Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη χώρα που έφτασε τα σύνορα της Ελλάδας ο Μέγας Αλέξανδρος

Η η Ελλάδα αποδέχεται ντε φάκτο «ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για τις Ένοπλες Δυνάμεις των Σκοπίων, που υπηρετούν στην κοινή ΝΑΤΟΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ISAF στο Αφγανιστάν !!!
Σε ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και ΤΡΑΓΩΔΙΑ πρώτου μεγέθους εξελίσσεται το Σκοπιανικό, καθώς αποκαλύπτεται με αδιάσειστα ντοκουμέντα, ότι η Ελλάδα αποδέχεται ντε φάκτο «ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για τις Ένοπλες Δυνάμεις των Σκοπίων, που υπηρετούν στην κοινή ΝΑΤΟΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ISAF στο Αφγανιστάν!!!

Όπως φαίνεται από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που αποκαλύπτει η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα και οι οποίες τραβήχτηκαν στις 9-1-2008 στην Καμπούλ, κατά την εκεί επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας των Σκοπίων Λάζαρου Ελένοφσκι, οι Σκοπιανικές Δυνάμεις, φέρουν δεξιά το επίσημο σήμα της πολυεθνικής ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ISAF και εμπρός το προκλητικότατο έμβλημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», μπροστά στα μάτια της Ελλάδος, που συμμετέχει εκεί με δική της Δύναμη, ως μόνιμο και ισότιμο, παλαιό μέλος της «Συμμαχίας»!!!
Πώς και γιατί το επιτρέπει αυτό η Αθήνα, που από την μια εκτοξεύει ψευδοαπειλές για δήθεν ΒΕΤΟ στα Σκόπια, τη στιγμή που τους αφήνει ανενόχλητα να φέρουν το ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» εμπρός σε όλο το ΝΑΤΟ και τις ξένες στρατιωτικές αποστολές;
Πώς είναι δυνατόν να βάλει ΒΕΤΟ για την επίσημη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, τη στιγμή που δεν βάζει ΒΕΤΟ για την απλή καν συμμετοχή τους σε μια αποστολή του ΝΑΤΟ, με το ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»;
Από τα παραπάνω είναι φανερή μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ κατά της ίδιας, της πανάρχαιης ελληνικής και μοναδικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!! Μια συνομωσία - σκάνδαλο που εκτυλίσσεται στο μακρινό Αφγανιστάν, εκεί όπου με την ανοχή της Αθήνας οι Σκοπιανοί το παίζουν «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ», στρατός δηλαδή του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου, που 2.300 χρόνια πριν είχε φτάσει αληθινός εκπολιτιστής και πραγματικός ειρηνευτής στην ίδια εκείνη περιοχή!
Εκεί, που ο Μέγας Αλέξανδρος έχτισε τις μεγάλες σημερινές πόλεις του Αφγανιστάν! Την Αλεξάνδρεια εν Αρία, το σημερινό Χεράτ στο βορρά και την Αλεξάνδρεια εν Αραχωσία, το σημερινό Κανταχάρ στο νότο, όνομα που προέρχεται από το Αλεξάνδρεια (Alexandria - Iskanderiya – Iskandahar – Kandahar)!
Γι αυτό ακριβώς, η πλαστογράφηση εκείνου του θρυλικού Ελληνικού Στρατού των Μακεδόνων, στο ίδιο εκείνο μέρος, από τον Στρατό των Πλαστογράφων, με την ανοχή και συνενοχή της Ελλάδας, αποτελεί ιεροσυλία.
Πολύ περισσότερο, που επιπρόσθετα, στην επίσημη σελίδα του ΝΑΤΟ της ISAF, αναφέρεται προκλητικότατα σαν «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» ο Σκοπιανός Υπουργός Άμυνας και «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» οι Στρατιώτες των Σκοπίων που συμμετέχουν στην πολυεθνική υπό ΝΑΤΟΪΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗ!!! Με την Ελλάδα να σιωπά συν-ένοχα, αν και είναι Μέλος του ΝΑΤΟ, ενώ τα Σκόπια όχι!!!
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση είναι βαρύτατα υπόλογοι σε ολόκληρο τον Ελληνισμό για την απίστευτη αυτή και πρωτόγνωρη, βαριά, σκανδαλώδη Εθνική Παρακμή και Εθνική Τραγωδία της Καμπούλ, καθώς, παραμονές της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και πίσω από τις ψευδοαπειλές της Αθήνας για «ΒΕΤΟ», χωρίς να καταγγέλλει μάλιστα την Ενδιάμεση Συμφωνία, η Ελλάδα εμφανίζεται να αποδέχεται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ» και «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» μέσα στον ίδιο τον προθάλαμο του ΝΑΤΟ!!!
Η ΑΘΗΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙ 3.500.000 ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! Χωρίς να βάζει «ΒΕΤΟ» ούτε καν στις στολές και τα προκλητικά διακριτικά των Σκοπιανών στην Καμπούλ!!! Χωρίς να βάζει «ΒΕΤΟ» ούτε καν στον επίσημο ΝΑΤΟΪΚΟ κόμβο της ISAF, που τους αναγνωρίζει ευθέως σαν «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ»!!!
πηγή:aegean times

Δεν υπάρχουν σχόλια: