Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Εναλλακτική Πολιτική Πρόταση Για της 7 Ιουνίου....

Οι τύποι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο νομίζουν ότι μας Δουλεύουν «ψιλό Γαζί» και μας θεωρούν Ηλίθιους με το να μας πασάρουν 10 ισχυρούς λόγους για ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές .
Διαβάστε τον
1ο και 2ο είναι για να γελάς με τα αστεία επιχειρήματα που παραθέτουν……..
Για αυτό και εμείς επειδή δεν μας πείθουν με τις μαλακίες τους από σήμερα και μέχρι της 7 Ιουνίου θα σας έχουμε διαφορετικές εναλλακτικές πολιτικές προτάσεις......
Ξεκινάμε....








1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. για να κατευνάσουν τις αντιδράσεις των μελών για την επιλογή του Καρατζαφέρη να τοποθετήσει επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου την Νίκη Τζαβέλλα , διαδίδουν δεξιά και αριστερά πως αν δεν σας κάνει η Τζαβέλλα, ψηφίστε Πλεύρη.

Μπορεί όμως να εκλεγεί ο Πλεύρης; Επειδή όπως μπορείτε να το δείτε στις οδηγίες για τις διαδικασίες επιλογής του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην περίπτωση που εκλεγεί ο Πλεύρης προκύπτει κώλυμα!

http://www.europarl.europa.eu/elections2009/countries/electoral_laws/greece.htm?language=EL

Γράφει πως τα πρόσωπα κατέχοντα θέσεις που αναφέρονται στο άρθρ. 56 (1) κα. (4) του Συντάγματος και τα Μέλη της Βουλής των Ελλήνων δεν έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι.

Δηλαδή, όσοι είναι βουλευτές όπως στην περίπτωση του Θανάση Πλεύρη δεν έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές. Επομένως, ακόμη και εάν εκλεγεί (πράγμα βεβαίως που δεν πιστεύει ούτε ο Καρατζαφέρης, ούτε και ο Πλεύρης, που για τον λόγο αυτό δεν παραιτήθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο) ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η εκλογή του είναι άκυρη και στην θέση του θα πάει ο επόμενος!

Για το ίδιο λόγο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παπακωνσταντίνου και Ράπτη παραιτήθηκαν από την έδρα τους στο κοινοβούλιο ούτως ώστε όταν εκλεγούν να μην υπάρχει κώλυμα. Κάτι που δεν συνέβη με τον Πλεύρη… είναι έτσι ή δεν είναι;