Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Έλληνες Ξυπνήστε!!! Οι Πολιτικοί μας προδώσανε!!!

Οι Διεθνείς Συνθήκες, που ισχύουν και εφαρμόζονται σε όλον τον Κόσμο, υποχρεώνουν όλες τις χώρες να χρησιμοποιούν τα ονόματα των πόλεων με το ακριβές όνομα που αναγνωρίζει και χρησιμοποιεί το Κράτος στο οποίο ανήκουν οι αντίστοιχες πόλεις. Επιστολές απευθυνόμενες με διαφορετικό όνομα επιστρέφονται σύμφωνα με τον κανονισμό της Διεθνούς Ταχυδρομικής Ενώσεως. Ανάλογη υποχρέωση προβλέπει δεσμευτικά και η Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995 μεταξύ Αθηνών-Σκοπίων.Αποδεικνύεται, ωστόσο, ότι το Κράτος των Σκοπίων παραβιάζει μέχρι σήμερα συστηματικά όλες τις ανωτέρω διεθνείς δεσμεύσεις του όταν αναφέρεται στην Ελληνική Μακεδονία. Συγκεκριμένα η κρατική τηλεόραση των Σκοπίων στο Δελτίο Καιρού, που μεταδίδει κάθε ημέρα ώρα Ελλάδος 20.30΄, ονομάζει τις ελληνικές μακεδονικές πόλεις με τα εξής σλαβικά ονόματα :
Σολούν τη Θεσσαλονίκη

Κόστουρ τη Καστοριά

Λέριν τη Φλώρινα

Βόντεν την ΄Εδεσσα

Καϊλάρ την Πτολεμαίδα

Ενιτζέ Βαρντάρσκο τα Γιαννιτσά

Μέγκλεν την Αριδαία

Κουκούς το Κιλκίς

Σερ τις Σέρρες
Τούτο δύναται να διαπιστώσει όποιος ενδιαφερόμενος διαθέτει δορυφορική τηλεοπτική λήψη.
Παράλληλα, όμως, προς την ωμή καθημερινή παραβίαση όλων των Διεθνών Συνθηκών και την απρόκλητη μονομερή καταπάτηση των σχέσεων καλής γειτονίας, το γειτονικό αυτό Κράτος, με αυτήν την εμβληματική «σλαβοποίηση» των πόλεων της ελληνικής Μακεδονίας αποκαλύπτει ακόμη μια φορά και συνάμα προωθεί εναντίον της Ελλάδος την απροκάλυπτη ιμπεριαλιστική πολιτική του «μακεδονισμού» του. Πιστό επί 63 συνεχή έτη στο κρατικό ιδεολόγημα του «μακεδονισμού» του διακηρύσσει ότι:
«Η Ενιαία Μακεδονία έχει διαμελισθεί το 1912-1913 από τους κατακτητές της Σέρβους, Βουλγάρους και Έλληνες. Την Βαρντάρσκα Μακεντόνια, δηλαδή τη σημερινή επικράτεια των Σκοπίων, απελευθέρωσε από τους Σέρβους κατακτητές της το 1944 ο Μακεδονικός Λαός και ίδρυσε τη Δημοκρατία της Μακεδονίας που καθήκον της έχει να απελευθερώσει την Πιρίσνκα Μακεντόνια από τους κατακτητές της Βουλγάρους και την Εγκέϊτσκα Μακεντόνια (Αιγαιατική Μακεδονία) από τους Έλληνες κατακτητές».
Εφαρμόζοντας αυτήν την επεκτατική πολιτική του το γειτονικό Κράτος και στο… Δελτίο Καιρού νομίζει ότι «αποδεικνύει» την «ταυτότητα» και την «υποδούλωση» της ελληνικής Μακεδονίας, όταν ψευδονομάζει με σλαβικά ονόματα τις πόλεις της ελληνικής Μακεδονίας την οποίαν, σημειωτέον, ουδέποτε μέχρι σήμερα ονόμασε ελληνική αλλά επίμονα ονομάζει πάντοτε και παντού «Εγκέϊτσκα Μακεντόνια».

2 σχόλια:

Anilikos είπε...

Αν και παρομοίως φρίττω αυτές τις μέρες με τις εξελίξεις και το "πούλημα" πολιτικών και πολιτικής, έρχομαι να σημειώσω ότι όπως δεν βλέπει η Ιταλία επεκτατικές τάσεις όταν στα δελτία καιρού στην Ελλάδα γράφουμε Ρώμη τη Roma, Φλωρεντία τη Firenze, το Λίβανο όταν βλέπει Βυρηττό το Beihrut και δε συμμαζεύεται, έτσι κι εμείς δεν θα έπρεπε να αγχωνόμαστε τόσο για κάτι τέτοιο.

Για τα πιο ουσιαστικά κάναμε το λάθος και αγχωθήκαμε αργά, και τώρα, δεν προλαβαίνουμε να τρέχουμε...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εμεις τους εκλεξαμε για κυβερνηση πριν απο λιγους μηνες...Μην το ξεχναμε αυτο...