Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

ΕΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Συντάκτης : Κωνσταντίνος
        Συνεργάτης

29 Αυγούστου 1949 Γράμμος,
Η τελευταία μάχη του Εμφυλίου Πολέμου στην Ελλάδα που ξεκίνησε το 1943- εν μέσω Κατοχής της χώρας από δυνάμεις του Άξονα- στη προσπάθεια Κομμουνιστών και Εθνικιστών να επιβληθούν πολιτικά μετά το πόλεμο στη χώρα. Ενώ οι Κομμουνιστές είχαν υποστεί πανωλεθρία σ’ όλα τα μέτωπα μετά τη παρέμβαση των Αμερικάνων, στη τελευταία μάχη βοηθούμενοι από τους Σοβιετικούς, κατατρόπωσαν τον Εθνικό στρατό και σε λίγο καιρό αναθαρρημένοι, επικράτησαν παντού.
Πανικός επικράτησε στην άλλη μεριά και αλλόφρονες οι Δεξιοί εγκατέλειψαν κατά χιλιάδες τη χώρα. Πολιτικοί, Στρατιωτικοί, συνεργάτες των Γερμανών, δοσίλογοι, πλούσιοι και όσοι ήταν αντικομουνιστές και πρόλαβαν, κατέληξαν κακήν κακώς σε φιλοαμερικανικά κράτη (Ιταλία, Τουρκία, Γερμανία, Μ. Βρετανία κλπ) με ή χωρίς τις οικογένειές τους, με μόνη τους περιουσία την ίδια τους τη ζωή.
Εκατομμύρια παρέμειναν πίσω. Η ανεύθυνη ηγεσία της Δεξιάς χωρίς να το καλοσκεφτεί και ομιλούσα εκ του ασφαλούς, εγκαταστημένη στη Δ. Γερμανία, ανακοίνωσε ότι τα όπλα της θα «είναι παραπόδα», καταδικάζοντας τους εν Ελλάδι οπαδούς της σε «θάνατο». Η γραμμή της ηγεσίας των νικητών, ήταν «φωτιά και τσεκούρι». Η εκδίκηση ήταν η λέξη που αλάλαζαν εναντίον της αστικής τάξης, αυτών που τίμια ή άτιμα ήταν πλούσιοι. Τα λαϊκά δικαστήρια εργάζονταν νυχθημερόν για να δικάσουν τα εγκλήματα των αντιπάλων και να αποδώσουν «δικαιοσύνη». Χιλιάδες εκτελέστηκαν ενώ στα πρώην κολαστήρια της Δεξιάς (Μακρόνησος, Ακροναυπλία, Αϊ Στράτης κλπ) εγκαταστάθηκαν κάτω από άθλιες συνθήκες, οι αντίπαλοι. Η ΟΠΛΑ ξεχύθηκε και μάζευε δηλώσεις μετανοίας από τους αντιφρονούντες ενώ στη παραδοσιακή χώρα των χαφιέδων, ο ένας παρακολουθεί τον άλλον κι ο ένας καταδίδει τον άλλο.
Η Σοβιετοποίηση της χώρας προχωρά με γοργούς ρυθμούς .Το κράτος είναι άριστα οργανωμένο. Ανεργία μηδέν αφού όλοι δουλεύουν στα εργοστάσια του κράτους, κανένας δεν πεινάει, όλοι έχουν στέγη, όλοι έχουν το γιατρό όταν τον χρειαστούν ενώ η χώρα θριαμβεύει σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις του πλανήτη. Το κράτος φροντίζει να ψυχαγωγεί τον λαό με διάφορες εκδηλώσεις υπέρ της «μεγάλης πατρίδας» Σ. Ένωσης και του πατερούλη Στάλιν. Οι πάντες φορούν στολή και τα παιδιά διασκεδάζουν με τις συνεχόμενες «Γυμναστικές εκδηλώσεις». Στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 17 του Οκτώβρη και στις 29 Αυγούστου κάθε χρονιάς, δημιουργείται το αδιαχώρητο από τους «αυθόρμητους» χειροκροτητές, του καθεστώτος. Οι ταινίες και τα τραγούδια αναφέρονται μόνο στους αγώνες εναντίον των Φασιστών και όχι για μετανάστες, αφού όλοι έχουν δουλειά και φυσικά απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα.
Το 1950 οι δεξιοί έστειλαν πράκτορές τους, με σκοπό την ανασύσταση της παρατάξεώς τους και την επανακατάληψη της εξουσίας. Οι αγωνιστές τους όμως συνελήφθησαν, δικάστηκαν με τη κατηγορία της κατασκοπείας εν καιρώ πολέμου (διότι η ηγεσία τους δεν είχε αποδεχθεί την ήττα, αλλά είχε τα όπλα παραπόδα) και εκτελέστηκαν.
Το 1953 όμως ο Στάλιν πεθαίνει και όπως στη Σ. Ένωση, έτσι κι εδώ η ηγεσία καταδικάζεται ως «δολοφονική» και εξορίζεται .Η νέα ηγεσία κατασκευάζει νέα Γκουλάγκ για τους παλιούς αντιφρονούντες αλλά μεταφέρει και τους οπαδούς του προηγούμενου καθεστώτος.
Το κράτος πλέον δίνει στα ενεργά μέλη του, αυτοκίνητο σε δυο χρόνια από την υποβληθείσα αίτηση και όχι στα πέντε όπως ήταν πριν. Οι δρόμοι γεμίζουν από Λάντα, Μόσχβιτς, Σκόντα κλπ που τα οδηγούν ευτυχισμένοι οδηγοί, αισθανόμενοι πολύ τυχεροί που έχουν τέτοια χλιδή σε σχέση με τους γείτονές τους. Όλες οι πόλεις χτίζονται ζυγισμένα – στοιχημένα με τα περίφημα οικοδομικά Μπλοκ και κάθε πολυκατοικία έχει ακριβώς μπροστά της, ένα πάρκο με παιδική χαρά για να παίζουν τα παιδιά ενώ το φυσικό αέριο με τη θέρμανση και το ζεστό νερό, υπάρχει σε κάθε σπίτι. Φυσικά η λέξη εγκληματικότητα είναι άγνωστη και όλοι οι νομοταγείς (οι χωρίς διεκδικήσεις) αισθάνονται υπέρ ασφαλείς. Εννοείται φυσικά ότι κανείς δε μπορεί να εκφραστεί εναντίον του καθεστώτος γιατί τα Ελληνικά Γκουλάγκ περιμένουν. Η εκκλησία παρακμάζει ενώ η περιουσία της κατάσχεται υπέρ του κράτους. Οι κάτοικοι των χωρών της ανατολικής Ευρώπης, έχουν σαν πρώτο τουριστικό προορισμό τους τα νησιά της Ελλάδας. Μεγάλα έργα πραγματοποιούνται σ΄όλη τη χώρα ενώ η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν από τότε σύγχρονο Μετρό. Όμως ο πλούτος αντί να πηγαίνει στο λαό, πηγαίνει όπως και στα άλλα κομουνιστικά κράτη σ΄αυτούς που κινούν τα νήματα στο Κόμμα. Όλα κλέβονται και καταλήγουν σε προσωπικούς λογαριασμούς πολλών δις στο εξωτερικό.
Η Μακεδονία είναι πλέον αυτόνομη, με προοπτική σε συνεννόηση με τους γείτονες να ανεξαρτητοποιηθεί. Η Β. Ήπειρος είναι ξένο σώμα ενώ στη Κύπρο ξεσπά πόλεμος Ελλήνων και Τούρκων. Η σοσιαλιστική Ελλάδα δεν μπορεί να βοηθήσει εν μέσω ψυχρού πολέμου, όπως άλλωστε και η φιλοαμερικανή Τουρκία. Οι διεκδικήσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας αυτή τη περίοδο δεν υφίστανται.
Η ηγεσία βοηθά με στρατεύματα τους Σοβιετικούς να καταστείλουν της εξεγέρσεις στην Ουγγαρία το 1955 και στην Τσεχοσλοβακία το 1968.Το 1984 η Ελλάδα θα λείψει για πρώτη φορά από τους Ολυμπιακούς αγώνες λόγω του Εμπάργκο της Σ. Ένωσης. Φυσικά εκλογές έχουν να γίνουν από το 1946.
Το 1990 με τη κατάρρευση του κομμουνισμού αλλάζει και η κατάσταση στη χώρα. Οι αντιφρονούντες που επέζησαν απελευθερώνονται ενώ σ’όλη η χώρα ως δια μαγείας όλοι οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι ήταν αντιστασιακοί. Ο Καπιταλισμός διεισδύει παντού δημιουργώντας πολύ πλούσιους και πολύ φτωχούς ενώ η Μαφία ανθεί. Στρατιές Ελλήνων λαθρομεταναστών κατακλύζουν την Ευρώπη ενώ χιλιάδες γυναίκες γίνονται πόρνες. Οι μισθοί δε φτάνουν κι ο ένας κλέβει τον άλλον από τη πείνα. Οι ηττημένοι δεξιοί του Γράμμου, επιστρέφουν στη πατρίδα, αλλά αυτή τη φορά με άλλο ρόλο. Το ρόλο του αφεντικού, γιατί με τα λεφτά που δημιούργησαν στα κράτη της Δύσης, τώρα θα ελέγχουν τα πάντα και θα πάρουν εκδίκηση. Σιγά σιγά με τη βοήθεια των ξένων κεφαλαίων η χώρα συνέρχεται….
Τι θα προτιμούσατε; Την σημερινή Ελλάδα που εβραιοκρατείται, που τα ήθη περνάνε κρίση, που οι πολιτικοί κλέβουν τα πάντα, που η οικογένεια περνάει κρίση, που τα σκάνδαλα βγαίνουν το ένα μετά το άλλο, που η ασφάλεια των πολιτών είναι ανέκδοτο και γενικά έχουμε όλα τα κακά της μοίρας μας ή αυτή τη φανταστική κατάσταση που περιγράψαμε παραπάνω, δηλαδή εάν στον Εμφύλιο επικρατούσε η άλλη μεριά και είχαμε άλλα κακά;
Εγώ προσωπικά, αδυνατώ να απαντήσω…Εσείς;
Νυκτερινός Επισκέπτης
εμπρός Δεξιά καί πίσω Αριστερά
Κωνσταντίνε μου πήρε περίπου 20 χρόνια να καταλάβω ότι όλοι μα οι πολιτικοί ανεξαρτήτου κόμματος και χρώματος είναι ίδιοι ,σε αυτή την ζωή κοιτούν το δικό τούς συμφέρον και τίποτα παραπάνω.
Που είναι οι ιδεολογία τους όταν ψηφίζουν νόμους όπως με θητεία μία τετραετίας να συνταξιοδοτούντε με 1500 ευρώ ενώ εμείς για να πάρουμε αυτό το ποσό πρέπει να δουλεύουμε 35 χρόνια . ονόμασαν την σύνταξη « χορηγία» ώστε να μπορούν εάν είναι ,που είναι οι περισσότεροι , ασφαλισμένοι στην πρώην τους εργασία να παίρνουν και από εκεί σύνταξη ενώ εάν το κάνουμε εμείς θα μας πάρει η εφορία ότι έχουμε και δεν έχουμε.
τους δεξιούς και τους σοσιαλιστές τους είδαμε αλλά έχουμε κρίση και βλέπουμε τα τεκτενόμενα της αριστεράς που συμπράττει μαζί τους το να βγαίνει και να αρθρώνει ένα αντίθετο λόγω από τους άλλους σε τηλεοπτικά παράθυρα αυτό δεν λέει τίποτα , στάχτη στα μάτια μας ρίχνουν ,που είναι η συμπόνια στον λαό όταν αυτοί συνταξιοδοτούνται σε 4 χρόνια θητείας ?
Τελικά κωνσταντίνε τη σήμερον ημέρα αλλά η χθεσινή και η προχθεσινή το επάγγελμα βουλευτής είναι η καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση τι να κάνεις τα μάστερ τα πτυχία τα ντοκτορατα βουλετής μπορείς να γίνεις ; Για αυτό στείλε Γράμμα προς τον Αϊ Βασίλι από τώρα!!!!!!!
 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ;

Nightly-visitor/Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

εσύ 4:34

Ανώνυμος είπε...

4:34 βγαλε τίς παροπίδες μαλάκα καλά σας λένε τί κανατε εσείς οτν είρθε στη βουλή το νομοσχέδιο ? εξω κάνατε πορείες αλλά οι δικοί σας μέσα αλλα ψηφιζαν σας εχουν χεσμένους μαλακοπίτουρα

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά ,στον Νυκτερινό επισκέπτη και τον κωνσταντίνο, δεν είναι ετσι αδικήτε το κόμα του λαού

Ανώνυμος είπε...

για το 4:34 μμ
ο πατέρας του κόκκαλη μπασταρδο κουμούνι

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΜΕΝΕ 4 34 ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ?
ΕΣΕΊΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΕΚΤΡΩΠΑ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΠΑΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΊΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΕΙΜΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΚΙΝΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΠΣΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Eean nikoyse o dimokratikos stratos safow kaisth ellada tha ypirxan kaliters meres apo oti to xali ayto

Ανώνυμος είπε...

ποιες καλυτερες μερες ρε μαλακα;θα ειχαμε εξαλειφθει σαν ειδος, γιατι οπως εσεις μας λεγατε, θα ειχαμε παντρευτει τις ξαδελφες μας.ολοι θα ειμασταν αυτιστικοι.

Ανώνυμος είπε...

PARTE TO XAMPARI MOYNAKIA DEKSIOI KAI ARISTEROI.MONO O XITLER THA MAS ESVZE.

Ανώνυμος είπε...

O ελληνικός εμφύλιος απ΄ότι βλέπω καλά κρατεί.
Πιος είπε οτι τελείωσε???

Ανώνυμος είπε...

τελικά ρε νυκτερινέ επισκέπτη με ποιούς είσαι?δεν μπορώ να βρώ ακρη με εσένα πολύ ελευθερο πνεύμα μας το παίζεις πολύ φριλαντερ/

Ανώνυμος είπε...

opus-2008 ton synthroyn ayta ta moynopana ta koymoynia tha ta gamisoyme thn epomenh pempth tha ta jeskisoyme

Ανώνυμος είπε...

μπορώ να στείλω το γράμμα του αι βασίλη?φοβερο
ετσι ειναι οντως βουλετής =επεγγελματικη αποκαστάση εφ όρου ζωής

Ανώνυμος είπε...

re malaka kostantine ksexases ta traband kai ta vartburg

Ανώνυμος είπε...

για τον 7:57 μμ
ρε κουμούνι τέτοιο οδηγούσες στίς ανατολικέσ χώρες?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΚΥΡΙΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΚΑΙ "ΑΡΙ
ΣΤΕΡΟΙ" ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗ
ΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "Α" ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ
ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΟ)ΒΗΜΑ
ΣΕ ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΟΝ,ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ (ΕΥΚΟΛΟ)ΥΒΡΙΟΛΟΓΙΟ,ΤΟ
ΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ(ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ),ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΕΙΜΕΘΑ ΑΝΩΡΙΜΑ ΟΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΝ"
(ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ??)ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΑΣ
ΘΥΜΙΖΕΙ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ Ν ΤΥΧΟΝ
ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΣΕΒΑ
ΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΑΣ ΕΛΘΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ:
Ο ΦΙΛΟΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ" ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ
ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ",ΑΛΛΑ
ΦΡΟΝΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΑ
ΤΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ-ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ-ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΡΩΝ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ)ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Ο
(ΑΝ)ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΣΑ
ΟΥΣΕΣΚΟΥ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΧΟΤΖΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΤΑ
ΛΙΝ-ΕΣΣΔ,ΠΟΛ ΠΟΤ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ,"ΛΑΤΡΕΜΕ
ΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ"-Β.ΚΟΡΕΑ ΚΛΠ)
ΔΕ ΜΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ
ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΠΕΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ-
ΩΣ ΠΡΑΞΗ-ΚΑΤΑ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,
ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ "ΩΣ ΠΡΑΞΗ" ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΘΕΩ
ΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ (ΣΧΕΔΟΝ)ΤΕΛΕΙΑ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙ
ΣΜΟΣ ΚΑΘ'ΟΣΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΟΣΕΣ "ΛΕΣΧΕΣ" ΤΟΝ
ΚΟΣΜΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΑΝΤΑ),ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ "ΣΙΑΜΜΑΙΩΝ" ΥΠΑΡΞΕΩΝ.
Α. ΣΤΑΖΙ-ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ /ΣΥΣΤΗΜΑ "ΕΣΕΛΟΝ"-ΚΑΜΕΡΕΣ-ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ.
Β. ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ / ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ (ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΝΤΣ ΚΤΛΠ)....
ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟ
ΝΤΑ
Γ. ΟΛΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ/ΟΛΑ ΥΠΟ ΤΟΝ
ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
Δ. 7 ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΛΑΝΤΑ ΒΑΡΤΜΠΟΥΡΓΚ ΣΚΟΝΤΑ ΖΑΖ ΤΡΑΜΠΑΝΤ ΠΟΛΣΚΙ /7 ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΩΣ Ι.Χ
Ε. ΑΘΛΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ / ΓΕΝΝΕΑ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ (ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ)
ΣΤ.ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ-
ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ / ΜΠΟΥΣ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ
Ζ. .....ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΝΑ
ΣΠΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ (ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΑΝΕΙΑ
ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ Η ΕΣΣΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ)

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?,
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜ
ΜΟΥΝΙΣΜΟΥ,ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙ
ΑΛΙΣΜΟΥ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΕΛΛΗ
ΝΕΣ,ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΥΛΛΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙ
ΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΟΣ,
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΙΣΜΟΥΣ"
(ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ),ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΠΩΣ (Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ) "ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΙ"