Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2008

Πούτιν :"Είναι Γάτα Ο Κοντός Με την Γραβάτα"

Το ρολόι χτυπάει ήδη αντίστροφα. Μπορεί κάποιοι τηλεπωλητές προφητειών να αυγατίζουν το αναγνωστικό τους κοινό κάτω από το μύθο του «ξανθού γένους» και να γραφικοποιούν έτσι την πραγματικότητα αλλά το ψωμάκι όπου νά ‘ναι τελειώνει για την κάστα των πυγμαίων που εξέθρεψε το Ταπερμακιστάν του 1996-2004. Αν απόψε, όλα τα αμερικανόδουλα μέσα αναγκάστηκαν να μεταδώσουν την παρακάτω είδηση αυτό λέει πολλά! Η ορμή της Ρωσίας είναι πλέον τέτοια που καμιά προπαγάνδα δεν κατορθώνει να την κρύψει. Άσχετα με το που θα καταλήξει ο Πούτιν ή τι είδους οικονομία είναι εντέλει η ρωσική, κανείς δεν μπορεί να μιλάει πια για παγκόσμια σκακιέρα χρονολογίας πατέρα Μπους. Για την ακρίβεια πρόκειται για αναποδογυρισμένη σκακιέρα. Γιατί έτσι γουστάρει ο Πούτιν. Αν θέλουν (και αν μπορούν) ας πάνε τώρα να του ζητήσουν τα ρέστα τα αφεντικά των εκσυγχρονιστών. Αν και ο Πούτιν έχει κάνει αρκετές δηλώσεις που σε παλαιότερες στιγμές θα χαρακτηρίζονταν από τις παλλακίδες της αμερικανικής «ηγεμονίας» ως θράσος, σήμερα έπεισε οριστικά τους Νατοϊκούς ότι δεν πρόκειται για επιπολαιότητες αλλά για συνετή προειδοποίηση.
«Η Ρωσία, είπε ο ρώσος πρόεδρος, δεν έχει άλλη υπομονή να ανεχθεί εχθρικές ενέργειες όπως είναι η διεύρυνση του Νάτο σε περιοχές που συνιστούν το «μαλακό της υπογάστριο» και γενικά δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο καμμία ανάμιξη στις υποθέσεις της, στους ζωτικούς της χώρους και στα πεδία όπου διακυβεύονται τα κρίσιμά της εθνικά συμφέροντα. Αν η Αμερική, τόνισε ξεκάθαρα, δεν το καταλάβει αυτό, τότε η Ρωσία θα υποχρεωθεί να απαντήσει. (Ταπερμανάκο και οι συν αυτώ, ακούτε; Κακά μαντάτα έε; ). Η Ρωσία, συμπλήρωσε, θα επιλέξει να μην ακολουθήσει στο παιχνίδι που θέλουν να την εμπλέξουν οι ΗΠΑ. Ένα παιχνίδι όπου θα είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει μια ξέφρενη πορεία εξοπλισμών, πράγμα που θα έθετε σε κίνδυνο την ανοδική πορεία της οικονομίας της. Μπροστά σε ένα τέτοιο παιχνίδι στο οποίο εκείνος που θα εξαντλούνταν πρώτος θα ήμασταν εμείς, τόνισε ο Πούτιν, μιας και η Αμερική μέσω του Νάτο (και της τρομολαγνίας) έχει όλο τον κόσμο σύμμαχο (δηλαδή υπόδουλο) εμείς θα επιλέξουμε την λύση της άμεσης απάντησης καθώς, τώρα πια, διαθέτουμε την κατάλληλη δύναμη για να πράξουμε κάτι τέτοιο πολύ αποτελεσματικά».
Στην συνέχεια ο Πούτιν έπλεξε ουσιαστικά το εγκώμιο στον εαυτό του αφού περιέγραψε πολύ αναλυτικά την κατάσταση της χώρας εκείνης που παρέλαβε από τον μπεκρή-κουϊσλινγκ των αμεριακανοϊσραηλινών Γιέλτσιν και της καινούριας του σήμερα.
Ο «γκα-κε-μπίτης» Πούτιν είναι ένα παράξενο, διαβολικό απόσταγμα που σπινθηρίζει από απαράμιλλη «σταλινική» πανουργία, πυγμή και αποφασιστικότητα. Δεν ξέρω που θα καταλήξει το παιχνίδι, δεν ξέρω αν πουλάνε πολλά ή λίγα βιβλία οι τηλεπωλητές που κάθε τόσο φωνάζουν «Πούτιν, παίξε μπάλα αγόρι μου, κανείς δεν σε πιάνει» ή «Δεν χαμπαριάζει από τίποτα ο κοντός», δεν ξέρω κατά πόσο το γραφικό κάνει να φαίνεται απίθανο το βέβαιο, αλλά αν κανείς έβλεπε απόψε το ρεπορτάζ του ΒΒC θα τρόμαζε. Θα τρόμαζε μόλις θα άκουγε μια στεντόρια φωνή να προαναγγέλει «Βλαντίμιρ Βλαντιμίρεβιτς Πούτιν!!», να ανοίγουν κάτι θεόρατες χρυσοποίκιλτες πορτούκλες, να προβάλει νευρώδης «ο κοντός» και στο κάτω μέρος της οθόνης να μην υπάρχει κάποιο τηλέφωνο τηλεπωλήσεων αλλά τα γράμματα Μπί-Μπί-Σί. Ειδικά μάλιστα, θα τρόμαζε, αν καλοπέρασε τα τελευταία είκοσι χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από την στιγμή που εκστομίστηκε αυτό το περίφημο «νιού γουώρλντ όρντερ» από τον βρωμόστομα του μπαμπά Μπούς.
Βλέπω να πλησιάζει η μέρα που ένα ιδιότυπο «ΣΔΟΕ» θα συσταθεί και θα ανοίξει τα τεφτέρια της περιόδου 1996-2004, για να μην πώ 1989 και δώθε, για να αναζητήσει τα θηλαστικά εκείνα τα οποία, στο επίμαχο διάστημα, απέκτησαν ένα αξιοπρόσεκτο απόθεμα λιπώδους ιστού. Αυτά τα θηλαστικά, όπως επίσης και τα μικροσκοπικά ασπόνδυλα, που κατόπιν χωνέψεως περδόμενα παρήγαγαν ήχους του τύπου «συνετή πολιτική στα ελληνοτουρκικά», «η νέα εποχή της παντοδυναμίας των ΗΠΑ», «η ευρωπαϊκή προοπτική του Τζέγκις Χαν», «το ζεϊμπέκικο της Μογγολίας», «συνύπαρξη Έρασμου, Αττίλα και μπούργκας μαζί» και τα λοιπά. Δεν θα ζητά να εκδικηθεί αυτό το «ΣΔΟΕ». Απλά δρόμο θα ανοίγει και θα απολυμαίνει γιατί ο Πούτιν, όπως δείχνει, θέλει καθαρό το τραπεζομάντηλο όταν θα ρίχνει την πασιέντζα του. Όσοι σεσημασμένοι χαρτοκλέφτες γλιτώσουν το φαράσι μάλλον δεν θα βρίσκουν χώρο εδώ. Στο Μαϊάμι ή στην Χάιφα, ας πούμε τυχαία δυο σημεία, ίσως να υπάρχει χώρος. Εδώ, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα δεν θα περισσεύει. Έχουμε να δούμε τυπογραφικά πιεστήρια να ξεκουβαλιούνται από Νέο Κόσμο μεριά που θα πάει σύννεφο...
πηγή:Ρεσάλτο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: