Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Επιτέλους !!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ Καταδίκασε τα ΄Εκτροπα.........

Επιτέλους!!!!!!!! Έβγαλε Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση που καταδικάζει έκτροπα και βανδαλισμούς !!!!!!

Απόρησα και εγώ έμεινα άναυδος ….    

Η ανακοίνωση είναι για την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, τι έγινε και τα στελέχη του πειράχθηκα τόσο πολύ ; γιατί έβγαλαν ανακοίνωση ; ενώ σε ενέργειες των κουκουλοφόρων , με βανδαλισμούς καταστημάτων , πυρπόληση βιβλιοπωλείων ,κάψιμο εθνικών συμβόλων ,και καταστροφές περουσιών σφύριζαν αδιάφοροι .  

Ετσι είναι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ όταν καίγατε το σπίτι του Διπλανού σου και εσύ γελάς ,τότε περίμενε να γελάν και οι Διπλανοί σου όταν καίγεται το δικό σου …..  

Σας Παραθέτω την ανακοίνωση.... Η ποία χρήζει προς  άμεση φύλαξη για την σπανιότητα της ,διότι δεν είναι σύνηθες  αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ..........

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων:
"Η άνανδρη, ύπουλη και θρασύδειλη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στα Χανιά, μια μέρα πριν την επίσκεψη του ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την ευθύτητα, το ήθος και τη φιλοξενία του Χανιώτικου Λαού.Είμαστε σίγουροι ότι η επίθεση αυτή, έχει να κάνει με την σταθερή, συνεπή και δυναμική δράση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο πλευρό των πολιτών και των κινημάτων τους, ενάντια στα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που προσπαθούν να ελέγξουν το νομό, ενάντια στα περιβαλλοντικά εγκλήματα, ενάντια στις πολιτικές της φτώχειας και της ανεργίας, ενάντια στους τοπικισμούς και τα διχαστικά κηρύγματα.Επίσης έχει να κάνει με την αποσταθεροποίηση του δικομματικού πολιτικού συστήματος και την ανησυχία που προκαλεί η άνοδος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στη χώρα μας.Πρόσφορο έδαφος για τη δράση εγκληματικών κύκλων, αποτελούν οι εντάσεις στο δημόσιο λόγο, οι εμπρηστικοί χαρακτηρισμοί και η στοχοποίηση του πολιτικού μας χώρου από ανεύθυνους παράγοντες που ταυτίζονται – συνειδητά ή ασυνείδητα ;;; - με το βαθύ τοπικό παρακράτος. Τέτοιες ενέργειες δεν θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα και τη δράση των δυνάμεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς".


Δεν υπάρχουν σχόλια: