Τρίτη 5 Απριλίου 2011

8 Απριλίου 2011, ο George Soros θα ξεκινήσει το σχέδιό του για τη δημιουργία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Πριν από δύο χρόνια, ο Τζορτζ Σόρος είπε ότι ήθελε να αναδιοργανώσει το σύνολο του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Σε τρεις μόλις ημέρες πρόκειται να ξεκινήσει - και κανείς δεν φαίνεται να το έχει παρατηρήσει.

Στις 8 Απριλίου, μια ομάδα του που χρηματοδοτείται με 50 εκατομμύρια δολάρια θα κάνει μια "παράνομη" παγκόσμια μεγάλη οικονομική διάσκεψη και ο στόχος του Σόρος για ένα τέτοιο γεγονός είναι η« θέσπιση νέων διεθνών κανόνων και η μεταρρύθμιση του νομισματικού συστήματος . Είναι όλα σύμφωνα με ένα σχέδιο που έχει ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου του 2009, όταν ο Σόρος έκανε έκκληση για ένα μεγάλο παζάρι που θα αναδιατάξει το σύνολο του χρηματοπιστωτικού κόσμου. Η εκδήλωση συγκεντρώνει πάνω από 200 ακαδημαϊκές, επιχειρηματικές και ηγετικές κυβερνητικές προσωπικότητες που σκοπό έχει να επαναληφθεί το φημισμένο Bretton Woods του 1944, Τότε που βοήθησε στη δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ο Σόρος θέλει ένα νέο πολυμερές σύστημα ένα οικονομικό σύστημα όπου η Αμερική δεν θα είναι κυρίαρχη.

Μέχρι στιγμής, αυτή την παράνομη παγκόσμια οικονομική συγκέντρωση που θα γίνει στο Mount Washington Hotel στο Bretton Woods την έχουν θάψει τα Διεθνή ΜΜΕ και ο έντυπος τύπος της. Τα δύο τρίτα των ομιλητών έχουν απευθείας δεσμούς με τον Σόρος , στον κατάλογο των ομιλητών είναι τέσσερις δημοσιογράφοι συμπεριλαμβανομένου ενός αρχισυντάκτη απο Financial Times και συντάκτες από Reuters και The Times.

Ο Σόρος θα υλοποιήσει ακριβώς ότι ήθελε να κάνει από 2009 και για αυτό " πίεσε" για μια νέα διάσκεψη τύπου Μπρέτον Γουντς, που ιδρύθηκε μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και καθόρισε την διεθνή χρηματοοικονομική αρχιτεκτονική. Μάλιστα αυτή η συγκέντρωση θα γίνει για την Νέα Οικονομική Σκέψη (INET) , στο ίδιο ξενοδοχείο που φιλοξένησε την πρώτη συγκέντρωση (Μπρέτον Γουντς). !!!!

Δεν είναι τυχαίο ότι την Κυριακή 03 Απριλίου 2011 έκανε ομιλία σε συνέδριο που περιελάμβανε την αφρόκρεμα των Ελλήνων επενδυτών ,επιχειρηματιών, πολιτικών και διπλωματών - κεκλεισμένων των θυρών, και τη Δευτέρα 04 Απριλίου συνάντησε τον πορτοφολά πρωθυπουργό της Ελλάδος καθώς και το μπόγια Παπακωνσταντίνου . Για να θολώσουν τα νερά βγήκαν οι περίφημες φήμες οτι ο Σόρος άφησε να εννοηθεί ότι η σωτηρία της χώρας θα έρθει από την Ευρώπη, δεδομένου ότι η Ελλάδα θα δείξει συνέπεια στην προσπάθεια μεταρρύθμισης!!!!

Για να πάρετε μια γεύση δείτε μερικούς από τους ομιλητές:

Βόλκερ είναι ο πρόεδρος της Οικονομικής Συμβουλευτικής ομάδος του προέδρου Ομπάμα!!!

Έγραψε το γνωστό βιβλίο "The Alchemy Οικονομικών» και εξήρε τον Soros ως « έναν πάρα πολύ επιτυχή κερδοσκόπο, με διορατικότητα και πάθος για τα προβλήματα της παγκοσμιοποίησης».

Economist Jeffrey Sachs, director of The Earth Institute and longtime recipient of Soros charity cash.Το 2009, αυτό το παιδί παραπονέθηκε για την χαμηλή φορολογία των ΗΠΑ!!!! Λέγοντας ότι η ΗΠΑ θα πρέπει να αυξήσουν τους φόρους.

Joseph E. Stiglitz κολλητός του Σόρος , πρώην ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ στα Οικονομικά!!!!!

Rob Johnson ο εκτελεστικός διευθυντής του INET , πρώην διευθύνων σύμβουλος στο Soros Fund Management, ο οποίος είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο.

o Johnson έχει καταγγείλει ότι η κυβερνητική παρέμβαση στη δημοσιονομική κρίση δεν ήταν αρκετή και ήθελε « αναδιάρθρωσης »

ο κατάλογος με τους ομιλητές εδώ

Η ανάγκη για ένα νέο Bretton Woods» σύμφωνα με το Σόρος Στην έκδοση 2000 του βιβλίου του "Open Society: Μεταρρύθμιση παγκόσμιου καπιταλισμού», έγραψε πως το Bretton Woods "απέτυχε θεαματικά» κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Η έκκληση από το 2009 για ένα νέο Μπρέτον Γουντς έχει σκοπό να «ανασυστήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο», όπως εξήγησε, το 2010, " χρειαζόμαστε εναν παγκόσμια σερίφη ». Αυτή η Αναδιοργάνωση της παγκόσμιας τάξης θα πρέπει να επεκταθεί πέραν του χρηματοπιστωτικού συστήματος και τη συμμετοχή των Ηνωμένων Εθνών, ιδίως με την ένταξη του Συμβουλίου Ασφαλείας,» . "Αυτή η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει από τις ΗΠΑ έγραψε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: