Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Ο Ρουφίανος ο Κομιστής ο «Αθέατος» ο Αρτέμης Και ο Κλεπταποδόχος.

Πάνε τα ευτυχισμένα χρόνια της κατοχής, καλές εποχές ρε παιδί μου, υπήρχε ευαισθησία σε θέματα καταδόσεως, υπήρχε ιερός κανόνας τιμής ,κρατούσαν τους τύπους οι δωσίλογοι, όταν έστηναν στις πλατείες πατριώτες οι Γερμανοί, οι καλοί αυτοί άνθρωποι φορούσαν την περιβόητη μαύρη κουκούλα και κατόπιν έστελναν στο εκτελεστικό απόσπασμα φίλους, συγγενείς , γνωστούς .Σήμερα δυστυχώς παρήλθαν οι καλές εποχές και οι δωσίλογοι δεν φορούν πλέον κουκούλα και με ακάλυπτο Πρόσωπο χωρίς κανένα ηθικό φραγμό δίνουν στεγνά συνεργάτες , βουλευτές ,συναδέλφους , έχοντας από το βήμα που κατέχουν μικρόφωνο και εικόνα.
Που ακούστηκε δημοσιογράφος να μαγνητοφωνεί συνάδελφό του και κατόπιν το προϊόν της υποκλοπής να το πάρει άλλος δημοσιογράφος κλεπταποδόχος και να το «ρίξει» στο αέρα ; Σε όλη αυτή την διαδρομή δεν υπάρχει πουθενά σε κανένα πρόσωπο η κουκούλα ο λόγος για τον Αρτέμη της Δημοσιογραφίας , ψευτομαγγάκο Σ. Χίο και τον κλεπταποδόχο του προϊόν της υποκλοπής το άλλο «καλό» παιδί της Δημοσιογραφίας εκφωνητή του real fm Παπαγγιάνη με θύμα τον λαϊκό ηρώα , τον πατριώτη τάκη Καμπουράκη .
Βέβαια υπάρχουν και μερικοί , μετρημένοι στα δάχτυλα, νοσταλγοί του παρελθόντος που κρατούν κάπως τις ισορροπίες και «Αθέατοι» στεγνώνουν με το γάντι ονόματα βουλευτών στον «Αέρα» ενώ ο κολλητός τους συνάδελφος έχει το στόμα του ερμητικά κλειστό τηρώντας το δημοσιογραφικό απόρρητο .Αυτοί πάλι νόμιζαν ότι έπαιζαν στο deal του Φερεντίνου ,αλλά θα πρέπει να είσαι βλάκας να μην καταλάβεις ότι το είχαν στήσει το παιχνίδι για super deal για να ξεμπροστιάσουν του βουλευτή .Για αυτό κύριοι της πένας εκδότες, δημοσιογράφοι. και λιποί σας έχουμε καταλάβει , από εδώ και πέρα δεν σας πιστεύουμε έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη απέναντι σας θα πάρει πολύς χρόνος να σας ξανά εμπιστευτούμε μα πάρα πολύ χρόνος, τα συναισθήματα που τρέφουμε για εσάς τώρα είναι εμετός , αποστροφή, απέχθεια ,αντιπάθεια .

Τρίζουν τα κόκαλα του Αρτέμη Μάτσα!!!!!

Διευκρίνιση :Έχω υποχρέωση να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ μεταφορικά το όνομα του γνωστού ηθοποιού Αρτέμη Μάτσα. Ο οποίος υποδυόταν συχνά στα κινηματογραφικά έργα τον ρόλο του Δωσίλογου η του προδότη. Ο Κύριος Μάτσας δεν έχει σχέση με τον κινηματογραφικό ηρώα που Υποδυόταν.
Προς γνώση και συμμόρφωση                                 
                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: