Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Φτού σας Κουμούνια και γιαλαντσή Αντεξουσιαστές !!!!!

Επίθεση από ομάδα αντεξουσιαστών δέχθηκε χθες το βράδυ, ένας 22χρονος στρατιώτης, κατά τη διάρκεια συναυλίας στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.Ο νεαρός, ο οποίος περνούσε από την περιοχή, δέχθηκε επίθεση από περίπου 15 άτομα, οι οποίοι, εξαιτίας ενός τατουάζ με την ελληνική σημαία που είχε στο χέρι του, θεώρησαν πως πρόκειται για ακροδεξιό.Κάτοικοι της περιοχής, έσπευσαν και κατάφεραν να σώσουν τον 22χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Τα κανάλια το 'Εθαψαν , οι εφημερίδες τα κατάπιαν μόνο Ο Μάκης στην Ζougla online το έγραψε.

Που φτάσαμε ,η Έκφραση Αγάπης για το Εθνικό σύμβολο της χώρας , την Σημαία ,να σε χαρακτηρίζει ακροδεξιό !!!! Είστε φοβεροί λαμόγια της Αριστερής προοδευτικής πρακτικής ,ρε άντε πάτε να γαμηθείτε με τις μαλακιές σας .....ουστ καπρόσκυλα !!!

Περιμένω δήλωση κ.Τσίπρα ,κ.Αλαβάνο  .....

αααα το αλλο με το τοτό το ξέρεις;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εβραϊκές ύαινες έβαλαν στο μάτι την Θεσσαλονίκη ΜΑΣ! Και το Πανεπιστήμιό ΜΑΣ! Διαβάστε στο μπλογκ του σιωνιστή Αμπραβανέλ, άλλο ρεπορτάζ στο dw-world.de, αλλά κι εδώ, κι εδώ. «Εβραϊκό νεκροταφείο» θέλουν να ονομάσουν την στάση του μετρό στο Πανεπιστήμιο! (Αντί, απλούστατα, «Πανεπιστήμιο»!) Αν μπορούσαν θα κατεδάφιζαν το Πανεπιστήμιό ΜΑΣ ολόκληρο! Ξύπνησαν οι βρυκόλακες, βρίζουν τους Έλληνες, κατηγορώντας μας ως συνεργάτες των Ναζί (λες και δεν είμασταν εμείς κατακτημένοι, λες και δεν είχαμε εμείς μισό εκατομμύριο νεκρούς από την πείνα και εκατό χιλιάδες εκτελεσθέντες από βουλγάρους, γερμανούς και ιταλούς), και μπήγουν τα νύχια τους στην Θεσσαλονίκη ΜΑΣ. Βρυκόλακες με νύχια γαμψά. Με πόσες χιλιάδες χρυσές λίρες εξόπλιζαν, είπαμε, τους Τούρκους το 1912, για να πολεμήσουν τον απελευθερωτή Ελληνικό Στρατό; Με τι λύσσα ο παγκόσμιος σιωνισμός προσπάθησε να ματαιώσει την κατοχύρωση της Θεσσαλονίκης το 1912-13; Τυχαία ξύπνησαν οι βρυκόλακες, τώρα που λυσσάνε οι γυφτοσκοπιανοί; Αμερικάνοι, εβραίοι, τουρκοι, γυφτοσκοπιανοί, όλοι ακονίζουν τα νύχια τους! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάστορα νυχτερινέ, πώς διάολο κατάφερες να βρίζεις τους κομμουνιστές επειδή μερικά σκατόπαιδα έδειραν έναν φαντάρο, μόνο εσύ θα το έκανες. Το ζώη με την ελληνική σημαία έδειρε έναν άλλο έλληνα για τους δικούς τους λόγους. Άρα είναι μαλάκας(γνώμη μου) και εγκληματίας(νομική γνώμη). Αν θες τη γνώμη μου πάντως, κομμουνιστής δεν ήταν, ποτέ ένας κομμουνιστής δεν θα έδερνε ένα φαντάρο μαζί με άλλα 15 άτομα στη μέση του δρόμου. Αυτά είναι πρακτικές τραμπούκων που ανήκουν σε άλλο πολιτικό χώρο (ή αυτοαποκαλούνται μη-πολιτικιοποιημένοι κάτι το οποίο δεν έχει υπόσταση μιας και τα πάντα είναι πολιτικά ζητήματα). Παρεπιπτόντως, όταν η "Έκφραση Αγάπης για το Εθνικό σύμβολο της χώρας" φτιάχνει ανθρώπους ζώα που δέρνουν τους άλλους έλληνες για πλάκα ή γενικά ασκούν βία και φαίρονται σαν ζώα, να τα χέσω τα σύμβολα. Αν έχει κάνει τατουάζ ο άλλος τη σημαία και βαράει κόσμο, τότε είναι ένας μαλάκας. Θες Έλληνας μαλάκας; Έλληνας μαλάκας. Αν όλοι όσοι κάνουν τατουάζ την ελληνική σημαία κάνουν μαλακίες όμως, κάτι δεν πάει καλά.

Nightly-visitor/Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

@11 Αύγουστος 2008 5:10 μμ
το ετσι το λεμε τωρα; οτι μας βολεύει
Το αλλαο με τον Κάστορα το Ξέρεις;