Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Να Γιατί Οι Κουμουνιστές δεν Καταδικάζουν τα Έκτροπα Αφού είναι Αυτοί που τα Προκαλούν πίσω από τις Κουκούλες...

Διαβάστε αυτό το  εμετικό κείμενο που γράφτηκε αυτές τις ήμερες στην Εφημερίδα αυγή και θα καταλάβετε γιατί Οι Κουμουνιστές δεν Καταδικάζουν τα Έκτροπα ,Αφού είναι Αυτοί που τα Προκαλούν πίσω από τις Κουκούλες...
Του Δημοσθένη ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
«Τα τελευταία χρόνια, είτε καίγεται το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη στη Σόλωνος, είτε πέφτουν μολότοφ σε αστυνομικά τμήματα, είτε σπάνε τράπεζες σε μια πορεία, οι αντίπαλοί μας θεωρούν αυτονόητη υποχρέωσή μας να δηλώσουμε ότι καταδικάζουμε "τη Βία". Τα γεγονότα, βέβαια -το γνωρίζουν οι δημόσιοι κατήγοροί μας-, δεν μπορούν να ξεγίνουν με μια δήλωση. Τότε γιατί τόσο άγχος να μας "αποπροσανατολίσουν", που θα' λεγε και το ΚΚΕ; Για να αποκατασταθούν πολιτικά οι "πληγέντες" (πρόσωπα ή θεσμοί) και να εδραιωθεί, στο πεδίο της ιδεολογίας, η άποψη πως μέσα στην κοινωνία ουδείς άλλος δικαιούται να ασκεί βία, παρά μόνο το κράτος που, σύμφωνα με το διάσημο ορισμό του Βέμπερ, κατέχει -από πού και για πόσο άραγε;- το μονοπώλιο της νόμιμης φυσικής βίας. [...]Θα πρέπει να κουβεντιάσουμε και για κάτι ακόμα: ότι δε θεωρούμε καθόλου αυτονόητη και αιώνια τη "νομιμότητα" γενικώς, ούτε πιστεύουμε πως "η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων", ιδίως σε εποχές που τα κράτη διεκδικούν και επιβεβαιώνουν το "δικαίωμά" τους στην ελεύθερη καταστολή, χωρίς η αντιπροσωπευτική δημοκρατία να τα περιορίζει ιδιαιτέρως. Αντίθετα, γνωρίζοντας ότι "ο δημοκρατικός δρόμος προς τον σοσιαλισμό δε θα είναι ένα απλό ειρηνικό πέρασμα", καταλαβαίνουμε ότι για τη στοιχειώδη κοινωνική αυτοάμυνα απαιτούνται συγκεκριμένα "ποσά" βίας, υποστηρίξιμα τουλάχιστον στα τμήματα της κοινωνίας που μας ενδιαφέρουν προνομιακά• "ποσά" που αντιστοιχούν στην υπόθεση που υπερασπιζόμαστε και που λειτουργούν απελευθερωτικά για τους κυριαρχούμενους, αναδεικνύοντάς μας ταυτόχρονα ως παραδειγματική και ηθική δύναμη. Τέτοια δύναμη, βεβαίως, δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ αν οι πολιτικές μας παρεμβάσεις εξαντλούνται σε δελτία τύπου αγχωμένα μέσα στη νομιμοφροσύνη τους.»

Άμεσα οι Χαϊ τύποι της αριστεράς μας λένε για ποιόν λόγω δεν καταδικάζουν γεγονότα αλλά αντιθέτως τον λόγο που τα επικροτούν και τα δημιουργούν .Αν τα έγραφαν δεξιές εφημερίδες , τώρα στα ΜΜε θα γίνονταν ο χαμός ,θα κατανάλωναν ώρες ατελείωτες σε συζητήσεις , τηλεοπτικά παράθυρα , φωνές και κραυγές κατά του φασισμού και της Δεξιάς .Τώρα που αναγράφονται από μέσα της Αριστεράς δεν γίνεται καν λόγος το περνάν στα ψιλά.Οι δημοσιογράφοι ξερόλες δεν αναφέρουν τίποτα ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν για αυτούς ένα φοβερό θέμα , ειδικά ένα κείμενο τέτοιο που δικαιολογεί τους βανδαλισμούς και τα έκτροπα ως ποσά βίας για την κοινωνική αυτοάμυνα .
σεις τι λέτε ποιος είναι αυτός που συντηρεί και δημιουργεί  την βία ;Δεν θέλει και πολύ να καταλάβουμε τι κάνει «Νιαου Νιαου στα κεραμίδια»
Kαλά ρε Χαϊ τυποι της Αριστεράς Πόσα Κιλά Μαλάκες είστε;

1 σχόλιο:

Κωνσταντίνος Τερζής είπε...

Η μαλακία αγαπητέ μου είναι αντιρατσίστρια. Δεν γνωρίζει ούτε κόματα, ούτε ιδιότητες, ούτε φύλο μα ούτε και ηλικίες. Έτσι, δικαιολογούνται απόλυτα οι "δημοσιογραφίσκοι" και "μεγαλοδημοσιογράφοι" (όπως λέμε μεγαλοεργολάβοι) στο να τολμούν και να γράφουν τα όσα ανέφερες.
Και να θυμάσαι το σημαντικό:
Η μαλακία δεν έχει ηλικία!!!