Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Ο"Ελληνας" εβραίος Ζαν Κοέν «Δούρειος Ίππος» κατά του Ελληνισμού;

Είχαμε αναρτήσει πριν καιρό ένα θέμα με τίτλο ΣΤΑΡΣ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΟΓΩ ΣΙΩΝ και συγκεκριμένα το επιμελήθηκε ο Συνεργάτης μας Κωνσταντίνος . Εάν επισκεφτούμε την σελίδα του ΚΟΕΝ τελικά μας επιβεβαιώνει σε πολλά που γράψαμε. Ότι δηλαδή δεν μπορεί κάποιος χωρίς μέσο και σπρώξιμο να αναδειχτεί πουθενά και «δια του λόγου το αληθές», ως απόδειξη ότι εβραίοι ,που είναι το 0,2% του πληθυσμού της Γής που με τα χρήματά τους έχουν κατακτήσει τα πάντα ,έχουν κερδίσει το μισά Νόμπελ. Ο κατά τα άλλα «Έλληνας» Κοέν εκθειάζει τον Σόρος τον μεγαλύτερο Ανθέλληνα και χρηματοδότη των Σκοπίων ,ως τον μεγάλο Φιλάνθρωπο του κόσμου .!!!
Τι να πω Ντροπή ; Αίσχος; δεν ξέρω…
Εκθειάζει επίσης το πόσο ανώτερη ράτσα είναι οι εβραίοι σε σχέση με τους Άραβες ,αυτή και μόνο η σύγκριση τον χαρακτηρίζει μέγα ρατσιστή ,και δεν σταματά εκεί , αλλά συνεχίζει λέγοντας πως η διαφορά με τους λοιπούς λαούς έγκειται στην παιδεία των εβραίων!!!
Όλα αυτά τα αναφέρω διότι τελικά οι πολιτικοί μας είναι μεγάλα λαμόγια ,μαλάκες και ανίκανοι. Και εξηγούμαι: Ο «Έλληνας» Κοέν αυτός ο «Δούρειος Ίππος» ήταν σύμβουλος επικοινωνίας (image-maker) στους:
• Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, 1988 - 90.
• Υπουργός Γεράσιμος Αρσένης, 1992 - 93.
• Υποψήφιος Δήμαρχος Σωτήρης Παπαπολίτης, 1990.
• Βουλευτή Β’ Αθηνών Κυριάκο Μητσοτάκη 2004
Και
Επειδή μέχρι τον Απρίλιο του 1990 δεν υπήρχαν επίσημες σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας διετέλεσε επί δύο δεκαετίες ως ανεπίσημος αγωγός επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών. Παράλληλα, ήταν ανεπίσημος σύμβουλος διαφόρων Ελληνικών Κυβερνήσεων σε θέματα Μέσης Ανατολής.
Αυτά δεν τα βγάζω από τον μυαλό μου τα γράφει ο ίδιος στο Βιογραφικό του……
Τελικά τι είναι Ο «Έλληνας» Κοέν ο «Δούρειος Ίππος» του Σιωνισμού εναντίον του Ελληνισμού;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΡΕ ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ, ΟΙ ΔΑΝΟΙ, ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΟΜΠΕΛ; Ε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

τώρα εξηγούνταιπάρα πολλά απο τίς ενέργειες των πολιτών και των Κυβερνήσεων .εεε αφού εχουν συμβούλους οπως ο κοέν τί να περημένεις;

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντίνος
Κατ'αρχάς ο πιο έξυπνος άνθρωπος στο κόσμο και αυτός που πρόσφερε τα πιο πολλά ήταν ο Νικόλα Τέσλα, αλλά δυστυχώς γι αυτόν ήταν Σέρβος- δηλαδή τίποτα. Τα πρληρωμένα άρθρα στα περιοδικά και στις εφημερίδες που ελέγχονται απ΄αυτούς, ας γράφουν όποιον θέλουν.
Εγώ δε μπορώ να αποδεχθώ ότι οι εβραίοι είναι οι πιο έξυπνοι, από τη στιγμή που εμφανίστηκαν ως επιστήμονες, ιστορικοί, εφευρέτες κλπ τα τελευταία 120 χρόνια. Πριν γιατί δεν υπάρχει κανείς;
Αφού βγάζουν τέτοια ρατσιστικά άρθρα πως να μην ασχοληθείς μαζί τους; Αν γράψει κάποιος ένα ίδιο άρθρο που να λέει πόσο άξιος λαός είναι οι Εσκιμώοι, οι Μπαγκλαντέζοι κλπ θα βγουν οι ίδιοι κύριοι και θα τον χαρακτηρίσουν διαχωριστή των λαών και ρατσιστή. Αυτοί όμως έχουν το ελεύθερο να κρίνουν και να συγκρίνουν όποιον θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

nai, evraioi exoun paideia. As doume giati: Sthn Amerikh yparxoun ypotrofies gia mathtes gymnasiou. Aftes dinontai oles se evraious. Otan teleiwsoun to sxoliua pane katef8eian sto Harvard h to Princenton. Otan teleiwsoun apo ekei tous dinontai oi kalyteres douleies sta kalytera panepisthmia. Ola afta eis varos twn afelwn Amerikanwn pou tous anexontai kai tous plhrwnoun. Vazei kai o yahovas to xeritou, gia na mhn xexniomaste...

An oi zimpampouanoi symreriferontan etsi, se 100 xronia tha eixan kyriarxisei pantou.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντινος
Αν θα ρωτησεις Αμερικανους, θα σου πουν οτι θαυμαζουν τους εβραιους γιατι νομιζουν οτι δουλευουν πολυ και ειναι νομοταγεις πολιτες. Χαμπαρι δεν εχουν παρει ποιοι κυβερνανε τη χωρα τους και με ποιο σκοπο. Ασε που μεσα σε 100 χρονια (οπως εχουμε ξαναγραψει) τους καταντησαν αθεους ή χιλιαστές ή οποιαδηποτε αλλη αιρεση του χριστιανισμου.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΕΝ ΤΟΝ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ. ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑ ΤΣΑΤΣΟΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1821

Ανώνυμος είπε...

E OXI KAI AP'TO 21! AP'TO EPOS TWN MAKABAIWN THES NA PEIS, MHN KSEXNIESAI, GIA (KWLO)EVRAIOUS MILAS.

ARISTAIOS είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΤΕΣ,
Η "ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΡΑ", ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΡΑΤΣΑ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ - ΓΕΓΟΝΟΣ !!!
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ¨"ΚΑΛΟΙ" ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ...
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΣ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ (ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο "ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ"
ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΧΙΑ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...
ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ ??????
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ????
ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ???
ΓΙΑΤΙ ???? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ???
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΕΝ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΕΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ "ΑΥΤΟΙ" ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΕΘΝΗ.
ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ-ΕΘΝΩΝ...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥΣ !!!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ, ΤΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΧΑΡΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ...
ΜΕ ΤΙΜ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,
ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ