Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Γιατί μετά από 2000 Χρόνια Χρειάστηκε να Γίνει το Ολοκαύτωμα των Εβραίων ;

Γιατί μετά από 2000 χρόνια χρειάστηκε να γίνει το ολοκαύτωμα των εβραίων για να δημιουργηθεί το κράτος του Εβραίων; 
Θα ξεκινήσω αυτό το θέμα της πολιτικής ψευδαντιπαλότητας με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Μερικοί θα σκεφτείτε πώς θέλω να αμφισβητήσω το Ολοκαύτωμα ; 
ΟΧΙ
Δεν με ενδιαφέρει πόσοι Εβραίοι σκοτώθηκαν, αν ήταν 6 εκατομμύρια ή 6 δισεκατομμύρια καταδικάζω την κάθε είδους γενοκτονία !
Ωστόσο η ερώτησης μου είναι σε όλους σε σας, για να συμμετέχετε σε αυτήν την μέγα ανακάλυψη του όπλου του αντιπάλου μας, που κατάφερε με αυτό το όπλο που λέγετε ΨΕΥΔΑΝΤΙΑΠΛΟΤΗΤΑ να κατακτήσει όλον τον κόσμο.
Πιστεύω ότι, όπως Ο Χριστός και ο Αντίχριστος στοιχειακά ανύπαρκτες αντίπαλες δυνάμεις, έχουν κατασκευαστεί από εβραϊκό Ιερατείο για να μπορούν να ελέγχουν τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Χριστό, αλλά και τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν στον Χριστό και εξ αντίδρασης καταφεύγουν στον Αντίχριστο.
Στην συνέχεια κυβερνούν όλους τους ανθρώπους δια μέσω του Χριστού ( και άλλων ιουδαϊκών θρησκειών όπως ο μουσουλμανισμός, ιουδαϊσμός ) και του Αντίχριστου που είναι οι άνθρωποι τις σύγχρονης κοινωνίας, οι αναλώσιμοι που δεν πιστεύουν σε τίποτα εκτός των καταναλωτικών αγαθών. ( δηλαδή δεν πιστεύουν σε αρχές, αξίες κ.λπ)
Αλλά ταυτόχρονα προκαλούν και θρησκευτικούς πολέμους μεταξύ των ανθρώπων όταν θέλουν την αποδυνάμωση τους.
Το ίδιο ακριβώς πράττουν και στην πολιτική .
Πιστεύω πώς πίσω από κάθε πολιτική ιδεολογία βρίσκετε και ένας εβραίος, Κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, Καπιταλισμός, Φεμινισμός, Αναρχισμός, Ιμεριαλισμός, κ.λπ πιστεύω με μια μελέτη αρκετών χρόνων πώς οι ιδεολογίες από άκρο αριστερά έως και άκρο δεξιά είναι κατασκευασμένες από το εβραϊκό Ιερατείο.
Θέλω φυσικά και τις δικές σας μελέτες , περιμένω και τα δικά σας στοιχεία.
Ξεκίνησα την συζήτηση με το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα από τους Ναζί και θέλω να συνεχίσω με τις παρακάτω ερωτήσεις.
1. Πόσοι ήταν οι Εβραίοι στην Ευρώπη το 1940, εφ όσον γνωρίζουμε πώς είχαν εξοντωθεί στο ολοκαύτωμα 6 εκατομμύρια εβραίοι 2,5 εκατομμύρια είχαν φύγει στην Παλαιστίνη και είχαν μείνει αν θυμάμαι καλά άλλοι 2 εκατομμύρια εβραίοι, δηλαδή η Ευρώπη είχε το 1940 πάνω από 10 εκατομμύρια εβραίους ;
2. Γιατί μετά από σχεδόν 2000 χρόνια χρειάζεται να εξοντώσει 6 εκατομμύρια εβραίους ο Αδολφ Χιτλερ για να μετακινηθούν οι εβραίοι από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη, με σκοπό να φτιάξουν το δικό τους κράτος το 1949, δηλαδή μόλις 4 χρόνια μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ;
3. Για να δημιουργηθεί ένα κράτος από το μηδέν και από επαναπατριζόμενο πληθυσμό χρειάζεται σχέδια, σχολεία, καθηγητές, νόμους, στρατό, χρήματα, Νοσοκομεία, σύστημα υγείας, εργοστάσια, κτήρια, κατοικίες συνθήκες διαβίωσης, και γενικά υποδομές, υποστήριξη από τις κυβερνήσεις, όλα αυτά δεν γίνονται σε 4 χρόνια, χρειάζονται πολλές δεκαετίες για να γίνουν όλα αυτά.
Στην περίπτωση της δημιουργίας του εβραϊκού κράτος αυτά πρέπει να είχαν προσχεδιαστεί, αυτό σημαίνει ότι προτού εμφανιστούν στην εξουσία οι ναζί κάποιοι τα είχαν προσχεδιάσει όλα αυτά και γνώριζαν την εξέλιξη του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου ;
4. Που γνώριζαν οι σχεδιαστές της δημιουργίας του Ισραήλ, ότι θα έρθει στην εξουσία ο Αδόλφ Χίτλερ και θα εξοντώσει τους εβραίους για να τους αναγκάσει να φύγουν από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη ;
5. Αυτοι που σχεδίαζαν το Ισραήλ θα πρέπει να είχαν βρει και έναν τρόπο να εφαρμόσουν το σχέδιο τους, διότι τότε στην Παλαιστίνη ήταν ελάχιστοι η εβραίοι, και ως εκ τούτου δεν θα ήταν εφικτή η εφαρμογή του σχεδίου χωρίς τον Εβραϊκό πληθυσμό, ποιο τρόπο θα εφάρμοζαν οι σχεδιαστές του Ισραήλ για να φέρουν τους εβραίους από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη αν δεν ήταν οι Ναζί ;
6. Αν δεν υπήρχαν οι ναζί δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία του Ισραήλ, διότι η περιοχή της Παλαιστίνης ήταν υπό Άγγλο Γαλλική κυριαρχία και ως εκ τούτου μόνον η πτώση των Ευρωπαϊκών αυτοκρατοριών θα μπορούσε να αυτονομήσει την ευρύτερη περιοχή της Παλαιστίνης.
Μήπως το σχέδιο των Ναζί και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος κατά των ευρωπαϊκών αυτοκρατοριών και ο διωγμός των Εβραίων, που τους ανάγκασε να επιστρέψουν μετά από σχεδόν 2000 έτη στην Παλαιστίνη, ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα για τους σχεδιαστές του Ισραήλ ;
7. Εφ όσον όμως οι ναζί με τον Άδολφ Χίτλερ είχαν δεσμεύσει όλες τις περιουσίες των εβραίων στην Ευρώπη, πώς κατάφεραν οι Εβραίοι να δημιουργήσουν ένα κράτος χωρίς χρήματα, από πού κατάφεραν να βρουν χρήματα σε μόλις 4 χρόνια για να εγκατασταθούν σε μια εχθρική προς αυτούς περιοχή από άραβες, να αποκτήσουν εξοπλισμό - στρατό, οικονομία, υποδομές, αποκατάσταση των 2,5 και πλέον εκατομμυρίων εβραίων, Νοσοκομεία, σύστημα υγείας, κτήρια, εργοστάσια κ.λπ χωρίς καμία αρχική υποδομή, που βρήκαν τα χρήματα στο τέλος του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου και στο τέλος της μεγαλύτερης σφαγής των εβραίων ; 
Θα ήθελα να σκεφτείτε με ελεύθερο πνεύμα αμφισβήτησης και να δώσετε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα ο καθένας με τις γνώσεις του.
Σίγουρα θα έχετε και εσείς απορίες και ερωτήματα θέστε τις και περιμένω τους φίλους μας, τους αξιότιμους Ραβίνους ή Ραβινόφιλους να μας απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις.
Νυκτερινός Επισκέπτης
Μία Ενδιαφέρουσα διαστροφική προσέγγιση απο τον epanellinismo   
μπορεί να παίζει τέτοιο σενάριο; Δεν ξέρω..... με τους Εβραίους τα πάντα είναι πιθανά ,,,,


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραίοι ήταν υπο διωγμό πάνω από δυο χιλιάδες χρόνια από την εποχή
της Βαβυλώνιας μετοικεσίας

Ρωμαίοι,Ιερά εξέταση,Τσαρικά πογκρόμ,γκέτο κ.α.

Θαυμάζω τους Εβραίους για την αντίσταση, τη θέληση
και την εργατικότητα τους

Εφεραν το δυτικό πολιτισμό
μέσα στην έρημο της Μέσης Ανατολής

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντίνος
Φίλε μου να σε ρωτήσω κάποια πράγματα:
1. Γιατί όλες οι χώρες στις οποίες κατοικούσαν εβραίοι τα τελευταία 4.000 χρόνια τους έδιωξαν; Τι σημαίνει αυτό; Κάτι δε πάει καλά. Δε μπορεί όποι οι λαοί να είναι ρατσιστές ή Ναζί; Θα μου πεις οτι στις Η.Π.Α. μεσουρανούν. Συμφωνώ. Αλλά ουσιαστικά είναι εκεί 60-100 χρόνια. Δεν αργεί κι από εκεί να τους εκδιώξουν.
2. Αν εννοείς αντίσταση τη δολοφονία αμάχων στη Παλαιστίνη τότε δεν έχω τίποτα να πω. Δε καταλαβαίνω που αντιστάθηκαν σε ποιόν και για ποιό θέμα. Θα μου πεις ότι οι Παλαιστίνιοι είναι τρομοκράτες και καλά τους κάνουν. Διάβασε και δες ότι οι πρώτοι τρομοκράτες, ήταν οι εβραίοι τις δεκαετίες του ' 20 και του '30, με τις βόμβες που τοποθετούσαν στην Παλαιστίνη για να εξαναγκάσουν τους αυτόχθονες να εγκαταλείψουν τη περιοχή ή σε βρετανικούς στόχους για να πιέσουν καταστάσεις.Εξάλλου εσένα εάν ερχόταν κάποιος και σε έδιωχνε από το σπίτι σου, παίρνοντας σου τα πάντα και δολοφονώντας, εσύ τι θα έκανες;
Μετά αν εννοείς εργατικότητα τη τοκογλυφία, τους εκβιασμούς και το οργανωμένο έγκλημα(το Χόλιγουντ έχει αποκρύψει τα πάντα για την εβραική Μαφία), τότε μάλλον έχεις μπερδέψει τις έννοιες των λέξεων.
Θέληση μπορεί να έχουν, αλλά είναι γνωστό ότι αν δεν υπήρχε η κηδεμονία των Η.Π.Α.-σιωνιστών δεν θα υπήρχαν ως κράτος ούτε 6 μήνες.
3. Τέλος μας γράφεις ότι έφεραν το δυτικό πολιτισμό στην έρημο. Εδώ είναι που τα΄χεις μπερδέψει τελείως. Οι εβραίοι είναι νομαδικό σημιτικό φύλο, άρα δεν είναι δυτικοί, άρα δεν έχουν καμία σχέση με δυτικό πολιτισμό που ουσιαστικά είναι Ελληνικός. Αν για σένα είναι πολιτισμός το ταλμούδ, η βίβλος και οι θυσίες μικρών παιδιών τότε συμφωνώ μαζί σου.
Φίλε μου εάν είσαι Έλληνας κι όχι εβραίος, καιρός είναι να διαβάσεις τη πραγματική τους ιστορία, να καταλάβεις ότι μισούν κάθετι Ελληνικό, να δεις ότι θεωρούν τους υπόλοιπους ανθρώπους, υπανθρώπους και σίγουρα θα αλλάξεις τη γνώμη σου γι αυτούς που τόσο θαυμάζεις σε σημείο ν αυπογράφεις με τ΄.ονομά τους. Δεν είμαι ναζί, δωδεκαθειστής, χριστιανός, δεξιός, αριστερός.Δε γουστάρω κανένα....Αλλά είμαι άνθρωπος. Και η θρησκεία αυτών που θαυμάζεις με κατατάσει στα ζώα, κάτι που δεν ανέχομαι.

Ανώνυμος είπε...

giati esvhses to neo post? valto pisw, arxisa na to diavazw kai meta exafanisthke!

Ανώνυμος είπε...

Εφεραν το δυτικό πολιτισμό
μέσα στην έρημο της Μέσης Ανατολής...
na ypothesw pws ki esy eisai sth mesh anatolh? oi evraioi katestrepsan to dytiko polytismo gia na ton "epanidrisoun" kai na ton oikoiopoihthoun.

Ανώνυμος είπε...

Και η θρησκεία αυτών που θαυμάζεις με κατατάσει στα ζώα, κάτι που δεν ανέχομαι.

O Jan to frontise kai afto...To Talmud allaxe xafnika periexomeno kai osa tou katalogizoun ofeilontai stis alloiwseis twn antisimhtwn! Des sth selida tou, dikh plevrh ktl