Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

ΕΒΡΑΙΟΙ ''ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ'', ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΥΣ

Συντάκτης: Κωνσταντίνος
Συνεργάτης


Η επιστημονική (και όχι μόνο) μελέτη για την προέλευση του Ελληνικού Έθνους, μας έχει εμφανίσει τρεις θεωρίες:
1. Τη θεωρία της αυτοχθονίας. Την υποστήριζαν οι ίδιοι οι αρχαίοι Έλληνες, αλλά και σήμερα οι πιο σοβαροί επιστήμονες (Έλληνες και ξένοι). Κανένας «ιστορικός» εβραϊκής καταγωγής δεν υποστηρίζει την παραπάνω θεωρία.
2. Τη θεωρία της ινδοευρωπαϊκής καταγωγής των Ελλήνων. Την διατύπωσε ο εβραίος Γουίλιαμ Τζόουνς, με την οποία φανερό είναι ότι καταβαλλόταν μεγάλη προσπάθεια για τη παραγραφή της Ελληνικής προϊστορίας. Από τότε «μυριάδες» αυτοαποκαλούμενοι «ιστορικοί» εβραϊκής καταγωγής, αλλά και πληρωμένοι από ανθέλληνες(η καταγωγή τους είναι η ίδια) υποστήριξαν την «ινδοευρωπαϊκή» θεωρία και τα χαϊβάνια της Ευρώπης και της Αμερικής σχεδόν την αποδέχθηκαν. Φυσικά και στα Ελληνικά σχολεία (όπου η εκπαίδευση είναι κατευθυνόμενη από τους σιωνιστές) αυτή η θεωρία διδάσκεται. Βεβαίως αποδείχθηκε ότι αυτή η θεωρία είναι «φάντασμα», αφού κανένα γραπτό μνημείο έχει διασωθεί γι’ αυτή τη «ράτσα», ενώ δεν άφησε πουθενά ίχνη ή κάποια πόλη ή κοιτίδα και βασίζεται μόνο σε υποθέσεις. Οι Ρεπούσηδες και τα εβραιόδουλα αφεντικά τους όμως, εξακολουθούν να «φαρμακώνουν» τα παιδιά μας, λέγοντάς τους ότι ήρθαμε από τις στέπες της νότιας Ρωσίας (Ιστορία Γ΄ Δημοτικού).
3. Την Αφροκεντρική θεωρία. Τη διατύπωσε ο εβραίος Μαρτίν Μπενάλ, με την οποία μας «διαφωτίζει» ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι κλεμμένος από τους Αιγυπτίους, ενώ τον ακολούθησε με εμπλουτισμό στοιχείων κι ο έτερος εβραίος Γιόζεφ Μπεν Γιόχανσον . Φυσικά τα παραπάνω είναι αστειότητες και επιφανείς επιστήμονες τα έχουν καταρρίψει και τα αποδέχονται μόνο οι εβραίοι , οι Τούρκοι και οι σκοπιανοί.
Επίσης το 1965 ο εβραίος Σάϊρους Γκόρντον, υποστήριξε τη σημιτική προέλευση του Μινωικού πολιτισμού (δηλαδή οι κάτοικοι της Κρήτης ήταν σημίτες) ενώ ο εβραίος Τζβι Άνκορι με το βιβλίο του «ιουδαϊκή Κρήτη» μας «ενημέρωσε» ότι ο Μινωικός κι ο Μυκηναϊκός πολιτισμός, προήλθαν από εβραίους.
Τα τελευταία χρόνια δύο εβραίοι εκ Ισπανίας σε συνεργασία με σκοπιανούς επιστήμονες(;;;) πληροφόρησαν τον κόσμο, ότι οι Έλληνες προέρχονται από τους Κάφρους της Αιθιοπίας, ενώ οι Μινωϊτες από τους Βερβερίνους της Σαχάρας.
Φυσικά παραμένει κλασικό το «αριστούργημα» του επίσης εβραίου Φαλμεράϊερ όπου μας λέει ότι οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδας, είναι απόγονοι Αλβανών και Σλάβων.
Όλ’ αυτά έχουν καταρριφθεί αλλά οι σιωνιστές επιμένουν και συνεχώς «βομβαρδίζουν» με νέες «αποδείξεις» τις γελοιότητές τους που μόνο σκοπό έχουν να μειώσουν το μεγαλείο της Ελλάδας. Δυστυχώς επειδή ελέγχουν τα πάντα, έχουν περάσει τη γραμμή τους και πάρα πολλοί ξένοι ξέρουν ως ιστορία της Ελλάδας, κάτι από τα παραπάνω. Το Ελληνικό κράτος έστω και επιδερμικά, αντέδρασε σ’ όλη αυτή τη διαστρέβλωση της ιστορία της από τους σιωνιστές αναθέτοντας σε κάποιους ιστορικούς (Έλληνες και ξένους) την αποκατάστασή της.
Είδαμε και δεν αμφισβητείται από κανένα, ότι όλοι οι «πατέρες»και οι ενορχηστρωτές όλων αυτών των αθλιοτήτων είναι εβραίοι. Ότι ανθελληνικό γράφεται (σ’ όλους τους τομείς, όχι μόνο για την Ελληνική ιστορία) προέρχεται από αυτούς πρώτα και στη συνέχεια τους ακολουθούν κι άλλοι ομόθρησκοί τους ή πληρωμένοι από τους σιωνιστές «επιστήμονες». Γιατί άραγε ενδιαφέρει μόνο τους εβραίους η πορεία της Ελλάδας στο χρόνο κι όχι τους καθολικούς, διαμαρτυρόμενους, μουσουλμάνους κλπ. Αν θα διαβάσουμε το χωρίο της παλαιάς διαθήκης (Ζαχαρίας Θ, 13-15) θα καταλάβουμε:
«…και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων σου Ελλάς…».

Εδώ στη χώρα μας υπάρχουν 5.000 εβραίοι, οι οποίοι συνεχώς διαφημίζουν την Ελληνική καταγωγή τους και την αγάπη τους για την πατρίδα τους την Ελλάδα. Εγώ δεν αμφισβητώ την Ελληνική τους καταγωγή. Αμφισβητώ όμως την Ελληνική τους συνείδηση. Δε μπορεί τόσοι συνοδοιπόροι τους να βγαίνουν και να αμφισβητούν τα πάντα για τη χώρα τους και να διαστρεβλώνουν την ιστορία της στο πιο χείριστο βαθμό και αυτοί να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, απαθέστατα. Όταν κάποιος κατηγορήσει τους εβραίους (ολοκαύτωμα, Πλεύρης κλπ) ή αν κάποιο θέμα τους αφορά(περιουσίες θυμάτων, ταυτότητες, μνημεία εβραίων Ράμπο κλπ) αμέσως το κεντρικό ισραηλιτικό(;;; γιατί όχι εβραϊκό) συμβούλιο, απαντάει, γνωρίζει, πληροφορεί, καλεί όλους τους πολιτικούς δούλους του και υπερασπίζεται γι αυτά που νομίζει ότι είναι δίκαια γι αυτούς. Που είναι όμως η ευαισθησία τους, όταν κάποιοι ομόθρησκοί τους, τους «βαφτίζουν» κάφρους και τους κατηγορούν ότι προέρχονται από κλέφτες πολιτισμών.
Κατά τη διάρκεια της τελετής που γιόρταζαν οι εβραίοι εν Ελλάδι για τα 50 χρόνια από την ανασυγκρότηση τους στη χώρα, ο δούλος των παραπάνω(ένας από το 99% των πολιτικών μας- υπουργός εξωτερικών τότε)Πάγκαλος δήλωσε:
«Η εβραϊκή κοινότητα είναι ένα πολύτιμο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Η συμβολή της στην οικονομία μας, στην επιστήμη, στα γράμματα και στον πολιτισμό είναι ανεκτίμητη…».
Νομίζω ότι κανένας Έλληνας εκτός των δούλων των σιωνιστών – που και αυτοί προσποιούνται για να μην απολυθούν- δεν έχει δει κάτι τέτοιο.
Κύριε πρόεδρε του Κ.Ι.Σ. Κωνσταντίνη(ή όπως αλλιώς σε λένε)…
Αν είναι αλήθεια αυτά που μας τσαμπουνάτε περί της Ελληνικότητάς σας, αν όντως αγαπάτε τη χώρα σας και δεν είστε σιωνιστές, αν βάζετε πάνω απ’ όλα τη πατρίδα σας την Ελλάδα…μήπως ήρθε η ώρα να το αποδείξετε τώρα και να προσφέρετε τουλάχιστον εθνικό έργο(αφού στις επιστήμες στη χώρα και στα γράμματα δεν έχετε προσφέρει απολύτως τίποτα); Βγείτε τώρα κύριε πρόεδρε των εβραίων εν Ελλάδι και καταδικάστε τους ομόθρησκούς σας που τόσο κακό κάνουν στην αγαπημένη σας Ελλάδα για τις αθλιότητες που γράφουν. Εάν πιστεύετε ότι εσείς και οι υπόλοιποι 4.999 εβραίοι «κρατάτε» από Έλληνες κι όχι από Σημίτες, Σλάβους, Αλβανούς, Βερβερίνους, Κάφρους, Ουκρανούς κλπ εκδώστε ανακοίνωση που να λέει ότι σαν Έλληνες που είστε, καταδικάζετε όλα τα γραφόμενα από τους ομόθρησκούς σας κι ότι ο Ελληνικός λαός –από τον οποίο λέτε ότι προέρχεστε- είναι γηγενής κι όχι «περιπλανώμενος».
Αν δεν το κάνετε κύριε πρόεδρε, τότε αποδέχεστε τις τερατολογίες των σιωνιστών και αποδεικνύετε ότι δεν είστε Έλληνες εσείς και οι όμοιοί σας. Βεβαίως στην ιστοσελίδα σας, να αναφέρετε ότι αποδέχεστε τα απίστευτα σενάρια των ομοθρήσκων σας σιωνιστών, ώστε ο κόσμος που ενημερώνεται για το «έργο» σας, να μάθει την αλήθεια για τη «ράτσα» σας και για τη σιωνιστική συνείδησή σας. Ε τι; Μόνο για να διαφημίζετε το ολοκαύτωμα σας έχουμε εδώ και για να εισπράττετε φόρους; Εσείς δε πρέπει να προσφέρετε κάτι στη χώρα σας; Μόνο να σας χαϊδεύουν και να σας συμπονούν για το πόσο κατατρεγμένοι είσαστε;
Αν μπορείτε κύριε πρόεδρε των εβραίων απαντήστε εσείς κι όχι βάζοντας κάτι φερέφωνά σας τύπου Κοέν, Αμπρακατάμπρα (κάπως έτσι λένε κάποιον που έχει μια ιστοσελίδα στα αγγλικά, γιατί μάλλον ντρέπεται να εκφράζεται στα Ελληνικά)κλπ. Αλήθεια για το Ράμπο-Φριζή το διαβάσετε το κείμενό μας. Δε νομίζω να έχετε κάτι ν’ απαντήσετε….

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MA KALA RE NYXTERINE, PWS SOU HRTHE OTI EINAI ELLHNES?APO THN ISPANIA HRTHAN OI PERISSOTEROI OTAN TOUS EDIWXAN ME TIS KLWTSIES APO EKEI.

KAI POIOS SOU EIPE PWS THEWROUN TQOUS EAFTOUS TOUS ELLHNES? STA XENA EVRAIKA PERIODIKA OTAN GRAFOUN (GIATI TO PARAKOLOUTHW) AFTOAPOKALOUNTA ELLHNOFWNOI EVRAIOI. AN FYSIKA TOLMHSEIS NA TOUS APOKALESEIS ETSI, MAVRO HELSINKI KAI MAVROS DHMHTRAS POU SE EFAGE...

PANTWS EXEIS APOLYTO DIKIO, PISW APO OTIDHPOTE ANTHELLHNIKO ENTWS H EKTOS ELLADAS VRISKONTAI OI EVRAIOI. POTE TOUS DEN TO XWNEFAN AKOMA KAI OI MH THRISKOI EX AFTWN) PWS ENW AFTOI EINAI OI EKLEKTOI TOU YAHW KAI "ALLOI" OI ALLOI EIXAN TETOIO POLITISMO. AFOU LOIPON OSO KAI NA PROSPATHOUN DEN MPOROUN NA PISOUN GIA TA ARXAIA TOUS MEGALOIA, SYKOFANTOUN OSO MPOROUN EMAS. AKOMA KAI GIA TON EMFYLIO TOUS POLEMO EPI ANTIOXOU TOU EPIFANH MAS KATHGOROUN, ENW H ALHTEIS (KAI THN PARADEXONTAI KAI EVRAIOI ISTORIKOI OPWS O ELIAS BICKERMAN)EINAI OTI O ANTIOHOS DEN EDINE DEKARA GIA AFTOUS KAI ANAGASTHKE NA PAREMVEI OTAN TO EIXAN PARAKANEI KAI APEILOUSAN THN EIRHNH THS AFTOKRATORIAS TOUS. FYSIKA DEN EDINE DEKARA AN KOVOUN TA ...POYLAKIA TOUS H DEN TRWNE GOUROUNI.

OSO GIA TOUS 5000 DE THA MPOROUSES NA PESEIS PIO EXW. AFTOI EINAI OI FANEROI. POSOI KRYFOI YPARHOUN DE THA TO PISTEPSEIS. TOUS PERISSOTEROUS THA TOUS VREIS STO "ELLHNIKO" KOINOVOULIO NA EGWNIZONTAI GIA TO KALO TOU ETHOUS.

MERIKA EVRAIIKA ONOMATA TWRA VENTOURA, VOUDOURA, BERNARKI,....VALE ELLHNIKES KATALHXEIS KAI KANE MERIKES PROFANEIS PARAFTHORES KAI THA TOUS VREIS EFKOLA. MA TI LEW O "RATSISTIS" AGRIA MESANYXTA...

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
ΑΠ΄ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΠΟΡΤΟΓΑΛΟΔΙΩΓΜΕΝΟΙ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ 5.000 ΤΟ 95% ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ (ΜΑΛΛΟΝ) ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΛΠ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ''. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 5.000 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. 5.000 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ(Π.Χ. ΜΑΝΤΟΝΑ). ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

DEN EIMAI KAI TOSO SIGOUROS GIA TH MADDONA. EXYPNH TYPISA EINAI OPOTE MALLON MEROS EMPORIKHS SYMFWNIAS MOU MOIAZEI.

GIA TOUS KRYFOUS TWRA, PARADEIGMATA EINAI ONOMATA OPWS NAOUM(HS) A(A)RON(HS) KTL. YPARXOUN POLLA PLHRWS EXELLHNISMANA PX ANTO GIA SOLOMON ONOMAZONTAI SOLON KAI POLLA POU EINAI APLWS METAFRASEIS KAI EINAI ADYNATO NA TOUS KATALAVEIS (PARADEIGMA KLEIN=MIKROS AN TON KANEIS LIGO MIKROTERO, PROS TO XAIDEFTIKOTERO, PAIRNEIS GIA PAREDEIGMA DYO POLY EPITYXHMENA ADERFIA, TO ENA EK TWN OPOIWN KATAKLHZEI TA MEDIA!) EPISEIS OPOU AKOUS ONOMATA OPWS ERRIKOS, RIHARDOS KTL XEREIS... AN ORISMENOI EX AFTWN EXOUN ELLHNIKH SYNEIDHSH O YAHWEH KAI H PSYXH TOUS...MERIKOI PANTWS ONTWS EIXAN, KAROLOS KUHN GIA PARADEIGMA.

FYSIKA DEN PROTEINW "DIWGMO" KATA TWN "KRYFWN" KAI OUTE EGW EXW TIPOTA ENANTIWN TWN EVRAIWN, GENIKA OUTE THRHSKEFTIKO RATSISMO. AFTOUS POU SYXAINOMAI EINAI AFTOI POU SYKOFANTOUN THN PATRIDA MOU KAI TO 99% EX AFTWN "TYXAINEI" NA EINAI EVRAIOI. DIAVASE THN ARTHROGRAFIA TOU K RICHARD SOMMERS (RIXARDOU SOMMERITH EPI TO ELLHNIKOTERO)STO VHMA PX KAI THA KATALAVEIS (LEME TWRA, PROFANWS GNWRIZEIS POLU KALA TI GINETAI).

KAI EKTWS APO TOUS POLITIKOUS MAS STOUS MEGISTANES TWN (ELLHNIKWN) MEDIA TA PARADEIGMATA EINAI OUK OLIGA. OLOI AFTOI OI APITHANOI TYPOI APEKTHSAN TIS TERASTIES PERIOUSIES TOU META THN IDIWTIKH THLEWRASH KAI ME POLY SYGKEKRIMENH APOSTOLH: THN APOVLAKWSH MAS.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντίνε και Νυκτερινέ Επισκέπτη ,
σύντομα κύριοι θα προσκυνάτε το αστέρι του Δαβίδ ,
Νυκτερινέ επισκέπτη σε ξέρει η εβραϊκή κοινότητα στην Θεσσαλονίκη και ξέρει σε ποιο τμήμα του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου διδάσκεις , κ ακαδημαϊκέ , όσο δεν για τον Κωνσταντίνο οσονούπο θα ξέρουμε…. και τότε κ Ακαδημαϊκοί θα μιλάμε με ονοματεπώνυμα

Ανώνυμος είπε...

panta roufianoi! sygharitiria! oso gia to asteri tou "David", shove it up your ass!

Nightly-visitor/Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

Αφού μας ξέρετε σας προκαλούμε σε συζήτηση ,με ονοματεπώνυμα και με επιχειρήματα και όποιος αντέξει …Ανθέλληνες

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ JEROME EISENBERG!!!!


http://press-gr.blogspot.com/2008/07/jerome-eisenberg.html

loudmila είπε...

τρια χρονια πριν,ειχα παει στην Σαμοθρακη,στον τουριστικο οδηγο ες τα καβειρια μυστηρια,εγραφαν οι αθεοφοβοι,πως αυτα εχουν την καταγωγη σημιτικη-τρελαθηκα,γιατι ειχα διαβασει βιβλιο για αυτα,καταλαβαινετε που εχουν φτασει!ζητω συγνωμη,αν κανω ορθογραφικα λαθει-δεν εχω παει στο ελληνικο σχολειο,ομως διαβαζω πολλα ελληνικα βιβλεια,και τοτε ειχα παθει σοκ με αυτο που ειδα!

loudmila είπε...

όπου πάνε αυτοι,ποντου σκορπανε τον καρκινο τους,και διαλανε τοις χωρες,και λαους.Και εννοειτε,πως παραποιουν την ιστορια

loudmila είπε...

O κ.Παγκαλος-εβρεος.Οπως πολυ κυβερνητες της Ελλαδος.προσκυνημενοι οι υπολοιποι.Σημερα στην Ευρωπη προπαγανδιζουν,τα χειποτερα για τους ελληνες,για να ρειξουν ολλα τα στραβα στην πλατη των ελληνων.Και οιδιοι δημιουργισαν την κρηση στην Ελλαδα-με εργαλεια τους προδοτες πολητικους-εθνοπατερες.Δεν πιστευω,πως δεν ήξεραν στην Ευρωπη.τη κλεψαν οι πολιτικη εδω στην χωρα.θελουν να την παρουν χωρις πολεμο-τσαμπα.Αφου εξαθλιοσουν τον λαο-με την φτωχεια.

loudmila είπε...

εκπλησεστε που καπηλευονται την ιστορια! Τωρα πράττουν γενοκτονια! Ποσα παιδια δεν θα γενειθουν....εξετιας της οικονομικης καταστασης!Αυτο που θελουν-ειναι να κανουν τους ελληνες παρελθον! Οπως παρελθον ειναι η αρχεα Ελλαδα.