Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Φουκουσίμα Είναι τρομακτικά πολυ χειρότερα από όσα μας έχουν πει


Η κατάσταση είναι τραγική και δεν μιλάει κανένας...

Υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος που πιστεύει σοβαρά οτι μετά την καταστροφή μπορεί να επισκευαστούν και να δουλέψουν οι αντιδραστήρες; Οι αντιδραστήρες το αναλωμένου πυρηνικό καύσιμο οι ράβδοι και οι πισίνες ψύξη έχουν τεμαχιστεί. Είναι μια εμπόλεμη ζώνη δείτε εδώ τις φωτογραφίες http://cryptome.org/eyeball/daiichi-npp/daiichi-photos.htm

Η πυρηνική βιομηχανία έχει μετατρέψει τον πλανήτη μας σε μια τεράστια πυρηνική εμπόλεμη ζώνη που έχει ως στόχο ολόκληρη την ανθρωπότητα, και Φουκουσίμα είναι το παράδειγμα . Πολλοί άνθρωποι πρόκειται να πεθάνουν εξ αιτίας αυτού που συμβαίνει σε Fukushima, σίγουρα εκατομμύρια δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση. Το μόνο ερώτημα είναι πόσα εκατομμύρια. Αν είμαστε «τυχεροί», μόνο ένα ή δύο εκατομμύρια τι βγάλαμε καθαροί. Και αν είμαστε άτυχοι; ..........

Υπάρχουν πάνω από 1.000 πτώματα στην ύπαιθρο γύρω από την Φουκουσίμα και τους πυρηνικούς αντιδραστήρες που δεν μπορούν να συλλεχθούν διότι είναι πολύ ραδιενεργά!!!!
Οι αντιδραστήρες στη Φουκουσίμα βρίσκονται σε κατάσταση τήξης , και δεν μπορεί να σταματήσει, το ραδιενεργό αποτέλεσμα κανείς μέχρι τώρα .Επιστήμονες λένε ότι για να φέρουν τους αντιδραστήρες σε απόλυτο έλεγχο Μπορεί να πάρει πολλά χρόνια, ίσως έως 50 η 100 !!!
Η ιαπωνική κυβέρνηση φέρνει στη μεγαλύτερη αντλία σκυροδέματος στον κόσμο
από τις ΗΠΑ, με νερό ψεκασμού για την τήξη- πυρηνικών αντιδραστήρων.
Η σκληρή αλήθεια είναι ότι ακόμη και τα χαμηλά επίπεδα της ακτινοβολίας μπορεί να σας βλάψει άσχημα, ακόμα και να σας σκοτώσει.
eff Patterson, DO, πρώην πρόεδρος των Γιατρών για τα Κοινωνική Ευθύνη:«Δεν υπάρχει ασφαλές επίπεδο έκθεσης ραδιονουκλεϊδίου, είτε από την τροφή, το νερό ή άλλες πηγές. αυτή την Περίοδο. Έκθεση στα ραδιονουκλεΐδια, όπως το ιώδιο-131 και το καίσιο-137, αυξάνει τη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου. Για το λόγο αυτό, κάθε προσπάθεια που πρέπει να ληφθεί να εχει σκοπο την ελαχιστοποιήσει σε περιεκτικότητα ραδιονουκλεϊδια σε τρόφιμα και νερό.
Στα τέλη του 2011 και τις αρχές του 2012 τα πρώτα μωρά που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια της εν εξελίξει πυρηνικής κρίσης στη βόρεια Ιαπωνία, η οποία τώρα είναι κορεσμένη με υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.Το τι κάνει στα νεογνά η πυρηνική ακτινοβολία ; Κοιτάξτε αυτές τις φωτογραφίες των μωρών στις περιοχές που χρησιμοποιήθηκε επιδρομή με όπλα με απεμπλουτισμένο ουράνιο από τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ιράκ.
http://www.xs4all.nl/ ~ stgvisie / VISIE / extremedeformities.html
και εδώ
http://www.mindfully.org/Nucs/2003/DU-Baby2003.htm



1 σχόλιο:

Nightly-visitor/Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

Το παράδοξο οι αρχές λένε οτι δεν υπάρχει κίνδυνος είναι όλα υπό έλεγχο!!!!