Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Οι Απατεώνες και Κομπιναδόροι της Κέρκυρας , Χάρης Τσουκαλάς , Έλενα Σμιθ...

Εδώ και μέρες εχει  αναδειχθεί Θέμα  με τους Απατεώνες και κομπιναδόρους της Κέρκυρας , Χάρη Τσουκαλά , Έλενα Σμιθ και την πολιτικοκοινωνική ψευδαίσθηση κίνησή τους για την απελευθέρωση του «υπόδουλου Επτανησιακού συμπλέγματος» ……….

Εδώ και 1 χρόνο περίπου ξεκίνησαν άτομα, που σχετίζονται με ροταριανούς συλλόγους και τον τεκτονισμό να διαδίδουν ότι «πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί το Νησί για να δούμε καλύτερες μέρες». Οι αμόρφωτοι επιχειρηματίες, που συνεργάζονται για να τα τσεπώνουν με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες της Νέας Τάξης, έτρεξαν να διαδώσουν την άποψη αυτή στους υπόλοιπους.
Στη συνέχεια εμφανίζεται στις εκπομπές που κάνει στο κανάλι Corfu Channel ο γνωστός μεσίτης που ξεπουλάει τη Κέρκυρα σε Άγγλους και απογόνους του Αβραάμ, με σκοπό να πλουτίσει αυτός και αυτοί που τον στηρίζουν, να λέει ότι «έχουμε κάνει πολιτική κίνηση πολιτών που ζητάνε επαναδιαπραγμάτευση της Ένωσης των Νησιών με την Ελλάδα». Έχουν λέει και σύμβολο που είναι η σημαία των Ιονίων Νήσων μιας Ανεξάρτητης Δημοκρατίας στις αρχές του 19ου αιώνα. «Ένα έθνος-κράτος υπήρχε πρίν την Ιταλία και τη Γερμανία. Μήπως πρέπει να γίνει μια επιστροφή στα παλιά;»
Ποιος είναι ο Χάρης Τσουκαλάς;
Ο Χάρης Τσουκαλάς που ηγείται της «προσπάθειας αυτονόμησης του νησιού» σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένα απαξιωμένο πρόσωπο στη νησί της Κέρκυρας. Μέχρι πρόσφατα ήταν παρουσιαστής εκπομπής σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Corfu Channel από το οποίο απολύθηκε.
Ο Χάρης Τσουκαλάς λοιπόν, εμφανίζεται σαν σωτήρας της Κέρκυρας και εκδίδει και περιοδικό 35 σελίδων, έγχρωμο, σε μεγαλύτερη διαφάνεια από Α3 μόνο στην αγγλική γλώσσα (γιατί άραγε δεν το εκδίδει και στα ελληνικά αφού τόσο αγαπάει τους Κερκυραίους;). Είναι τόσο προκλητικά για την Ελλάδα και τους αγώνες των Κερκυραίων και των υπόλοιπων Επτανήσιων για την πολυπόθητη ένωση με την Ελλάδα, που το «Ρεπούσειο» βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού μοιάζει με πατριωτικό έντυπο μπροστά του. Επιπλέον μέσα απο το περιοδικό διαφημίζει τις επιχειρήσεις του, που είναι βασικά μεσιτικά γραφεία, τα οποία ξεπουλούν τη γη μας στους ξένους τραπεζίτες και λοιπούς αλλοδαπούς. Ακόμη έχει την αλυσίδα καταστημάτων στη Κέρκυρα με τοπικά προϊόντα, με την επωνυμία «Ντόπιο». Αυτονόητο είναι ότι πρέπει όλοι οι Ελληνόψυχοι τόσο της Κέρκυρας όσο και οι επισκέπτες να κάνουν εμπάργκο στα μαγαζιά αυτά.
Μάλιστα λέγεται ότι διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον Βρετανό Πρέσβη Σάιμον Γκας, ο οποίος ωστόσο στους διπλωματικούς κύκλους χαρακτηρίζεται ως φιλέλληνας και μιλά μάλιστα πολύ καλά την ελληνική γλώσσα. Το ερώτημα είναι: Γνωρίζει ο Βρετανός Πρέσβης ότι κάποιοι του χρεώνουν στην Ελλάδα στενή διασύνδεση με τον Χάρη Τσουκαλά και στην ουσία τον υποδεικνύουν ως καθοδηγητή αυτής της προσπάθειας;
O περίεργος ρόλος της Guardian
Η Guardian δεν είναι μια τυχαία εφημερίδα, καθώς εκπροσωπεί εδώ και χρόνια τον λεγόμενο βρετανικό κυβερνητισμό. Έτσι είναι απορίας άξιο πως μία σοβαρή εφημερίδα αναδεικνύει ένα θέμα το οποίο ουσιαστικά δεν υφίσταται. Επίσης είναι απορίας άξιο πως μία δημοσιογράφος όπως η Έλενα Σμιθ, η οποία γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο την ελληνική πραγματικότητα, αλλά γενικότερα την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, αναδεικνύει ένα ζήτημα – προϊόν ανακριβειών και … άγνωστης προέλευσης. Εκτός και αν υπάρχουν εντολείς και εντολοδόχοι.
Ποιος ο ρόλος της Σμιθ;
Η Σμιθ δεν είναι μία τυχαία δημοσιογράφος, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα απλά για να κάνει ανταπόκριση για μια εφημερίδα του μεγέθους της Guardian. H Έλενα Σμιθ γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, καλύπτει ολόκληρη την περιοχή στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα και διατηρεί καλές σχέσεις, όπως είναι φυσικό, με την Πρεσβεία της χώρας της. Κάποιοι σήμερα, όπως η εφημερίδα «Στόχος» διοχετεύουν την πληροφορία ότι ο ίδιος ο Βρετανός Πρέσβης είναι εκείνος ο οποίος έφερε σε επαφή τον Χάρη Τσουκαλά με την βρετανίδα δημοσιογράφο Έλενα Σμιθ. Φυσικά η πιθανή ανακρίβεια αυτής της πληροφορίας δεν αθωώνει την Έλενα Σμιθ η οποία έχει παρελθόν σε αυτού του είδους τα «παιγνίδια», αρκεί να ανατρέξει κανείς στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και να αναζητήσει την αρθρογραφία της, για το «Μακεδονικό» ή για το γνωστότερο ως «Σκοπιανό» ζήτημα ή πιο επίσημα, για το ζήτημα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Και ένα περίεργο περιστατικό πολιτικής διασύνδεσης-Λειπει ο Μάρτης Από την Σαρακοστή...
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, στην πρόσφατη επέτειο για την ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα περίπου 200 στελέχη, η πλειοψηφία των οποίων προερχόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν με μαύρες σημαίες και με αναφορές στο γεγονός ότι «το ελληνικό κράτος έχει εγκαταλείψει την Κέρκυρα, θα ήταν καλύτερα να ήταν ανεξάρτητη».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ νυκτερινέ επισκέπτη, μου δίνετε την εντύπωση ότι απευθύνεστε σε ανεγκέφαλους και βαθιά κοιμώμενους πολίτες καθώς ούτε ένα επιχείρημα δεν παραθέτετε για την κατά την γνώμη σας αναξιοπιστία και τις εν γένει ύποπτες και υποκινούμενες ενέργειες του κ. Τσουκαλά και των υποστηρικτών του. Πριν πάρετε θέση για το θέμα, και μάλιστα τόσο καυστική, θα έπρεπε να ψάξετε την αλήθεια και όχι να την φανταστείς. Εγώ δεν θα σας αντιπροτείνω και δεν θα σας περιγράψω τι στην πραγματικότητα συμβαίνει, διότι δεν φαίνεστε έτοιμος για διάλογο αλλά για επίθεση και κουκούλωμα της υπόθεσης. Θα ήθελα μόνο να αναρωτηθείτε αν διακόσια άτομα με μαύρες σημαίες τρομάζουν τόσο πολύ τις πολιτικές δυνάμεις που σπεύδουν να δημιουργήσουν προφίλ απάτης και μισελληνισμού, τι θα έκαναν για χιλιάδες μικροεπιχειρηματίες στα όρια της οικονομικής καταστροφής που περιμένουν δύο μήνες το χρόνο για να δουλέψουν και που όσα βγάζουν τους τα παίρνει το κράτος άμεσα ή έμεσα; Να σας πω εγώ λοιπόν τι θα έκανε επειδή αποδείξατε με το άρθρο σας ότι δεν είστε κάτι διαφορετικό από εκείνους στους οποίους δεν αρέσει το κεφάλι να σηκώνεται: τίποτα. Απολύτως τίποτα. Κύριέ μου, ο πλούτος που παράγει η Κέρκυρα πάει απευθείας στην Αθήνα και επιστρέφει ένα απειροελάχιστο μέρος και κατασπαταλείται σε έργα βιτρίνας. Η Κέρκυρα πεθαίνει μέρα με τη μέρα και οι πολιτικοί της, της σφίγγουν τη θηλειά αντί να της δώσουν οξυγόνο.
Υ.Γ.: Δεν αρέσκομαι στο να μιλάω ανώνυμα, όμως η κατάσταση είναι απρόβλεπτη. Οι πολιτικές δυνάμεις της Κέρκυρας αντιλαμβάνονται την αγανάκτηση του κόσμου που παίρνει σάρκα και οστά και φροντίζουν να κλείνουν στόματα με μαφιόζικο τρόπο. Δεν ζητάει κανείς αυτονόμηση. Μόνο να μας δώσουν αυτά για τα οποία παλεύουμε μια ζωή. Η έστω να προσπαθήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ανώνυμε άνθρωπέ μου, μη κλαις και μη χτυπιέσαι. Δεν τον είπαμε πουλημένο πράκτορα η δοσίλογο. Αλλωστε σε κάθε κοινωνία υπάρχουν αυτοί που πουλάνε και την μάνα τουσ την ίδια για κάτι σε χρυσό, εγγλέζικες χρυσές λίρες π.χ. Δεν αμφιβάλουμε ότι η Κέρκυρα σου έχει προβλήματα, όπως προβλήματα έχει η Λακωνία, η Αιτωλοακαρνανία και δεκάδες άλλες περιοχές της Ελλάδας. Κανένας δεν έτρεξε στις Εγγλέζικες εφημερίδες για βοήθεια που την προσέφεραν στα γρήγορα και με μεγάλη χαρά. Αν μαζεύτηκαν καμιά διακοσαριά οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ με μαύρες σημαίες δεν μας ενδιαφέρει και πολύ. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι ποιος πλήρωσε για να τις αγοράσουν. Εκτός αν τις έφτιαξαν κόβοντας και ράβοντας φορέματα από χήρες και πάλι ποιος πλήρωσε τα ραφτικά. Άσε τα κλαψουρίσματα περί οικονομικής δυσπραγίας. Σε μία περίοδο που η Ελλάδα περνάει μια δύσκολες στιγμές και δέχεται από παντού πιέσεις αν μη τι άλλο οι φωνές του κυρίου αυτού είναι ύποπτες και χρειάζεται να διευρυνθεί το παρελθόν του,το παρόν και οι διασυνδέσεις του από τις υπηρεσίες αντικατασκοπείας. Επί πλέον η κυρία Εγγλέζα "δημοσιογράφος" πρέπει να απελαθεί απο την Ελλάδα γιατί αυθαίρετα υποσκάπτει τις άριστες σχέσεις των λαών της Ελλάδας και της Αγγλίας, σχέσεις που έχουν ποτιστεί με αίμα και κρεμάλες.

Nightly-visitor/Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

για τον 10 Οκτώβριος 2008 4:37 μμ
Μήπως σας λένε Χάρη Τσουκαλά; Η Σμίθ;……
εάν θέλετε να ανοίξουμε Διάλογο , θα ανοίξουμε με την προϋπόθεση να σεβασθείτε ότι άποψη τεθεί άσχετα εάν δεν ικανοποιεί εσάς.
τώρα οι χαρακτηρισμοί τύπου , περί φαντασίας, yes Man ,και περί διαφορετικότητας, να λείπουν .
πέσατε σε μεγάλο ατόπημα εκφέροντας τα .

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο σπεύδετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο. Θέλω να πω, μήπως οι υπηρεσίες αντικατασκοπείας κάνουν έλεγχο και για το ποιοι είναι εκείνοι που ψηφίζουμε και μας ενημερώνουν όταν εντοπίσουν κάτι; Θέλω να πω, ποιοι είναι αλήθεια οι κομπιναδόροι και απατεώνες που μας τα μασάνε; Είναι εκείνοι που σηκώνουν κεφάλι και προσπαθούν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα για τα οποία δουλεύουν μια ζωή, ή εκείνοι που χρόνια τώρα μας καταστρέφουν κάθε μέρα με off-shore εταιρίες, Ζαχόπουλους, Siemens, Εφραίμηδες κλπ... Όχι αγαπητέ μου, δε με λένε Τσουκαλά. Με λένε Παύλο, είμαι 24 ετών, φοιτητής, και τα καλοκαίρια δουλεύω όσο αντέχω στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει στην Κέρκυρα και καλά θα κάνετε όσοι εκφέρετε άποψη να βγάλετε λίγο το μούτρο σας έξω στην πιάτσα να πάρετε μια γεύση από την αφραγκία και το κλάμα του κοσμάκη. Βαρεθήκαμε όσα ακουμπάμε κάθε χρόνο στα ταμεία του κράτους να πηγαίνουν σε έργα βιτρίνας και μίζες. Δεχόμαστε εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο και γινόμαστε ρεζίλι. Το μόνο που μας κρατάει ακόμα κόντρα στον οικονομικό μαρασμό είναι απλά και μόνο το φυσικό κάλλος της Κέρκυρας. Είναι δυνατόν να μου λέτε ότι και άλλες πόλεις έχουν προβλήματα αλλά δεν είναι και λόγος να το κάνουμε θέμα; Όχι θα κάτσουμε στις τηλεοράσεις μας να ακούμε για χορούς εκατομμυρίων ευρώ σε βρώμικα παιχνίδια υπουργών και βουλευτών και θα λέμε "θέλω κι άλλο". Πάτε καλά; Εκτός και είστε από κείνους που τα έχουν τακτοποιήσει όλα και δεν τους αγγίζει ο χαμός που γίνεται τριγύρω. Αν είναι έτσι σας παραδέχομαι, αλλά δε σας πέφτει λόγος για το ποιοι είμαστε εμείς. Έπεσα σε ατόπημα ε; Πες μου πως κατάλαβες ότι εμπλέκεται ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα συμφέροντα, αλλά με ντοκουμέντα και επιχειρήματα, και θα συμφωνήσω μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΚΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΙΑΦΙΜΙΖΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΚΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΙΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΑΘΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΠΟΘ ΜΟΘ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΩ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΗΘΕΝ....Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΠΗΣ ΞΥΛΩΝ ΕΛΑΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ!!!!!!!!! ΒΕΒΑΙΑ(ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ,ΤΕΒΕ,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,ΙΚΑ,ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΛΠ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟΧΩΡΙΑΤΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 90% ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΝΟΘΕΥΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΛΑΔΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΡΙΑ Η ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΗΤΑΝ ΣΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΚΑΠΤΙΚΟ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.
ΑΞΙΑ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ο ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 1) ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΟΠΗ ΕΛΑΙΩΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ 2)ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΞΥΛΟΥ ΕΛΙΑΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 3)ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΟΥΤΟΧΩΡΙΑΤΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ 90% ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΟ ΤΟΥ(ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ) 4)ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ .ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.Η ΕΧΤΙΖΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ Η ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ.ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΦΕΣΗΣ 2005-2008 ΠΟΥΛΟΥΣΕ 400 ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝΕ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Psaxnh kapios ton xari troukala .... ? Iparxei anditimo ?

Ανώνυμος είπε...

Στην ψαθα θα ψωφισει.σκατα στα πεθαμενα τους