Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ALEX JONES ο Απατεώνας!!!!

Συμφωνούμε όλοι σχεδόν με όλα που λέει ο Τζόουνς αλλά κάτι μου βρωμάει στην όλη υπόθεση !!!!!!
Λέτε Να είναι Απατεώνας


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβασμα πίσω από τις γραμμές; Το λές.Από μπρος το φίλο και από πίσω το σκύλο; Το λές.Από παντού μας την έχουν στημένη;Το λές.Πως τον ξεχωρίζω ;Δεν λές, Λεει όμως μόνος του.Φωνάζει,βιάζεται,προκαλεί,όλα του τα video παίζουν άριστα.Συν-πέρασμα.Ξέρεις πόσους τέτοιους τσάμπα μάγκες εχουμε στο Έλλάντα;'Ενας μάλιστα το παίζει και θύμα;Τι επειδή είμαστε πληθυσμιακά μικρή χώρα. Όλα τάχει ο μπαξές.Όσοι τον πίστεψαν έχουν τα δίκια τους,ήθελαν κάπου να στηριχτούν σε κάτι να πιστέεψουν ,βρε αδελφέ όμως δεν είναι καλλίτερα να στηρίζεσαι στην λογική;Η ερωτηση είναι απλή. Πως και μας αγάπησε τόσο ο κύριος;

Nightly-visitor/Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

@28 Μαΐου 2010 9:19 μ.μ.
αυτό αναρωτιέμαι και εγώ!!! τόση αγάπη !!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ποια ειναι η αληθεια σε ολο αυτο?Πραγματικα εχω μπερδευτει...Θα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες

Ανώνυμος είπε...

Πιθανόν να είναι και ο Τζόουνς τμήμα του συστήματος, τώρα ή στο μέλλον. Ο δικός μας άνθρωπος. Αυτός που μπορείς να εμπιστευτείς. Παροντική του ασποστολή η διασπορά του φόβου. Ο φόβος πρέπει να καλλιεργείται, είναι πάντα χρήσιμος. Εξάλλου το παγκόσμιο σύστημα δεν είναι αναγκαίο να δράσει με τον αναμενόμενο τρόπο. Μπορεί να μην υπάρχει καν αλλά να ισχυροποιείται μέσα από το φόβο.
Ο ελεύθερος όμως άνθρωπος δεν αντιδρά με σύμβουλο τον φόβο αλλά με οδηγό τη σοφία. Ο φόβος αρμόζει μόνο στους δούλους και τους απελεύθερους. Χρειάζεται προσοχή και πουθενά καθολική εμπιστοσύνη. Έλληνες είμαστε, όχι ανατολίτες. Τους ακούμε όλους αλλά πάντα σκεπτόμαστε. Κανένας δεν μπορεί να έχει την εμπιστοσύνη μας για πάντα. Ποτε δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί.