Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Υπέρ Πουργουρίδη, η Κολλητή της Ντόρας, το Μοσχάρι Έλσα Παπαδημητρίου


Φυσικά, η πρώην «προοδευτική» και νυν νεοφιλελεύθερη και υποστηρίκτρια της Μπακογιάννη, έσπευσε πανικόβλητη να καλύψει τον ομοϊδεάτη της, τον εθνικά και τον ηθικά απαράδεκτο βουλευτή του ΔΗΣΥ, τον διαπρύσιο υποστηρικτή του Σχεδίου Ανάν, Χρίστο Πουργουρίδη, για την συνυπογραφή του τελευταίου σε κείμενο κατά της χώρας μας για τη μουσουλμανική μειονότητα σε Ρόδο και Κω. Ο λόγος για την Β' Αντιπρόεδρο της Βουλής, Έλσα Παπαδημητρίου, της οποίας οι «φωταδιστικές» και εκσυγχρονιστικές απόψεις, είναι γνωστές. Η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου τα οποία έχουμε πρόχειρα, διατηρεί επαφές με ΜΚΟ και «οργανώσεις», που στρέφονται κατά της χώρας μας. Οι αποδείξεις; Στην ιστοσελίδα της εθνοπροδοτικής και αποσχιστικής οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο», διαβάζουμε τα εξής, σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε στις 23 Απριλίου 2007, στη Φλώρινα (την αποκαλούν θρασύτατα «Lerin»), με τίτλο «Συναντήσεις αντιπροσωπείας Ουράνιου Τόξου με φορείς του Συμβουλίου της Ευρώπης»: «Η αντιπροσωπεία του κόμματος συναντήθηκε επίσης και αντάλλαξε απόψεις για τα παραπάνω ζητήματα με την επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαδημητρίου και το μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάσο Αλευρά».

Ο Τύπος ξεμπροστιάζει την Έλσα!
Αντιγράφουμε λοιπόν από την εφημερίδα «Το Βήμα» της 22ης Απριλίου 2007: «Τέντωσε τη χορδή του τόξου του, ζύγισε το πάρθιο βέλος του και σημάδεψε κατάστηθα την κυρία Έλσα Παπαδημητρίου. Ο Πάγκαλος συνήθως είναι αβρός με τις κυρίες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπήκε ανάμεσά τους ένα... ουράνιο τόξο. Ουράνιο ξεουράνιο, ο Πάγκαλος στόλισε για τα καλά τη συνάδελφό του εις άπταιστον γαλλικήν (δεν σας τα μεταφέρω αυτολεξεί διότι θα κοκκινίσετε ως τις ρίζες των μαλλιών σας!). Και να σκεφθείτε ότι το ταξίδι των Ελλήνων βουλευτών, μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ξεκίνησε ανέφελα, σαν σχολική εκδρομή... Τον σαματά ξεκίνησε ένας Ολλανδός σοσιαλιστής βουλευτής, ο Έρικ Γιούργκενς, ο οποίος κατέθεσε πρόταση περί της προστασίας των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα». Την πρόταση συνυπέγραφαν σοσιαλιστές και χριστιανοδημοκράτες βουλευτές.
Ο Πάγκαλος αντέδρασε έντονα προς τους ξένους. Το τι έκανε όταν τον πλησίασε η κυρία Παπαδημητρίου για να του πει ότι «καλόν είναι να συναντηθούν οι Έλληνες βουλευτές με τους εκπροσώπους του γνωστού Ουράνιου Τόξου, που είναι τώρα στο Στρασβούργο», εξηγώντας ότι «πρόκειται περί ευρωπαϊκού κόμματος που ανήκει στην Ομοσπονδία Μειονοτήτων», το αφήνω στη φαντασία σας. Ένα μόνο θα σας πω: απείλησε ότι θα την καταγγείλει στη Βουλή και της δήλωσε ότι συνάντηση με το Ουράνιο Τόξο ισούται με αντεθνική πράξη. Η βουλευτής της ΝΔ την επομένη συναντήθηκε με τους... εχθρούς του έθνους. Έλα όμως που παρών ήταν και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς, ο οποίος θεώρησε ότι δεν ήταν καθόλου ευγενικό να αρνηθούν την πρόσκληση!»

Έλσα υπέρ Πουργουρίδη!
Μετά λοιπόν την απαραίτητη αναδρομή, διαβάστε τι μας λέει η εξ Αργολίδας ορμώμενη βουλευτής, προκαλώντας το λαό της Ρόδου και της Κω, για να σώσει τον ομοϊδεάτη της: O Χρίστος Πουργουρίδης «υπήρξε, και συνεχίζει να παραμένει, σθεναρός υποστηρικτής των δικαίων της Ελλάδας, σε όλα τα βήματα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στα οποία διαθέτει μοναδικό κύρος». Η Παπαδημητρίου λοιπόν, μας επισημαίνει ότι «δεν δικαιούται κανένας να ομιλεί για διατάραξη των σχέσεων μεταξύ της Ελληνικής Βουλής και του εκλεκτού Κύπριου βουλευτή».
Υπόψιν, ότι τη δήλωση τη διένειμε το γραφείο του Πουργουρίδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: