Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Οι Παρακολουθήσεις του κ. Μάκη Θέλουν Τρομερή Υποδομή , Οργάνωση και Πολλά Λεφτά.

Συντάκτης : Κωνσταντίνος
        Συνεργάτης

Στις 26/09/2000 ο τότε βουλευτής Αχαΐας Αλέξανδρος Χ. Χρυσανθακόπουλος, υπέβαλε στη Βουλή, την με αριθμό 2630 ερώτηση που απευθυνόταν στην τότε υπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Βάσω Παπανδρέου, όπως παρακάτω:
ΘΕΜΑ: Ανάθεση του έργου των τηλεφωνικών υποκλοπών της ΕΥΠ σε ξένη εταιρεία και διατήρηση των φακέλων πολιτικών προσώπων.
Είναι αληθές ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) έχει αναθέσει το έργο των τηλεφωνικών υποκλοπών, που πραγματοποιούνται για λόγους εθνικής ασφαλείας, στην ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ εταιρεία «EFRAT»;
Ότι το σύστημα των υποκλοπών δεν είναι της κλασικής μεθόδου χρησιμοποίησης μαγνητοφώνων, πρακτική που ακολουθούν οι περισσότερες χώρες, αλλά οι υπό παρακολούθηση τηλεφωνικές γραμμές συνδέονται με ηλεκτρονικό υπολογιστή, με αποτέλεσμα σε περίπτωση βλάβης να ειδοποιείται μέσω ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ Πρεσβείας ο κ. ΖΕΦ, υπεύθυνος για τις ελληνικές υποκλοπές και την αποκατάσταση των βλαβών;
Είναι προφανές το πόσο επισφαλές και ευάλωτο είναι το σύστημα στον οποιονδήποτε καλό γνώστη της ηλεκτρονικής, που ούτε το ίδιο το ΙΣΡΑΗΛ δεν το χρησιμοποιεί.

Κλπ………………………
…………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………….
Ερωτάται η Υπουργός:
Τι μέτρα πρόκειται να λάβει για την Ελληνοποίηση της Ε.Υ.Π. και την απεμπλοκή της Υπηρεσίας από τον τεχνολογικό έλεγχο ξένων εταιρειών;
Kλπ………………………………………………………………………………….
Το ότι το Ελληνικό Κράτος έχει αναθέσει τη διεξαγωγή τηλεφωνικών υποκλοπών και παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων για λόγους εθνικής ασφαλείας σε ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ και την έκταση της διαβρώσεως που έχουμε υποστεί, είναι άλλη ιστορία. Θα θυμίσουμε μόνο ότι ο κ. Χρυσανθακόπουλος σε λίγα χρόνια “χαντακώθηκε” και λόγω της κατακραυγής από την “έρευνα” του κ. Μάκη, ουσιαστικά η πολιτική του σταδιοδρομία τελείωσε (στις τελευταίες εκλογές δεν μπόρεσε να εκλεγεί βουλευτής). Ο κ. Χρυσανθακόπουλος (ανερχόμενος τότε πολιτικός), έκανε το ολέθριο σφάλμα να τα βάλει μ’ αυτούς που κυβερνούν τον κόσμο. Κι αυτό είναι άλλη ιστορία. Το θέμα είναι ότι, ΙΣΩΣ…λέω ΙΣΩΣ (με τα μέσα που είδαμε ότι διέθεταν και διαθέτουν) να έδωσαν μετά από παρακολούθηση τον “κακόμοιρο’’, βορά στον “εκτελεστή”
τέτοιων υποθέσεων κ. Μάκη. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο…εάν λέω…ποιος μας διαβεβαιώνει ότι κι άλλες υποθέσεις που βγήκαν στη φόρα από τον ίδιο, δεν αφορούν άτομα που τα έβαλαν μ΄ αυτούς και δεν το μάθαμε. Πρόσωπα που έχουν δηλώσει ΥΠΟΤΑΓΗ σ΄ αυτούς ( Χριστόδουλος, Έβερτ, Αβραμόπουλος, Μπακογιάννη, Μάνος, Πετραλιά κλπ) δεν έχουν αγγιχτεί από τον δημοσιογράφο. Μάλλον είναι νομοταγείς αυτοί….Οι “άρχοντες” του κόσμου, παρακολουθούν και εξοντώνουν με το όργανο τους εν Ελλάδι. Που και που, για να θολώσουν τα νερά και να εξυψώσουν τον εκτελεστή τους στα μάτια του κόσμου, του δίνουν και κανένα εφοριακό, τραγουδιστή κλπ ώστε να χαρακτηριστεί Ρομπέν, Ταρζάν και άσπιλος. Οι παρακολουθήσεις του κ. Μάκη θέλουν τρομερή υποδομή , οργάνωση και πολλά λεφτά. Ποιος ερασιτέχνης θα έφερνε εις πέρας, τέτοιες αποστολές χωρίς κάλυψη; Τα συμφέροντα είναι μεγάλα και τα λεφτά πολλά. Τώρα να με θυμηθείτε, ότι από την υπόθεση Ζαχόπουλου, θα βγει ήρωας.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;
Τα συμπεράσματα δικά σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήρωας; Αυτός έδωσε το DVD.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ