Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)
Είναι πολύ αργά για να σωθεί η Αμερική από την κατάρρευση και την χρεωκοπία. Αυτή ήτο αναμενόμενη. Άρχισε από τότε που οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες έπεισαν τον πρόεδρο Ουίλσον το 1914 να αναλάβουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα(FED) των ΗΠΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εκτοτε τους παραχωρήθηκε το δικαίωμα να δανείζουν την Αμερικανική Κυβέρνηση με τα επιτόκια της αρεσκείας των και να ασκούν κατά το δοκούν την νομισματική πολιτική της Αμερικής και συνακόλουθα του κόσμου ολοκλήρου με το δολάριο. Χρέος $53 τρισ : Θηλιά στο Λαιμό της Αμερικής Με τον τρόπο αυτό χρέωσαν το Αμερικανικό κράτος με το αστρονομικό ποσόν των $ 53 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένα άλλο μέτρο που επέβαλαν για να πιούν το αίμα του Αμερικανικού λαού είναι και η φορολογία. Ως τότε ο Αμερικανός πολίτης δεν πλήρωνε φόρους και ο προϋπολογισμός τους ήτο ισοσκελισμένος. Αφ' ότου όμως άρχισε ο τοκογλυφικός δανεισμός από την FED συνεχώς ανέβαινε το χρέος του Αμερικανικού Δημοσίου και για την εξυπηρέτηση του θα έπρεπε να φορολογηθούν οι πολίτες. Κατ' αυτόν τον τρόπο οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες εξάλειψαν την μεσαία τάξη και σήμερα η χώρα αποτελείται από λίγους πολύ πλουσίους , ενώ το σύνολον είναι φτωχοί με τα Αμερικανικά μέτρα .
Η Αμερική μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδις
Η Αμερική πρέπει να διαλέξει μεταξύ δύο δρόμων :
1/ Να συνεχίσει την μέχρι τούδε πολιτική της, δηλαδή να δανείζεται όλο και περισσότερο χρήμα για να χρηματοδοτήσει τους πολέμους, εξοπλισμούς , την ανάπτυξη και την αποπληρωμή του χρέους. Τούτο αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο το χρέος και εκτινάσσει στα ύψη τον Πληθωρισμό.
2/ Να ασκήσει πολιτική λιτότητος, οπότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ύφεση, κάτι που ήδη συμβαίνει σήμερον με την έλλειψη ρευστότητος και την πτώση των τραπεζών . Ως γνωστόν η καπιταλιστική οικονομία μοιάζει με το ποδήλατο που όσο κινείται ο αναβάτης είναι επάνω, όταν όμως σταματήσει η κίνηση αυτός ανατρέπεται. Μετά την χρεωκοπία των εταιρειών Ginnie Mae και Freddie Mac ήλθε η σειρά της Lehman Brothers', η οποία είναι η . τετάρτη μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ.
Ο χορός των πτωχεύσεων άρχισε πριν ένα χρόνο και δεν φαίνεται να κοπάζει το τσουνάμι , που πυροδοτήθηκε από την κατάρρευση των ομολόγων των στεγαστικών δανείων. Οι διεθνείς αναλυτές παραδέχονται ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά το 1929. Σήμερα η αγορά ακινήτων έχει πέσει κατά 28% και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει. Την ίδια κάθετη πτώση ακολουθούν και τα Χρηματιστήρια μετά την πτώση της Lehman Brothers', διότι φοβούνται ότι θα συμβεί το φαινόμενο του «ντόμινο» και θα παρασύρει και άλλες τράπεζες και εταιρείες. Ένδειξη του κλίματος της αναμενομένης υφέσεως είναι η κάθετη πτώση του Πετρελαίου , η τιμή του οποίου από $ 138 δολ. το βαρέλι πριν τρεις μήνες πουλήθηκε στα $ 87 (16/9/2008) Αυτές τις ημέρες χάνονται στα χρηματιστήρια τρισεκατομμύρια δολάρια . Όλα όμως δείχνουν ότι βαίνομεν προς γιγαντισμό του Εβραϊκού τραπεζικού συστήματος εν όψει της γενικής εξόρμησης του για την επιβολή της Νέας Τάξης. Με τα λεφτά της Αμερικής και των άλλων καπιταλιστικών χωρών οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες συνενώνονται σε μιά γιγάντια παγκόσμια οικονομική εξόρμηση προκειμένου να επιβάλουν τους νόμους τους στον κόσμο.
Υπάρχουν υγιείς λύσεις αλλά οι Εβραίοι μεγιστάνες είναι άπληστοι και άφρονες που θέλουν να καταβροχθήσουν όλο τον παγκόσμιο πλούτο. Το σημερινό σύστημα είναι κλεπτοκρατικό και ευνοεί την πλουτοκρατία. Ενώ ομιλούν για ελεύθερη οικονομία , όταν πτωχεύουν καλούν το κράτος -δηλαδή εμάς τους φορολογούμενους - να τους χρηματοδοτήσουμε . Δηλαδή τα κέρδη δικά τους και οι ζημίες των λαών. Όμως η βασιλεία τους είναι λίγη διότι «η πτώση εγγύς γαρ» Κι' αυτό εκπηγάζει από την πεποίθηση ότι η Ανάγκη θα τους γκρεμίσει. Η Νέα Γενιά που γαλουχήθηκε με τον Εβραϊκό τρόπο σκέψεως -είτε μέσω της Βίβλου, είτε μέσω του Αμερικανικού τρόπου ζωής- καλείται τώρα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Θα καταλάβουν ότι οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες τους έβαλαν στο χέρι όχι μόνον τα λεφτά τους αλλά και την ελευθερία και την δημοκρατία τους. Και τώρα κινδυνεύουν να τους οδηγήσουν ακόμη και σε ένα πυρηνικό πόλεμο εναντίον του Ιράν.
Οι Παγκόσμιοι Πλουτοκράτες και Εξουσιαστές: Ιδρυτής της Lehman Brothers' είναι ο Εβραίος Henry Lehman . Είναι ο πρώτος Εβραίος που ίδρυσε τράπεζα στην Αμερική το 1850 Είναι μια από τις τέσσερες επενδυτικές τράπεζες της Νέας Υόρκης με 26.000 προσωπικό σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεν είναι η μοναδική Εβραϊκή τράπεζα που κινδυνεύει στις ΗΠΑ. Θα υπάρξουν πολλές καταρρεύσεις τραπεζών λένε οι αναλυτές.
Μετά την Lehman Brothers' ιδρύθησαν κι' άλλες Εβραϊκές τράπεζες : Goldman Sachs ιδρύθηκε το 1869 , η τράπεζα Merrill Lynch(που κινδυνεύει τώρα με κατάρρευση) ιδρύθηκε το 1914. Η Morgan Stanley απεσπάσθη από την J P Morgan το 1935. Αν προσέξετε τις εποχές ίδρυσης των συμπίπτουν-όχι φυσικά τυχαίως-με την έναρξη πολέμων(Εμφύλιος Πόλεμος ΗΠΑ, 1ος Π.Π, 2ος Π.Π ) , Ως γνωστόν οι πόλεμοι απαιτούν γενναία χρηματοδότηση και προσφέρουν αστρονομικά κέρδη. Στο Λονδίνο εδρεύει επίσης ο παλαιός εβραικός τραπεζικός οίκος Rothschild's. Αυτός έχει σημαδεύσει όλα τα κοσμοϊστορικά γεγονότα των δύο τελευταίων αιώνων. Αν εγράφετο η πραγματική ιστορία των δύο Παγκόσμιων Πολέμων , του Ψυχρού Πολέμου και των τοπικών πολέμων και κρίσεων , ασφαλώς στα παρασκήνια θα βλέπαμε τους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες συνωμότες να κινούν τα νήματα της πολιτικής και τις μαριονέτες- πολιτικούς σαν κούκλες κουκλοθεάτρου.
Πτώση ή Συγχώνευση ; Η πτώση της Lehman Brothers δεν μας επιτρέπει να ανασάνουμε από τον Εβραϊκό νομισματικό βρόχο , διότι το έργο της θα αναλάβει η Goldman Sachs, επίσης εβραϊκή τράπεζα. Επίσης μετανάστευσαν στις ΗΠΑ τον 19ον αιώνα και οι κάτωθι μεγαλοτραπεζίτες που οι απόγονοι τους σήμερα εξουσιάζουν την Αμερικανική Διοίκηση , την Γουόλ Στρήτ και τον κόσμο ολόκληρο: Loebs, Guggenheims, Kahns, Kuhns, Schiffs, Seligmans, Strauses, Warburgs and οι Lehmans.. Οι περισσότεροι επλούτισαν από την τοκογλυφία το παραεμπόριο , την παραοικονομία και τους πολέμους . Όπου μυρισθούν χρήμα δεν διατάζουν να το εκμεταλλευθούν, ανεξαρτήτως της βλάβης στην κοινωνία. Γι' αυτούς δεν υπάρχουν ηθικοί κανόνες και φραγμοί. Ως γνωστόν στον Μεσαίωνα μόνον οι Εβραίοι επιτρέπετο να κάνουν τοκογλυφία, δεδομένου ότι ο Πάπας απηγόρευε ρητώς την τοκογλυφία στους Χριστιανούς. Και βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε και την διαβόητη οικογένεια του Εβραίου μεγαλοτραπεζίτη Ροκφέλλερ που θεωρείται ένας από τους ισχυροτέρους ανθρώπους στις ΗΠΑ. Όσον αφορά την παρούσα κρίση αυτή είναι τεχνητή . Τώρα τρώνε για μια ακόμη φορά τα λεφτά του κόσμου μέσω των Χρηματιστηρίων, των Τραπεζών και των Ασφαλειών; Ο Αμερικανικός Λαός ανησυχεί Η πτώση της Lehman Brothers αποτέλεσε το βούτυρο στο ψωμί της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος κατηγόρησε τους Ρεπουμπλικανούς ότι δεν έλαβαν μέτρα για την προστασία του μέσου Αμερικανού. Ο Ομπάμα υποσχέθηκε ότι θα λάβει άμεσα μέτρα μετά την εγκατάσταση του στο Λευκό Οίκο. Και ενώ για την Ολυμπιακή Αεροπορία θεωρείται ως έγκλημα καθοσιώσεως η παραμονή της υπό κρατικό έλεγχο, για τα τεράστια μαμούθ (τράπεζες ,ασφάλειες) που πέφτουν το ένα μετά το άλλο γιατί τις χρηματοδοτούν; Ενώ είχαν δηλώσει ότι θα αφήσουν να πέσουν τις χρεωκοπημένες εταιρείες, τελικά χρηματοδότησαν-ουσιαστικά κρατικοποίησαν- την American International Group (AIG) με 85 δις. Δολάρια. Όμως παρά την χρηματοδότηση της AIG οι αγορές καλπάζουν προς την ύφεση. Τι πρόκειται να συμβεί; Δεν είναι τυχαίο ότι ο χρυσός την Τετάρτη 17/9/08 σε μια και μόνον , ημέρα εκτινάχθηκε κατά $60-70 δολ στα $862. [cash] Αυτό δείχνει ρευστοποιήσεις εν όψει κάποιου πολύ σοβαρού γεγονότος: Χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν; Ξεφόρτωμα από την Κίνα των Αμερικανικών χρεογράφων; Χρηματιστηριακό κραχ ; Επίσης δεν είναι τυχαίον ότι η Ρωσία έκλεισε το χρηματιστήριο της και ο Πούτιν χρηματοδότησε τις τράπεζες του με 44 δις δολάρια . Μήπως για να σταματήσει την εισβολή των Εβραϊκών κεφαλαίων και την εξαγορά των ενεργειακών της πόρων;
Τα συμπεράσματα από την κρίση των τραπεζών είναι πολλαπλά :
1/ Αν δεν διαλυθεί το Εβραϊκό Τραπεζικό και Χρηματιστηριακό Τέρας ο κόσμος δεν πρόκειται να απαλλαγεί από την καταλήστευση, την εκμετάλλευση και τους πολέμους.
2/ Το νεοφιλελεύθερο «μονεταριστικό » μοντέλο κατέπεσε και κάποιο άλλο δημοκρατικό θα πρέπει να το διαδεχθεί. Επίσης κατεδείχθη η αξία της ρυθμιστικής κρατικής Αρχής .
3/ Το παγκοσμιοποιημένο τραπεζικό σύστημα, καθώς και αυτό των πολυεθνικών κολοσσών ευνοεί την πλουτοκρατία και κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Ο γιγαντισμός τους πρέπει να ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία προς την διάσπασή τους. Τούτο πρέπει να εκσυγχρονισθεί με γνώμονα το συμφέρον των λαών και όχι αυτό των πολυεθνικών κολοσσών.
4/ Η έλλειψη ρευστότητος είναι αποτέλεσμα της απομυζήσεως των εισοδημάτων των εργαζομένων , οι οποίοι για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των αγόραζαν με δανεικά , με μεγάλη επισφάλεια για τους δανειστές. Όλα αυτά βέβαια είναι στα σχέδια του μεγάλου Εβραϊκού κεφαλαίου για να ελέγξουν τον κόσμο μέσω και της οικονομίας.
5/ Του λοιπού το χρήμα θα γίνει ακριβότερο και τα εχέγγυα της λήψεως των δανείων αυστηρότερα. Άρα μπαίνουμε σε περίοδο υφέσεως και αυστηρότερου ελέγχου των οικονομιών των κρατών.
6/ Οι διευθυντές των τραπεζών για να παρουσιάσουν αύξηση των εργασιών και να πάρουν τα μπόνους, προσέφεραν δελεαστικά χρηματοπιστωτικά πακέτα και έδιναν 'θαλασσοδάνεια' , δανεικά και αγύριστα, τις περισσότερες φορές.
7/ Το κράτος οφείλει να λάβει μέτρα διαφάνειας των συναλλαγών και καταργήσεως των παράκτιων εταιρειών που ουσιαστικά είναι φορολογικοί παράδεισοι για τους φοροφυγάδες. 8/ Να πληρώνουν φόρους όχι μόνον οι φτωχοί αλλά και οι πλούσιοι αναλογικά δια της φορολογήσεως των κερδών των πολυεθνικών εταιρειών
9/ Να δημιουργηθεί Ταμείο για την αποζημίωση των πελατών των ιδρυμάτων που χρεωκοπούν.
10/ Τέλος να ληφθούν αυστηρά μέτρα κατά της δημιουργίας μονοπωλίων και ολιγοπωλίων , όπως συμβαίνει στην χώρα μας(τράπεζες , καύσιμα, τρόφιμα, φάρμακα κλπ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ;ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΛΙΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΑΛΩΝ, ΚΟΓΚΟΛΕΖΩΝ ΚΛΠ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΒΡΩΜΟΧΙΤΛΕΡ. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ...