Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Εκλεισε Aιφνιδιστικά η Βουλή !!!Παραγράφηκαν όλα τα Σκάνδαλα!!!!

Αιφνιδιαστικά χθες Παρασκευή η Βουλή διέκοψε τις εργασίες της παρ' ότι είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας. Με την κίνηση αυτή, με τη λήξη δηλαδή της κοινοβουλευτικής περιόδου, παραγράφονται όλα τα εκρεμή σκάνδαλα της περιόδου, παραγράφονται όλα τα εκρεμή σκάνδαλα της περιόδου 2004-2007. "Η απόφαση του κ. Καραμανλή να κηρυχθεί εσπευσμένα η λήξη της τρέχουσας Β΄ Τακτικής Συνόδου της Βουλής συνιστά ουσιαστική θεσμική εκτροπή", δήλωσε αργά τη νύχτα ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Γιώργος Παπανδρέου.



Χωρίς καμία προειδοποίηση προς τα κόμματα και ενώ η διάσκεψη των προέδρων είχε καθορίσει την ημερήσια διάταξη της προσεχούς εβδομάδας, και μάλιστα με εμβόλιμες συνεδριάσεις για να ψηφιστούν σημαντικά νομοσχέδια, θυροκολλήθηκε νύκτωρ το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο κηρύσσεται η λήξη των εργασιών της Συνόδου της Ολομέλειας της Βουλής.
Το Κοινοβούλιο θα μείνει κλειστό για περισσότερο από έναν μήνα και οι εργασίες του προβλέπεται να επαναληφθούν μετά τη διενέργεια των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου, αλλά σε θερινά τμήματα και όχι πλέον σε Ολομέλεια.

Κατά πληροφορίες, τις εξελίξεις αυτές προκάλεσε η πληροφορία για την επικείμενη διαβίβαση την προσεχή Δευτέρα στη Βουλή της δικογραφίας για την υπόθεση της εξαγοράς της εταιρείας Γερμανός από την Cosmote με βασικό κατήγορο τον παραιτηθέντα χθες από το βουλευτικό αξίωμα πρώην υπουργό κ. Χρ. Βερελή.

το βήμα online

Νυκτερινός Επισκέπτης

Παραγράφηκαν όλα τα σκάνδαλα με το κλείσιμο της βουλής, γλίτωσαν οι βουλευτές και οι υπουργοί για την siemens, Τζάμπα παραιτήθηκε ο Βερελής!!!!!!

2 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

γιατι δεν το περιμενες φιλε μου τι νομισες οτι θα παει κανενας κλεφτης φηλακη. εγω το εχω καταλαβει εδω και χρονια κλεβουν ρημαζουν και παλι ξανα προς το κλεψιμο τραβαν κορο'ι'δα ειναι;οχι βεβαια εμεις ειμαστε τα κορο'ι'δα

Ανώνυμος είπε...

Κάνουμε την καρφίτσα παλούκι, ρε παιδιά. Αυτό έγινε και άλλες φορές κατά το παρελθόν, με άλλες κυβερνήσεις. Είναι δικαίωμα που παρέχει ο κανονισμός της Βουλής στον Πρωθυπουργό. Πώς είναι δυνατόν να μιλάμε για πραξικόπημα; Σε μία εβδομάδα, αν δεν απατώμαι θα έκλεινε η Βουλή αυτοδικαίως.Τι θα άλλαζε Συνέλληνες; Ας μην ξεχνάμε ότι η Δικαιοσύνη (η αργή Δικαιοσύνη) έχει επιληφθεί όλων εκείνων των υποθέσεων που χρήζουν διερεύνησης. Και, επιτέλους, ας πάψουμε να διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα, σύμφωνα με τις κομματικές μας πεποιθήσεις. Δεν είναι όλα στραβά σ'αυτόν τον έρμο τον τόπο.