Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Θηρίο Ανήμερο Ο Μάκης !!!! Γιατί τον Προκαλείτε;

Στο αρχείο η καταγγελία Μ. Τριανταφυλλόπουλου για τον Σπ. Κλαδά
Στο αρχείο ετέθη από την αρμόδια εισαγγελέα η καταγγελία του δημοσιογράφου, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για τον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Σπύρο Κλαδά.
Όπως μετέδωσε το Μega, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από την κ. Γκανέ, δεν διαπιστώθηκε η τέλεση αξιόποινων πράξεων και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα την κασέτα με την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του με τον βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο.
Ερωτηθείς για την εν λόγω τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Κουκοδήμου με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε να πεί πως όλα αυτά τα θέματα έχουν απαντηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν επιθυμεί να σχολιάσει δημοσιεύματα ή περιεχόμενα τηλεοπτικών εκπομπών.
Πηγή:Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Νυκτερινός Επισκέπτης
Γιατί μας το κάνετε κυρία εισαγγελεύς ,θα τα πάρει ο Κ. Μάκης και θα αρχίσει να πατάει κουμπιά , να γράφει από κάμερες , να μαγνητοφωνεί σε ακτίνα χιλιομέτρου οτι κινείται , θα βάλει τους φίλους του ραδιοερασιτέχνες (είναι μέλος ) να ανιχνεύουν ότι κυκλοφορεί από συχνότητα στον ελλαδικό χώρο και να αφουγκράζονται όλα τα σήματα , αφήστε που θα κάνει κάθε μέρα την ζούγκλα 24ώρη εκπομπή ποιος τον ακούει !!!!!!!!
Κυρία εισαγγελεύς δεν μας λυπάστε καθόλου έχουμε που έχουμε τόσα προβλήματα καθημερινά επιβίωσης μας φορτώσατε στην καθημερινότητα και τον Μάκη εδώ εχθές είχε πάρει βόλτα όλα τα κανάλια «των οχτώ» πλην κρατικών ,θα μας γίνει εφιάλτης θα κοιμόμαστε θα βλέπουμε στα όνειρά μας τον Μάκη θα ξυπνάμε πάλη αυτόν, δεν αντέχουμε σας εκλιπαρούμε!!!εκληση κάνουμε μην τον εξαγριώνετε!!!
Ο σκοπός του δεν επιτεύχθηκε να κλαδέψει τον Κλάδα ,μέχρι στιγμής φάνηκε γερό Κλαδί
Μάκη τι έγινε στόμωσε το μαχαίρι ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημοσιογράφος της δεοντολογίας και προστάτης φύλαξ του Πρωθυπουργού από έγκυρες πληροφορίες έχει θυμώσει πολύ . Εθεάθει κατά τας απογευματινάς ώρας ανηρτημένος επί Κλάδου γέρικου πλατάνου, εις την περιοχήν της Εκάλης, πριονίζων ισχυρώς αλλόφρων.Η πληροφορία ότι οι ανθρωπογλάστρες της εκπομπής Ζούγκλας είχον απλώσει δύχτι προστασίας κάτωθεν του πλατάνου κρίνονται ως ανακριβείς.Η μόνη εξακριβομένη είδηση είναι ότι γονυπετέίς άπαντες παρεκάλουν τον Κ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ να κατέλθει του πλατάνου το οποίον κατέστει δυνατό μετά την ολική αποκόλληση του Κλάδου!!Όμως ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ δι εσώθη εκ της κ. Σαλαβράκου στην αγκάλη της οποίας προσγηώθει.Αυτή την στιγμή τελείται θεια λειτουργία στο παρεκκλήσιον της βίλας της Εκάλης!!