Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Αλαζονεία και Θράσος Πέρα από Κάθε Όριο Απο το Ισραήλ !!!!!

Το Ισραήλ θορυβήθηκε από το γεγονός ότι το Ιράν έθεσε σε τροχιά τον πρώτο του δορυφόρο. Για αυτό τον λόγο ο υπουργός Αμυνας Εχουντ Μπαράκ, κάλεσε την διεθνή κοινότητα να γίνει πιο αυστηρή με την Τεχεράνη και να τις επιβάλει πιο «σκληρές» κυρώσεις… Αλαζονεία και θράσος πέρα από κάθε όριο!
Ο Εχούντ Μπαράκ αιτιολόγησε αυτή την πρόταση, τονίζοντας ότι το Ιράν με την εκτόξευση του δορυφόρου, απέδειξε ότι διαθέτει ισχύ σε στρατιωτικό επίπεδο και ενισχύεται πάρα πολύ στον τομέα των πληροφοριών. (Άρα πρέπει να τους εξολοθρεύσουμε.) Χρειάζονται αυτές οι δηλώσεις για να γίνεται πιο ξεκάθαρη η απάντηση στο ερώτημα για ποιο λόγο γίνονται οι πόλεμοι στη Μέση ανατολή

Προχθές τα ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδοσαν την είδηση σε όλο τον κόσμο: Ο δορυφόρος Όμιντ («ελπίδα» στα φαρσί) εκτοξεύτηκε το βράδυ της Δευτέρας με εντολή του προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ. Αναχώρησε από βάση εκτόξευσης που δεν κατονομάζεται, τοποθετημένος στην κορυφή ενός ιρανικού πυραύλου Σαφίρ-2 («πρεσβευτής»). Η ιρανική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες της εκτόξευσης. Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μανουσέρ Μοτακί διαβεβαίωσε ότι «Η δορυφορική τεχνολογία του Ιράν εξυπηρετεί αμιγώς ειρηνικούς σκοπούς και τις ανάγκες της χώρας».

 Novopress

Δεν υπάρχουν σχόλια: