδίδεται στις Βρυξέλλες, έχει καθιερώσει ετήσια διαδικασία διακρίσεων για ευρωβουλευτές ανά τομέα δραστηριότητας (MEP Awards). Σε κάθε μία από τις 16 κατηγορίες προτείνονται τρεις ευρωβουλευτές από φορείς και οργανώσεις που εδρεύουν στις Βρυξέλλες. Στη συνέχεια, μετά από ψηφοφορία των 785 ευρωβουλευτών, αναδεικνύεται ο ευρωβουλευτής της χρονιάς για κάθε κατηγορία. Σε αυτή την ψηφοφορία η κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου Κασσιώτου έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία "Απασχόληση και Κοινωνικές Υποθέσεις". Συνυποψήφιες ήταν η Liz Lynne (Σοσιαλιστική Oμάδα, πρώτη εκλογή: 1999) και Karin Jöns (Σοσιαλιστική Oμάδα, πρώτη εκλογή: 1994 ).

Για την Η κ. ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΣΣΙΩΤΟΥ είχαμε αναφερθεί πρόσφατα στις 30 Σεπτεμβρίου 2008 σε ανάρτησή μας , για την παρέμβασή της στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την σημασία της γλωσσικής πολυμορφίας αλλά και της διάδοσης των κλασσικών ευρωπαϊκών γλωσσών ,αρχαίων ελληνικών και λατινικών 
Η πρωτιά αυτή δυστυχώς δεν ήταν όπως φαίνεται αρκετή , να την ανακοινώσουν τα ΜΜΕ και τα ενημερωτικά δελτία ....... 
Δυστυχώς το κράτος των Αθηνών όπως πάντα στους αργούς του χρόνους ,στον λήθαργό , και βουτηγμένο μές την Διαπλοκή…..
Η παράταξη της ευρωβουλευτού η ΝΔ έχει άλλη δουλεία ,κουκούλωμα των σκανδάλων....
Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να ψαλιδίσει την διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ,και κάνει εξορμήσεις με ομιλίες ,5 στα 5 έπιασε ….
Και το περιοδικό the Parliament Magazine, που καλύπτει τις δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την ανακήρυξε "Ευρωβουλευτή της χρονιάς", στην κατηγορία "Απασχόληση και Κοινωνικές Υποθέσεις"
Κυρία μου ,δεχτείτε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την Βράβευσή σας . 
 Τουλάχιστον , εκεί στο κέντρο της Ευρώπης, στις Βρυξέλες, εχουμε έναν άγρυπνο θεματοφύλακα που αγωνίζεται για εμάς και προσπαθεί με τις παρεμβάσεις του ότι καλύτερο για τον τόπο μας , κάτι είναι και αυτό…………..
Και μετά λένε ότι δεν έχει πάγκο Ο Καραμανλής ….

Κυρία μου ,Την επομένη φορά για να σας αναγγείλουν τα τρέιλερ των καναλιών και των ΜΜΕ φροντίστε να πρωταγωνιστήσετε στα Παιχνίδια Διαπλοκής…..

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για το τι πράττει η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής στην Ευρωβουλή των Βρυξελλών εδώ
Η αγαπητή κυρία Είναι και blogger ………

Ευγε της

Δεν υπάρχουν σχόλια: