Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Μιλόσοσκι!!!!Ελάτε να μοιραστούμε την... ιστορία!!!

Το ότι η Ελλάδα διοικείται από ανίκανους, είναι τοις πάσι γνωστό. Το ότι στα Σκόπια διοικούν ηλίθιοι επίσης... Το ότι οι ηλίθιοι ζητούν να συνεργαστούν με τους ανίκανους, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και παράδειγμα προς αποφυγήν.
Επανερχόμενος στα γνωστά ανιστόρητα λογίδριά του που στερούνται εκτός των άλλων και την σοβαρότητα σκέψης ενός 5χρονου παιδιού, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Μιλόσοσκι, προκαλεί και πάλι την πελαγωμένη (από τα προβλήματα) και βαθιά νυχτωμένη(;) κυβέρνηση της Ελλάδας, σε μία συνεργασία των δύο χωρών μέσα από την οποία μπορεί να ξεπερασθεί το αδιέξοδο που υπάρχει για την ονομασία του κρατιδίου της Vardarska Banovina...
Ουκ ολίγα είναι τα προβλήματα που απασχολούν την Ελλάδα και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και την πλήρη σκλήρυνση της σκοπιανής πλευράς, με τρόπο όμως που να εκτίθεται η Ελλάδα.
Ο Α. Μιλοσόσκι δήλωσε ότι η χώρα του διεκδικεί το δικαίωμα να πράξει ό,τι έκανε και η Ελλάδα ονομάζοντας την περιφέρεια Β. Ελλάδας «Μακεδονία» και το αεροδρόμιο της Μίκρας «Μακεδονία». Κατηγόρησε επίσης την ελληνική κυβέρνηση πως «παίζει» με το θέμα της ονομασίας για να αποσπάσει την προσοχή από τα σκάνδαλα διαφθοράς και από κοινωνικές ταραχές και ότι τελικά η πηγή του προβλήματος είναι η επιδίωξη της Ελλάδας για «μονοπωλιακή χρήση του όρου Μακεδονία»!!!
Είναι άγνωστο αν ο κύριος Μιλόσοσκι προχώρησε στις δηλώσεις αυτές έχοντας ξεχάσει να πάρει τα χάπια του κατά των παραισθήσεων. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, αλλά και για την Ελληνική πλευρά που τον ανέχεται συνεχώς (αποκαλώντας γραφικότητες τις κινήσεις και τις γενικότερες προσβολές των Σκοπίων) ο κ. Μιλοσόσκι συνέχισε να κοπρολογεί κατά της Ελλάδας, προτείνοντας και μια... λύση: τη σύσταση «κοινής εκπαιδευτικής - ιστορικής επιτροπής», που θα αναζητήσει τρόπους για να μάθουμε οι δύο λαοί «να μοιραζόμαστε την Ιστορία»...
Μάλιστα, η λύση, σύμφωνα με τον κατεστραμένο εγκέφαλο του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών, είναι να καθήσουν δικοί μας ιστορικοί και να συζητήσουν την δική μας ιστορία και τον τρόπο διαμοιρασμού της με τους Σκοπιανούς ιστορικούς (επίσημοι παραχαράκτες και βιαστές της ιστορικής πραγματικότητας, που ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουν να καταγγέλονται στην Διεθνή Επιστημονική Κοινότητα, από τους Έλληνες ακαδημαϊκούς ιστορικούς και αρχαιολόγους, προκειμένου να πάψουν να ενσπείρουν βρωμιές και να δημιουργούν -ενσυνείδητα και επί χρήμασι από την φασιστική κυβέρνηση του Γκρούεφσκι- σύγχυση, στους πολίτες του κρατιδίου των Σκοπίων, σχετικά με την πραγματική τους ιστορική ταυτότητα και τις εθνικές τους καταβολές)!!!
Δεν είναι θέμα η γελοιότητα, αλλά η θρασύτητα με την οποία μας αντιμετωπίζουν πλέον οι Σκοπιανοί. Και σε αυτό, εν μέρει υπεύθυνη είναι και η επιστημονική κοινότητα της χώρας μας, η οποία αν και αποτελείται από αξιόλογους επιστήμονες ιστορικούς και αρχαιολόγους, νομικούς, διεθνολόγους και εθνολόγους, δεν συσπειρώνεται σε έναν αγώνα κατά της συστηματικής (καθαρά προπαγανδιστικού περιεχομένου) επίθεσης που δέχεται η Ελλάδα!!!
Το χειρότερο δεν είναι αυτά που λέει ο Σκοπιανός υπουργός, αλλά ότι υπάρχουν και κάποιοι στην Αθήνα που πιστεύουν τα ίδια... ή που έχουν πάψει από καιρό να αντιδρούν, παίζοντας τον ρόλο του νεκρού... Την ίδια στιγμή, η Ντόρα είναι στο κομμωτήριο στην Ουάσιγκτον και ετοιμάζεται για τις αυριανές φωτογραφίες με την Χίλαρυ...
Ελλάς το μεγαλείο σου...

Πηγή:kostasxan

Πατριωτάκι πολύ καλά τα λες αλλά δυστυχώς ήμαστε στην χώρα των Κωφών Που τους κυβερνάν οι Άχρηστοι και Ανίκανοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: