Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008

Είμαστε τόσο Ανιστόρητοι;οι Τουρκοι ειναι Απογονοι των Αρχαιων Ελληνων,δεν το Ξερετε?


Η Ελλάδα είναι υπό την κατοχή των Ελλήνων που κάποτε ήταν πατρίδα των Τούρκων ,δεν το ξέρετε?
Την γενοκτονία των Τούρκων από τους Έλληνες το '21,δεν το ξέρετε?
Στην Σμύρνη οι Έλληνες συνωστίζονταν διότι δεν υπήρχαν άλλες πρώτες θέσεις ,δεν το ξέρετε?
Οι Τούρκοι κάνανε τα πάντα για να εξασφαλίσουν πρώτη θέση σε όλους τους Έλληνες ,δεν το ξέρετε?
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε Όμηρος έγραφε στα Τουρκικά ε?


ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ:
Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ' Δημοτικού εξυμνεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να ενισχύσουν την εκπαίδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία -και ξεχνάει το κρυφό σχολείο- το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονος διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:
-Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».
-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη». (!!!)
-Σελί δα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία
είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».
-Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια
το 1930. Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας .Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα». Αυτά και άλλα πολλά αλιεύει κάποιος από την πρώτη κιόλας ανάγνωση του βιβλίου Ιστορίας (έκδοση 1996) το οποίο διδάσκεται σήμερα συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης.Το συγκεκριμένο σύγγραμμα που τιτλοφορείται τα «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (EgeDenizinde TurkHaklari) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955 με την υπογραφή του Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά.
Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα διδάσκονται στις ιστορικές Ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας ,όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός- ήταν τουρκικής προέλευσης! Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωίτες, Μυκηναίους, Ίωνες, Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο. Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες, οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού»,του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!
Ακόμη πιο προχωρημένη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunaniliskilerivefiliki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο, ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το...2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος ,Ηρόδοτος ,Ιπποκράτης ,Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν
όλοι τους τουρκικής καταγωγής. Η εργασία του εγκρίθηκε απ' το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία.
ε ρε γέλια.... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοιτα να δεις: και στην ελλαδα αντιστοιχες βλακειες προωθουνται συστηματικα απο λιακοπουλους εκδοτες και παρομοια περιοδικακια που δραστηριοποιουνται στον χωρο του "παραξενου και ανεξηγητου" και θελουν να πεισουν τους μικρους και αγαθους οτι οι ελληνες καταγονται απο τον σειριο κλπ κλπ μπουρδες!

αναρωτιεται κανεις εαν προκειται για ειδος πεμπτης φαλαγγας να πουμε... συνωμοσιολογικη η σκεψη αλλα αυτου του ειδους τους "λογικους" συνειρμους καλλιεργει ο εν λογω χωρος...!

(δες στα περιπτερα περιοδικα με τιτλους TΡITO MATI, STRANGE, κ.λπ Σιγουρα θα γελασεις και θα προβληματιστεις...)

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ; ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΝΑ Τ'ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΠΡΩΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.