Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Κύριε Πρωθυπουργέ εσύ δεν είσαι Έλληνας;

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΙ !!!!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΜΕΣΩ CNN ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
Την ώρα των Προχθεσινών πανηγυρισμών για την Ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου, στην Πρίστινα εξελισσόταν το σχέδιο του επόμενου στόχου, όπως προπαγάνδιζε τεράστιο, καλοφτιαγμένο, κόκκινο σαν την αλβανική σημαία πανό, που έγραφε:


"PA KOSOVE DHE CAMERI NUK KA SHQIPERI! KOSOVA E PAVARUR!"
Δηλαδή

«ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ»!!!
Και στο κάτω μέρος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ»!
Το τεράστιο πανό που κρατούσαν δεκάδες Αλβανοί τοποθετήθηκε όλως τυχαίως μπροστά στο φακό του CNN και μάλιστα πήρε ειδική θέση όπως δείχνει το βίντεο, για να μεταδοθεί καλύτερα η εικόνα του στα πέρατα της γης!!! (δείτε εδώ το βίντεο με την αλβανική πρόκληση στο CNN)!!! Επίσης και το EURONEWS μετέδωσε την εικόνα πρόκληση κατά της Ελλάδος, σχολιάζοντας μάλιστα ότι «η διαμαρτυρία στην Πρίστινα έχει οργανωθεί από τους Αλβανούς που ήρθανε από νότιο Αλβανία, φωνάζοντας για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ, ένα μικρό κομμάτι στην Ελλάδα»!!!
Οι κινήσεις αυτές των Αλβανών, που έγιναν μέσα στο κέντρο της Πρίστινα και μεταδόθηκαν διεθνώς (!!!) σε όλο τον κόσμο, αποτελούν συντονισμένες κινήσεις στα πλαίσια της Μεγάλης Αλβανίας, η οποία θα στοχεύσει πλέον μετά το Κόσσοβο την ίδια την Ελλάδα!!! Τους νομούς Θεσπρωτίας, Πρέβεζας και Άρτας!!! Όπως περιλαμβάνονται στους δεκάδες χάρτες της Αλβανικής προπαγάνδας! Μόνο που για να φτάσουν ως εκεί, πρέπει πρώτα να εξολοθρεύσουν ή να εκδιώξουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου!!! Όπως έκαναν με 250.000 Σέρβους του Κοσσόβου!
«ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ»…
Δείτε το Βίντεο του CNN
πηγή:Νοιαζομαι
Επίσης ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
Νυκτερινός Επισκέπτης
Το Θέμα ως συνήθως πέρασε στα ψιλά από ΜΜΕ και από τους ξεφτιλισμένους Δημοσιογράφους που καθοδηγούν την ατζέντα ενημέρωσης διότι αυτοί οι αλήτες σίγουρα καθοδηγούνται από τα γνωστά κέντρα ,για να μην σηκώσουν τους τόνους , το ξέρουμε ότι ζουν μες την βρόμα και τη δυσοσμία αλλά οι άλλοι ,οι πολιτικοί μας , που τους εκλεγούμε κάθε τετραετία που είναι το ανάστημα τους η στρατηγική τους σε θέματα εξωτερικής πολιτικής ; αυτοί ρε παιδιά δεν είναι Έλληνες; Δεν πονάνε και δεν προβληματίζονται με αυτά που συμβαίνουν τριγύρω μας ; που είναι οι επίσημες αντιδράσεις της Κυβέρνησης Καραμαλή ; που είναι τα διαβήματα διαμαρτυρίας του Υπουργείου Εξωτερικών και της Κ.Ντόρας ;καλά δεν ξέρανε με το που ψήφιζαν υπέρ της Ανεξαρτησίας του Κοσσόβου (Πλην Κύπρου) θα αρχίσει ένα ντόμινο αντιδράσεων για Aυτονομίες και Ανεξαρτητοποιήσεις στα Βαλκάνια ;
Εκεί που είχαμε την Εξ ανατολών Απειλή από τα «καρτάσια» έχουμε τώρα την Αλβανία να μιλά για την Μεγάλη Αλβανία και να θέλει την Τσαμουριά αλλά και τους Σκοπιανούς να θέλουν να δημιουργήσουν την Μεγάλη Μακεδονία , από την άλλη τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών να σουλατσάρει στην Θράκη μας, και να μιλά για Τούρκους και όχι για μουσουλμανική μειονότητα !!!!
Καλά τόσο μαλάκες είναι αυτοί που μας κυβερνούν; Αναρωτιέμαι μήπως όλοι αυτοί οι ξεφτίλες είναι Δωσίλογοι ; που είναι η μαγκιά σου πρωθυπουργέ της Χώρας; Που είναι το Αντρικό και το πολιτικό σου ανάστημα ;Κάνε κάτι επιτέλους για να πάρω πίσω τους χαρακτηρισμούς , έγκληση κάνουμε όχι άλλες σφαλιάρες βγες μπροστά διεκδίκησε και εσύ το αυτονόητο για Βόρειο Ήπειρο , για Ίμβρο και Τένεδο,για τους κατοίκους της Κωνσταντινούπολης και τις χαμένες περιουσίες τους ,για τα αίσχη που διαδραματίζονται στις πρεσβείες μας στα Σκόπια και στην Αλβανία.
Έκλυση κάνουμε κάνε κάτι K. Πρωθυπουργέ εσύ δεν είσαι Έλληνας ; δείξε ότι είσαι από αυτή την Ράτσα που έδωσε το φως στην οικουμένη ;
Πείσαμε μας ότι είσαι επιτέλους πραγματικός Έλληνας !!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΘΕΊΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΪΜΝΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΒΟΥΡΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΙΝΑ?
ΑΧΡΗΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

την Ελλαδα δυστηχώς την ξεπουλα η οικογενεια Μητσοτακι και ο κωστάκης ειναι αιχμαλωτος δυστηχως της οικογενεις αυτης τον σερνει η ντορα απο την μύτη

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΉΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΚvΣΤΑΚΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ