Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Η «ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ 5η ΣΤΡΑΤΙΑ»


Ο τουρκικός Στρατός Ξηράς, αποτελείται από 4 Στρατιές με 10 Σώματα Στρατού. Η 1η Στρατιά βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με 3 Σώματα Στρατού. Η 4η Στρατιά βρίσκεται στη Σμύρνη με 1 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, 2 Ταξιαρχίες Πεζικού και 1 Ταξιαρχία Πεδινού Πυροβολικού. Τέλος, 1 Σώμα Στρατού (το 11ο) βρίσκεται στη Κύπρο μας (αναφερθήκαμε αναλυτικά σε αυτό, στο προηγούμενο μέρος). Συνολικά, οι Τούρκοι διαθέτουν 15 Τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες, 18 Μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες Πεζικού, 9 απλές Ταξιαρχίες Πεζικού, 3 Ταξιαρχίες Καταδρομών και 1 Αλεξιπτωτιστών (θα αυξηθούν σε 6, όπως γράψαμε στο Β΄ Μέρος) και 1 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, όπως είπαμε πιο πάνω. Υπάρχουν και 2 Ταξιαρχίες Καταδρομών Στρατοχωροφυλακής!Σύνιλο στρατιωτικού προσωπικού 400.000 ανδρών, εκ των οποίων οι 25.000 είναι Αξιωματικοί και οι 50.000 Υπαξιωματικοί. Έχουν 40.000 πολιτικό προσωπικό (ΜΙΤ κ.λ.π.) και 259.000 άνδρες εφεδρείες.
Υπάρχει, όμως, και μία 5η Στρατιά, «ασύμμετρη», η οποία είναι και η πλέον αποτελεσματική και επικίνδυνη. 5η ΣΤΡΑΤΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
Ο προηγούμενος Πρόεδρος της Τουρκίας Αχμέτ Σεζέρ συνήψε μυστικές συμφωνίες με τον επίσης πρώην Πρόεδρο του Πακιστάν Στρατηγό Περβέζ Μουσάραφ και τον νυν Πρόεδρο του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάτ για την προώθηση μουσουλμάνων Ινδών από το Πακιστάν, το Κασμίρ και το πρώην ανατολικό Πακιστάν (σημερινό Μπαγκλαντές), και μουσουλμάνων, αλλά και ΧΑΖΑΡΩΝ Αφγανών. Οι περισσότεροι Χάζαροι είναι Ιουδαϊκού θρησκεύματος! Η προώθηση τους γίνεται αποκλειστικά προς την Ελλάδα! Οι επιχειρήσεις των παρακρατικών υπηρεσιών της Τουρκίας που προωθούν την λαθρομετανάστευση και την κατασκοπεία στην Ελλάδα, υπολογίζεται, ότι έχουν κύκλο εργασιών άνω των 8 δις δολαρίων ανά έτος. Πολλά από τα χρήματα αυτά διοχετεύονται προς την αμυντική βιομηχανία τους. Οι ίδιες αυτές υπηρεσίες του τουρκικού κράτους και παρακράτους (το ένα και το αυτό) ασχολούνται και με την εμπορία ναρκωτικών και όπλων από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.Οι Τούρκοι με την προώθηση ισλαμιστών και χαζάρων στη πατρίδα μας, επιτυγχάνουν πολλά:Δημιουργούν ήδη διάφορα «γκέτο», όπως στο Κέντρο της Αθήνας και την Πάτρα.Προετοιμάζουν τη δημιουργία αμιγώς ισλαμικού κόμματος με μελλοντικό ποσοστό μεγαλύτερο του ΚΚΕ με δεσμούς «αδελφικούς» στη Θράκη μας.Δημιουργούν και την πρώτη «μαγιά» ανθρώπων ιουδαϊκού θρησκεύματος (πέραν των 6.000 Ελληνοεβραίων) για να υποδεχθούν αργότερα τα κύματα Ιουδαίων από την Ανατολική Ευρώπη και το Ισραήλ. Χώροι προορισμού η Θεσσαλονίκη μας, η Κρήτη μας, ο Πειραιάς μας…Επιβαρύνουν δημοσιονομικά το Κράτος μας από κάθε άποψη. Εγκληματικότητα, υγειονομική περίθαλψη, ανεργία ημεδαπών… Καλλιέργεια αισθήματος ανασφάλειας, φόβου, δυσφορίας σε μεγάλα λαϊκά στρώματα τηςΕλληνικής κοινωνίας. Διενέργεια δολιοφθορών από «θύλακες» που δραστηριοποιούνται μόλις λάβουν διαταγές (χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εμπρησμοί της Πελοποννήσου και της Εύβοιας πέρυσι με το σχέδιο "Ιμπραήμ"». Βιολογικός πόλεμος: Μετάδοση ασθενειών που είχαν εκλείψει από την μεταπολεμική Ελλάδα (π.χ. φυματίωση, τύφος, πανώλη).
Η 5η Στρατιά είναι η μόνη που κατορθώνει να ΕΙΣΒΑΛΕΙ χωρίς πολεμικές επιχειρήσεις!
Μία ''Ασύμμετρη'' Άποψη απο τον Στόχο

Δεν υπάρχουν σχόλια: