Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2008

Τα Παίζουν Όλα για Όλα οι Σκοπιανοί!!!

Στενεύουν τα περιθώρια χειρισμών και ελιγμών στο Σκοπιανό, παραμονές της επίσκεψης της Ντ. Μπακογιάννη στην Ουάσιγκτον, καθώς οι ΗΠΑ και η Γερμανία δηλώνουν αντίθετες σε ενδεχόμενο ελληνικό βέτο στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, την ώρα που η σκοπιανή πλευρά σκληραίνει τη στάση της.
Τηλεοπτικός σταθμός στα Σκόπια μετέδωσε ότι η Σκοπιανή κυβέρνηση έχει ήδη εγκρίνει κατάλογο 12 μέτρων τα οποία θα τεθούν σε εφαρμογή εναντίον της Ελλάδας εφόσον εγερθεί βέτο στο ΝΑΤΟ. Μεταξύ αυτών είναι:
• η επαναφορά της σημαίας με τον δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας,
• η καταγγελία της Ενδιάμεσης Συμφωνίας,
• η διακοπή των συνομιλιών υπό τον Μ. Νίμιτς,
• η προσφυγή στη Γ.Σ. του ΟΗΕ για αναγνώριση του συνταγματικού ονόματος,
• προώθηση των ζητημάτων της υποτιθέμενης «Μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα, (ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ"!)
• δημοψήφισμα για το θέμα του ονόματος ώστε να αποκλεισθεί πλέον και με λαϊκή εντολή το ενδεχόμενο συμβιβασμού,
• η ενίσχυση των σχέσεων με το ψευδοκράτος και
• η μετονομασία κτιρίων και δρόμων στην ΠΓΔΜ με ονόματα της αρχαίας Μακεδονίας.
πηγή:aegeantimes

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ξυπνησουμε εστω και τωρα..ισως προλαβουμε τα χειροτερα apanagis@otenet.gr

Ανώνυμος είπε...

Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...

http://www.youtube.com/watch?v=SRevveqFltU
*Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!

http://www.youtube.com/watch?v=WZwgl9-G00Q
*Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...

http://www.youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4

*Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!
Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ...