Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Διανύουμε μια Νέα Εποχή,την Εποχή των Συνεπειών! Γι’ αυτό Προσέξτε τι Στρατόπεδο θα Διαλέξετε ….

Η αρχαία Ελλάδα  ήταν χρόνια μπροστά από την εποχή της.

Δυστυχώς ,η σημερινή Ελλάδα είναι χρόνια πίσω από τις προηγμένες χώρες, τα γράφουν οι Εκθέσεις , τα γράφουν τα πορίσματα , είναι αποτυπωμένο στην κοινωνία μας.....

Από τους πολιτικούς δεν περιμένω τίποτα πια!!!!  

Το βλέπουμε εξάλλου , καλά μας κάνουν αφού δεν βάζουμε μυαλό διότι όταν φτάσουμε μπροστά στην κάλπη Παθαίνουμε αμνησία!!!!!!!!!!.

Η Ελλάδα το μόνο που κάνει είναι να γλύφει τους ξένους και να φτύνει τα παιδιά της είναι σκληρό αυτό που λέω , αλλά αυτή είναι η γνώμη μου για την σημερινή Ελλάδα που εμείς κάναμε και αγαπάμε.

Μιλάμε και αναφερόμαστε πάντα στους προγόνους μας, γιατί μόνο αυτοί μας έκαναν περήφανους, ενώ τώρα για πιο λόγω να αναφερθούμε στο σήμερα ;

Πια τα κατορθώματα μας; 

Ας πάψει ο Έλληνας να κοκορεύεται για τα κατορθώματα των προγονών του και ας αρχίσει να κάνει κάτι (δουλειά) για να ξαναφτάσει εκείνο το υψηλό επίπεδο. Να σταματήσει η γνωστή καραμέλα "όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες" και να δούμε πως θα καλύψουμε το χαμένος έδαφος .

Το ελληνικό μας χόμπι είναι να κλαίμε όταν ένα θέμα φτάνει στο τέλος και ποτέ δεν κάνουμε μια κίνηση να το αποτρέψουμε στην πορεία του η στην αρχή του .

Είμαστε κράτος για γέλια!!!

Έφτασε πλέον η στιγμή να ξεπουλιούνται τα πάντα. Το ήθος πήγε περίπατο.

Και η προηγούμενη γενιά μας σιωπά.!!!!!!!

Βασικά από αυτούς ξεκίνησε  αυτό το χάλι , εχουν μέγιστη

ευθύνη διότι δε το σταμάτησαν όταν έπρεπε .

Εν τη γενέσει του  …....

Οι πατεράδες μας βολεύτηκαν μέσα στο «σύστημα» και παρέδωσαν τα όπλα αμαχητί!!!!

Ντρέπομαι για τους ίδιους μου τους γονείς που τους ακούω να μου λένε, μη μιλάς έτσι και σε ακούσει κανείς !!!

Ελπίζω εμείς η νέα γενιά να καταλάβουμε, να καταλάβουμε ΤΩΡΑ και να δράσουμε γιατί πλέον τα χρόνια της αναβολής των ευθηνών έχει παρέλθει...

Διανύουμε μια νέα εποχή, την εποχή των συνεπειών!

Γι’ αυτό προσέξτε τι στρατόπεδο θα διαλέξετε ….

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, για τις καταστροφές άντε και να συμφωνήσει κανείς μαζί σου. Έννοείται άλλωστε. Ποιος μπορεί να δεχτεί να του καταστρέφουν τους κόπους μιας ζωής;
Αλλά βρε αδελφέ αφού είσαι νέος, όπως αφήνεις να διαφανεί, σου το έχει πει κανείς ότι μυρίζεις μούχλα; Είναι κωμικό να είναι δεξιός ένας νέος στην εποχή μας, εκτός βέβαια αν έχει βολευτεί κι έχει ξεφύγει από τα 700 (και αν...) ευρώ, που και πάλι θα όφειλε να δει το χάλι των συμπατριωτών μας που μας λυπάται όλη η Ευρώπη. Πολύ γάλα και μούχλα ρε παιδί μου...Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να αγαπήσει τον άνθρωπο και θα δεις ότι ζούμε σε έναν πραγματικό Μεσαίωνα. Έναν οικονομικό και οικολογικό Μεσαίωνα. Σου εύχομαι να δεις έναν πραγματικά καλύτερο κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Και τί θα έπρεπε να ήταν ρε αστέρι;

Αριστερός;

ΠΟΤΕ επιτέλους θα συνειδητοποιήσετε ότι αν η Ελλάδα ήταν σοσιαλισική χώρα όπως επιδίωκαν οι κομμουνιστές στον σμφύλιο, σήμερα θα είχαμε ΟΛΟΙ τις γυναίκες μας και τις αδελφές μας και τις κόρες μας να κάνουν βίζιτες σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Φτάνει επιτέλους με το παραμύθι μιας εγκληματικής και μπαγιάτικης πλέον ιδεολογίας.

Το να είσαι την σήμερον ημέρα κομμουνιστής, είναι σαν να λες ότι είσαι εικονομάχος ή εικονολάτρης, ή πράσινος-βένετος κλπ.

Αστεία πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

MΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ,Η ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει κι αλλη λυση συνελληνες.''ομορφη συριζα ομορφα ...''.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι συνανώνυμοι, ή δεξιός δεξιότατος υπάρχει ή κουκουλοφόρος; Με κάτι τέτοια εξευτελίσατε την παρτίδα μας και την κάνατε τσαρουχοφέρουσα πλην τιμία και μεταξύ των Ευρωπαίων τελευταία. Αλλά πρώτη στην πείνα.
Πάντως όταν θελήσετε να μετρήσουμε την ελληνομάθεια και την ελληνοπρέπειά μας, εδώ θα είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Μορφεα ΄΄επαναστατη αριστερε΄΄,πες μου σε ποια αριστερα ανηκεις.Εγω παντως ουτε αριστερος,ουτε δεξιος ειμαι.Με προσβαλουν οι ταμπελες και οι κουκουλες.Δε νιωθω την αναγκη να βαλω κουκουλα και να καψω περιπτερα και καδους,για να εκτονωσω τα συμπλεγματα κατωτεροτητας μου, η τα τραυματα της παιδικης μου ηλικιας,για να κανω κι εγω κατι βρε αδερφε...Ειμαι που ειμαι τεμπελης,που να μου φτασουν τα 700 ευρω....εχω κακια,μισος,φθονο απεναντυ σε οσους αγωνιζοντε για περισσοτερα ευρω και επειδη εκτος απο τεμπελης ειμαι και τσογλανι, του σπαω το αυτοκινητο και του καιω το μαγαζι.Μηπως μπαινουμε στην εποχη της σοσιαλιστικης δικτατοριας των διεθνων επενδυτικων οικων, οπου οι διεθνεις τραπεζιτες οδηγουν τους λαους σε εμφυλιες διαμαχες?Απλο δεν ειναι?το ΣΥΣΤΗΜΑ χρηματοδοτει τετοιου ειδους αναταραχες εκμεταλλευομενο το πιο υγιες κοματι της νεολαιας ,το βαφτιζει εξεγερση και το μετατρεπει σε φασιστικη αριστερα.το ιδιο εργο φιλε τοδαμε και το 46-49 ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.θες να το ξαναδουμε μηπως?ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΔΙΧΩΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ.ανακαλυψτε ποιοι σας κατευθυνουν.Ποιοι χρηματοδοτουν και με ποιο οφελος,τα σχολικα σας βιβλια.ποιοι επεβαλαν του καθε ειδους και τυπου ψυχολογους,ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΟΥΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ποιοι εκβιαζουν,εξουσιαζουν και προπαγανδιζουν μερα νυχτα απο τα ΜΜΕ.μην τρωτε αμασητη τροφη.ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ...΄21.ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

άντε να πω και εγώ την μ@λ@κί@ μου....

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΗ ρε πικραμενε,κουλτουριαρολακη ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.