Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Ποια είναι η «αόρατη» δύναμη που «κινεί» τα Σκόπια;

Συντάκτης :Κωνσταντίνος
Συνεργάτης

Ποιος χρηματοδοτεί τα Σκόπια; Πως μπορεί αυτό το πάμφτωχο κρατικό έκτρωμα να καλύπτει τις τεράστιες δαπάνες που απαιτεί η πολυέξοδη προπαγάνδα την οποία διεξάγουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο; Θα ήταν αστείο να υποστηρίξει κανείς ότι τα Σκόπια είναι αυτοδύναμα. Επίσης είναι νομίζω απίστευτο- λόγω της οικονομικής τους θέσης- να δεχθούμε ότι έχουν αναθέσει τη προβολή τους σε παγκόσμιο επίπεδο, στη μεγαλύτερη αμερικανοεβραική εταιρεία δημοσίων σχέσεων «Hil and Knowlton», χωρίς κάποιος να «τσοντάρει».
Εκτός από τη παραγωγή και διακίνηση τεραστίων ποσοτήτων ηρωίνης, δια της κατεργασίας του στοιχείου οξικός ανιδρύτης, το οποίο εισάγεται από το ΙΣΡΑΗΛ, η Σκοπιανή οικονομία στηρίζεται από την ενίσχυση των σιωνιστικών κύκλων και ειδικότερα από την εισροή κεφαλαίων από τον Ουγγροεβραίο μεγαλοχρηματιστή ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ. Ο Σόρος έχει συστήσει 18 ιδρύματα σε διάφορες περιοχές του πλανήτη (και στα Σκόπια) τα οποία σύμφωνα με δηλώσεις του, χαλούν χρήματα για τη δημοκρατία.
Τα Σκόπια δανειοδοτήθηκαν με το ποσό των 80.000.000.000. δολαρίων υπό ευνοϊκότατες συνθήκες, ποσό το οποίο προοριζόταν για αναπτυξιακά έργα. Υπεύθυνος για τη χορήγηση του δανείου από τη Διεθνή Τράπεζα, είναι ο εβραίος Μισέλ Νοέλ ενώ ένθερμη συνήγορος της ενισχύσεως των Σκοπίων, είναι η επίσης εβραία Αν Ελουόν, αξιωματούχος της Διεθνούς Τραπέζης.
Τέλος όταν ιδρύθηκε το έκτρωμα των Σκοπίων, οι εβραίοι μεγιστάνες του πλούτου Ροκφέλερ, ύψωσαν πρώτοι τη σημαία της «χώρας» στο μέγαρό τους στη Νέα Υόρκη.(Τι να σημαίνει άραγε αυτό;).
Mάλλον ο «περιούσιος λαός», ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΟΛΑ.
Νυκτερινός Επισκέπτης
Να προσθέσω και κάτι ακόμα :αυτό που έμαθα σήμερα φίλε Κωνσταντίνε είναι βόμβα μεγατόνων μία απόρρητη έκθεση του ελβετικού τραπεζικού λόμπυ έγραφε ότι στην νοητή γραμμή συνόρων Αλβανίας - Κόσσοβου - Σκοπιών υπάρχουν πλουσιότατα κοιτάσματα πετρελαίου τα οποία για να αξιοποιηθούν πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθεί η περιοχή γεωργικά με καινούργια σύνορα .Συναινούσε σε μία Αλβανία μεγάλη με ενσωμάτωση του Αλβανικού εδαφικού διαμερίσματος των Σκοπίων η στην καλύτερη περίπτωση ενσωμάτωση ολοκλήρου του κρατιδίου των Σκοπίων καθώς επίσης και την ενσωμάτωση του Κόσσοβου για να αρχίσει η παραγωγή . Συνέχιζε μετά με μελέτες αγωγών μεταφοράς του αργού πετρελαίου είτε από την μεριά του Ιονίου πελάγους με κατάληξη στο λιμάνι της Πρέβεζας η από την μεριά του Αιγαίου πελάγους με κατάληξη στα λιμάνια Κατερίνης η Θεσσαλονίκης.!!!!!
επίσης έκανε λόγω για μποϊκοτάζ του ρωσικού αγωγού Μπουρκάζ Αλεξανδρούπολης για να μην μπει στη Ευρώπαικη αγορά το ρώσικο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο ,και η απόρρητη έκθεση έκλεινε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επένδυση με τεράστια κέρδη και προέτρεπε τις ελβετικές τράπεζες να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην περιοχή με την εκροή κεφαλαίων ...
Για αυτό χτυπιούνται οι Αμερικάνοι από την μία και ο Βλαδίμηρος (Πούτην ) από την άλλη μεριά είναι κούρσα με έπαθλο το πετρέλαιο...
Έτσι εξηγείται η ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου με συνοπτικές διαδικασίες από το ΝΑΤΟ και τους Αμερικάνους έτσι εξηγείται η αδιαλλαξία των Σκοπίων , έτσι εξηγείται η προκλητική απειλή των Αλβανών για Τσαμουριά και μεγάλη Αλβανία , και τέλος έτσι εξηγείται γιατί μας έχουν στο κλάσιμο όλοι τους ,τους μικροί και μεγάλοι….
Μας έχουν δήξη το τυρί και δεν βλέπουμε την φάκα …. Που είναι η διορατικότητα των πολικών μας; Αφού εγώ διάβασα την έκθεση εσείς τι λέτε αυτοί δεν έχουν γνώση τι μελει γενέσθαι; ; Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα ξέρουν όλα , αφού μαζί θα κάνουν τις μπίσνες απλώς μας θολώνουν τα νερά μας ξεσηκώνουν για να μας αποπροσανατολίσουν η τα αποσιωπούν , η απειλούν με διαγραφές βουλευτές εάν συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια ..
Κάτι ήξερε η Ψαρούδα Μπενάκη όταν έλεγε στον πρόεδρο Δημοκρατίας Παππούλια για συρρίκνωση των συνόρων της χώρας μας .
Κωνσταντίνε αυτοί ξέρουν πάρα πολλά ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: