Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2008

54 Μήνες Διακυβέρνησης και 45 Σκάνδαλα -0,83 Σκάνδαλο την Εβδομάδα........που Καιρός για Δουλειά

Νυκτερινός Επισκέπτης:
54 Μήνες Διακυβέρνησης και 45 Σκάνδαλα -0,83 Σκάνδαλο την Εβδομάδα........

Να για τί πιάσαμε πάτο...Τι δουλεία να κάνουν οι Υπουργοί και πρωθυπουργός όταν σκάει ένα σκάνδαλο περίπου την Εβδομάδα....είναι λογικό που να προλάβουν να δουλέψουν, αφού πρώτα κοίταζαν την πάρτη τους μετά προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ,να κρυφτούν ,να διαψεύσουν ,μέχρι που τελικά αποπεμπόταν , Όποιοι αποπέμπονταν από την Κυβέρνηση και φτου από την αρχή .

Αναδημοσιεύω παρακάτω από το blog DentNEWS.net μία πάρα πολύ καλή και επίπονη εργασία του ....

"Κατά καιρούς έχουν γίνει πολλές προσπάθειες καταγραφής όλων των σκανδάλων και των μυστηρίων υποθέσεων που σχετίζονται με τη νέα διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα αυτό που κάνουμε είναι να τα συγκεντρώσουμε όλα… ή όσο το δυνατόν περισσότερα. Αυτά ψάξαμε. Αυτά βρήκαμε. Αυτά σας παρουσιάζουμε. Έτσι για να τα θυμόμαστε…. τώρα που πέφτει ! Πάμε λοιπόν να τα θυμηθούμε μαζί όλα τα 45 ΣΚΑΝΔΑΛΑ και τις ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ που στοιχειώσαν τα ΜΜΕ για κάποιο διάστημα αλλά πλέον δεν ακούγονται και πολλοί ίσως δεν τα θυμούνται.

Ιούλιος 2004 - χρηματισμός
- Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και η Υπόθεση Λιάσκου - Κεραμιδά (από το Υφ. Τουρισμού) για χρηματισμό στιγματίζει τη νέα… εναλλακτική και “καθαρή” κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.
Νυκτερινός Επισκέπτης: Η καλή μέα απο το πρωϊ φαίνεται....

Σεπτέμβριος 2004 - παράνομη μεταγραφή

Το πανελλήνιο συγκλονίζεται για την μεταγραφή του γιου του κ. Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το Σκάνδαλο αυτό.

Νυκτερινός Επισκέπτης:Τον δώσανε στεγνα απο μέα απο την Ν.Δ, κοντα σε αυτόν χάθηκε και ο Βούγιας .....που είναι ο Βούγιας οεο!!!

Iανουάριος 2005 - βασικός μέτοχος
Η υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό διάστημα μιας και το MEGA καιγόταν αρκετά με το θέμα, λόγω της ενασχόλησης με τα Δημόσια Έργα του ιδιοκτήτη του καναλιού.
Νυκτερινός Επισκέπτης:Εβαλε την ουρά στα κέλια η Κυβένηση και ο Παυλόπουλος....

Μάιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
Ο στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, κ. Χούπης εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Νυκτερινός Επισκέπτης:εεεε να μην βάλουνε και αυτοί τα δικά τους παιδιά ...
Ιούνιος 2005 - πακιστανοί
Οι απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών είναι ένα από τα χτυπητά και καλά ενθυμούμενα σκάνδαλα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Υπουργός τότε; Και ο Πολύδωρας να λέει πως οι Πακιστανοί απάγονται μόνοι τους…
Νυκτερινός Επισκέπτης:Για καλούς ολυμπιακούς αγώνες ρε γαμότο..

Ιούνιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
Σε συνέχεια των προηγούμενων προσλήψεων έρχονται και οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής.
Νυκτερινός Επισκέπτης: Ηταν μια δεύσμευση.....κονόμησαν καμία 5000 φιφαλάκια απο τους διορισμένους και τους γνωστούς των...

Σεπτέμβριος 2005 - πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ

Ευθύνη της κυβέρνησης η υπόθεση εφόσον με τα τωρινά στοιχεία γνώριζε την κατάσταση των ελικοπτέρων και τα άφηνε να πετάνε, κάτι που στοίχισε την ζωή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας.

Νυκτερινός Επισκέπτης:......................................................
Σεπτέμβριος 2005 - καρτέλ γάλατος - Κουμπάροι
Τις συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών αφορά το καρτέλ του γάλατος που εμπλέκει τα στελέχη της ΜΕΒΓΑΛ.

Νυκτερινός Επισκέπτης:Τελικά αποδείχθηκε οτι η Ν.Δ είναι το κόμμα της Αλητείας .....

Οκτώβριος 2005 - Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις
Την παραίτηση του Αδάμ Ρεγκούζα προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.

Νυκτερινός Επισκέπτης:Τον  συμπολίτη μου Σαλονικό  τον φάγανε τζάμπα η κλίκα των Αθηνών ,  "Κολλητοί", "Κουμπάροι" και Golden Boys.
Οκτώβριος 2005 - Μαντούβαλος - παραδικαστικό
Την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα πλήρωσε με αποπομπή ο Πέτρος Μαντούβαλος. Ο Πέτρος Μαντούβαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού.

Νυκτερινός Επισκέπτης:  Ο εμφύλιος  Πόλεμος ΝΔ στο πειραιά με πρωταγωνιστή τον Μελά....θύμα ο Πέτρος....

Δεκέμβριος 2005 - Παλαιοκρασσάς και ΔΕΗ
Για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Παλαιοκρασσά μιλούσαν τα ΜΜΕ την περίοδο εκείνη. Εκείνος απομακρύνθηκε και κανένας υπουργός δεν πήρε την ευθύνη.

Νυκτερινός Επισκέπτης:Το πουλούσαν κα τον Αγόραζαν οι τριγύρω του ...Παλαιό μυαλό που να πάρει χαμπάρι …...Τελικά τον απόπεμψαν οι ατσίδες υφιστάμενοί του ...."Κολλητοί", "Κουμπάροι" και Golden Boys.

Ιανουάριος 2006 - Μαρκογιαννάκης για Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Ηχογραφημένες συνομιλίες και αρνητικοί χαρακτηρισμοί από πλευράς του κρητικού βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη προς τον κ. Σανιδά.

Νυκτερινός Επισκέπτης:Τελικά αποδείχθηκε ότι όλοι λατρεύουν την καρέκλα και δεν τους νοιάζει τίποτα παρα πέρα. Τόσο κλάμα που έριξε ο κλάψας  νόμιζες ότι είχε χάσει αγαπημένο του πρόσωπο....

Φεβρουάριος 2006 - ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Vodafone
Το μεγαλύτερο, από την αρχή της διακυβέρνησης ως την περίοδο που έγιναν, (που να ξέραμε τι θα επακολουθήσει) σκάνδαλο ήταν αυτό των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο. Ευθύνες ; Καμιά. Παραιτήσεις; Καμιά. Μια “αυτοκτονία…” μόνο .

Νυκτερινός Επισκέπτης:...................................................................

Ιούνιος 2006 - Ξυλοδαρμοί φοιτητών στα πλαίσια των μεγάλων καταλήψεων στα πανεπιστήμια
Η πρώτη συστηματοποιημένη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στα εκπαιδευτικά έρχεται το καλοκαίρι του 2006, με προπαγάνδα και πολύ ξύλο από την πλευρά των ΜΑΤ κατά των φοιτητών και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, που εναντιώνεται στο Νέο Νόμο Πλαίσιο.
Μαριέττα και Πολύδωρας στα τύμπανα του πολέμου και Ρουσόπουλος και λοιποί στα πόστα της προπαγάνδας.

Νυκτερινός Επισκέπτης: Για τα επισόδεια θα μας απαντήσει το ΚΚΕ...

Αύγουστος 2006 - Πυρκαγιές στη Χαλκιδική
Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη Χαλκιδική με απολογισμό πέραν των πολλών καμμένων στρεμμάτων, ακόμα και ανθρώπους. Παραιτήσεις; Μπα !!!

Νυκτερινός Επισκέπτης:κρατική μηχανή ,κρατικοί υπάλληλοι.......ήταν ενα θερμό  καλοκαίρι .....Διακοπές...ρωσίδες ουκρανές..κτλ. Μόνο Ο κανάκης χτυπιόταν 2 ημέρες στα κανάλια διότι κινδύνευε το μπαράκι του.....

Σεπτέμβριος 2006 - Υπόθεση Ζαρντινιέρα
Ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι επιπτώσεις ήταν … τρομερές. Ευτυχώς σώθηκε ο νέος με αρκετά τραύματα. Οι υπεύθυνοι τάχα … αποπέμφθηκαν !

Νυκτερινός Επισκέπτης:Μεταξύ μας καλά του κάνανε ήταν γνωστός ταραξίας στην πανεπιστημιακή κοινότητα ...τι να πω θεία δίκη ….για αυτόν η θεία δίκη για την κυβέρνηση...;

Σεπτέμβριος 2006 - Κουμπάροι ξανά…
Κουμπάροι και πάλι στο προσκήνιο

.Νυκτερινός Επισκέπτης:Ti θα γίνει ρε μάγκες μόνο οι γνωστοί και οι κουμπάροι είναι αξιόπιστοι  για τις κυνερνικές θέσεις και οχι οι σπουδαγμένοι  οπαδοί της παράταξης....

Δεκέμβριος 2006 - Εξαγορά ΓΕΡΜΑΝΟΣ από COSMOTE
Η περίπτωση της εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE περιγράφεται ως “η διοίκηση της Cosmote ενήργησε δολίως και με σκοπιμότητα, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και δη να ωφελήσει τον Πάνο Γερμανό”

Νυκτερινός Επισκέπτης:Κορόιδα Έλληνες ......θα δείτε φτηνή τηλεφωνική μονάδα και φτηνό internet την Δευτέρα παρουσία

Μάρτιος 2007 - Άγριοι ξυλοδαρμοί φοιτητών στις μεγάλες πορείες του Μαρτίου
Η χούντα της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει και ο gmargari, για άλλη μια φορά από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2007, καταστέλει κάθε διαφορετική φωνή ενάντια στο νόμο - πλαίσιο που ψήφισε η κυβέρνηση.

¨Νυκτερινός Επισκέπτης:το είπαμε πιο πάνω το ΚΚΕ να δώσει απάντηση...

Μάρτιος 2007 - Ομόλογα…
Ομόλογα… και το σημαντικότερο σκάνδαλο (πάλι μέχρι το επόμενο) έρχεται στην επικαιρότητα με τα ταμεία να αδειάζουν για χάρη των χρηματιστηριακών συναλλαγών των άμεσα εμπλεμενων. Ευθύνες; Καμία και πάλι !

Νυκτερινός Επισκέπτης:Και η Αλητεία συνεχίζεται στο ολο της το μεγαλείο της..Σεμνά και μουλοχτά...το κόπο του καθενού μας ...

Απρίλιος 2007 - Τσιτουρίδης και πάλι !
Ο Τσιτουρίδης πρωταγωνιστεί ακόμα μια φορά με την εμπλοκή συνεργάτη του στο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ με το Χρηματιστήριο. Παραιτείται για άλλη μια φορά, ο τότε Υπουργός Απασχόλησης.

Νυκτερινός Επισκέπτης: Τι να πώ «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»Τελικά δεν ισχύει μόνο για τον Τσιτουρίδη αλλά ισχύει και για τον Πρωθυπουργό που τον έκανε υπουργό για Δεύτερη φορά...

Iούνιος 2007 - Βαρβιτσιώτης και σκάνδαλο Μυκόνου
Αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις της χρονιάς είναι η περίφημη πλέον υπόθεση της Μυκόνου. Το όνομα του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καθώς και του πρώην (εξαιτίας αυτού του ρεπορτάζ) ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ευγένιου Παπαδόπουλου, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση έδωσαν στη δημοσιογραφική έρευνα διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου πρώτου μεγέθους!!!

Νυκτερινός Επισκέπτης: Νατοί Νάτοι οι "Κολλητοί", "Κουμπάροι" και Golden Boys.Αρε πολυδωρα......

Ιούνιος 2007 - Πυρκαγιές στην Πάρνηθα
Ο προάγγελος των μεγάλων προεκλογικών πυρκαγιών έγινε στην Πάρνηθα. Στρέμματα έγιναν καπνός και οι εκτάσεις παραχωρήθηκαν στο Καζίνο όπως είχε συμφωνηθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Νυκτερινός Επισκέπτης:Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Αύγουστος 2007 - Φωτιές στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια

Οι πιο αμφιλεγόμενες και πιο πολύνεκρες πυρκαγιές που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, είναι αυτές που στιγμάτισαν την προεκλογική περίοδο του 2007 και εξαιτίας της τρομοκρατίας έδωσαν τη νίκη και πάλι στη ΝΔ.

Νυκτερινός Επισκέπτης:...................................................................................

Αύγουστος 2007 - Χρέη του Αλογοσκούφη για τις εκτυπώσεις του προεκλογικού υλικού
Στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά και της Βουλής θα συνεχιστεί το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ του επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου και του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη για το χρέος των 280.000 ευρώ.

Νυκτερινός Επισκέπτης:Από την μία δεν πληρώνει , δείγμα αλαζονείας ,από την άλλη θέλει να κτυπήσει την φοροδιαφυγή …πράγματα αντιφατικά ….

Σεπτέμβριος 2007 - ΕΚΛΟΓΕΣ


Νυκτερινός Επισκέπτης: Την ξανακάναμε την Μαλακία μας ....σε χρονοδιάγραμμα 8ετίας θα τελειώσουν τα σκάνδαλα ......τους δώσαμε ακόμη μία ευκαιρία ...καλά να πάθουμε
Δκέμβριος 2007 - Μαγγίνα… πιάσε μια λεμονάδα
Πρόστιμα ύψους 160.000 ευρώ επέβαλε η Πολεοδομία Μαρκοπούλου στο Βασίλη Μαγγίνα για τη βίλα - “αναψυκτήριο” που έχτισε στο Κορωπί (αυτή στην οποία “φιλοξενούσε” και τους Ινδούς).
Νυκτερινός Επισκέπτης:Έλληνας Κροίσος... που διόρισε πρόσφατα την κόρη του στο ΟΤΕ …..ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου... και δεν κολλάει ένσημα στους Ινδούς του με 8 γράμματα... ποιός είναι?

Δεκέμβριος 2007 - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - Σεξ, ψέμματα και DVD

Το πιο ροζ σκάνδαλο όλων των εποχών αποκαλύπτεται και στοιχειώνει τους πολίτες αυτής της χώρας για πάνω από 4 μήνες, καθημερινά. Παράνομοι διορισμοί, βιντεοταινίες, κομιστές, εκπομπές και λοιπά… έφεραν όλα τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα σε δεύτερη μοίρα. Η μόνη που μπήκε φυλακή για όλα ήταν η Τσέκου. . . Αθάνατο ελληνικό κράτος δικαιοσύνης.

Νυκτερινός Επισκέπτης:Τα μέσα ενημέρωσης σε κανανε βρε ρόμπα Με την ευη μες στα σκέλια σου να σου κτυπάει τρόμπα.

Ρε παιδιά τι θα γίνει με τους Σαλονικούς;


Ιανουάριος 2008 - Κουκοδήμος - Θέμος και Αδριανός
Ψάχναμε επί μήνες να βρούμε τον κομιστή του DVD και ξαφνικά έρχεται η εμπλοκή του Κουκοδήμου στην υπόθεση, ο οποίος και διαγράφηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ αλλά επανήλθε μετά… λόγω δυσχεριών για να βγαίνει και το 152….
Νυκτερινός Επισκέπτης:Ο «Δον» ,ο «Αθέατος» ,ο «6%» και ο Γάτος Βουλευτής …….  Ο κ.Μάκης Οι Φίλοι του και Οι Αυτήκοοι Μάρτυρες!!!

Απρίλιος 2008 - Αυθαίρετο Σουφλιά
Στο “μικροσκόπιο” τίθενται οι έως σήμερα ενέργειες των υπηρεσιών της Πολεοδομίας Μαρκόπουλου, όσον αφορά το θέμα της αυθαίρετης εξοχικής κατοικίας του υπουργου ΠΕΧΩΔΕ Γίωργου Σουφλιά.
Νυκτερινός Επισκέπτης:Να γιατί δεν θέλει ανασχηματισμό...ολα τα βλέπει εντάξει ....

Απρίλιος 2008 - Ηλιέλαιο - δηλητήριο
Σύσσωμοι οι Έλληνες περνάνε από ΚΤΕΟ λόγω του λαδιού που πλασάρανε ως μαγειρικό αλλά μόνο αυτό δεν ήταν… Ευθύνες και πάλι αναζητούνται !
Νυκτερινός Επισκέπτης:Εμεινε στην Ιστορία η Δηλωση του  Δεκαεξαβάλβιδου Υπουργού της Κυβέρνησης Χρήστου Φώλια που είχε δηλώσει οτι καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ορυκτέλαιου σε lit μορφή (Επιμολυσμένου σπορέλαιου) !!!Αντί να δώσει εντολή στον ΕΦΕΤ για την απόσυρση της παρτίδας απέσυρε τελικά τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ. .εεεεεεεεε φοβερή εκκίνηση!!!! απόδοση μετά από 15ημέρες….μάλλον ο τύπος καίει λάδια....

Μάιος 2008 - Εξαγορά ΟΤΕ από DT
Στο στόχαστρο όλων η συμφωνία της κυβέρνησης και της DT, με την εμπλοκή του Βγενόπουλου, για το θέμα της εξαγοράς του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε, ο Βγενόπουλος έγινε πιο μάγκας και οι Γερμανοί άρχισαν τις διαρθωτικές κινήσεις τους.
Νυκτερινός Επισκέπτης:τα είπαμε πιό πάνω για φτηνό dsl ...στην Δευτέρα παρουσία.....

Μάιος 2008 - Λιμάνια (ΟΛΠ) και Κινέζοι
Άλλες προσφορές ισχυρίζεται η εταιρία COSCO και άλλα επικαλείται ο μέχρι πρότινος υπουργός Ναυτιλίας, κ. Βουλγαράκης και τα ποσά διαφέρουν κατά 4 δις… ! Ψιλά δηλαδή… Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο ΟΛΠ στους Κινέζους και η Ελλάδα ξεπουλιέται.
Νυκτερινός Επισκέπτης:Ο Επιχειρηματίας Υπουργός Γεώργιος Βουλγαράκης!!!! 

Μάιος 2008 -ΝΟΘΕΙΑ στη διαδικασία αναθεώρησης του συντάγματος
Αγοραστός και Πατρωνία σε ρεσιτάλ Νοθείας στη Βουλή το Μάιο και σε ρεσιτάλ υποκριτικής το Σεπτέμβριο όπου αρνούνται τα πάντα. Μα τι χαρτάκια ανταλλάζανε;;; Αυτή είναι η εικόνα της Βουλής εν έτει 2008… σε μια διαδικασία αναθεώρησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ .
Νυκτερινός Επισκέπτης:Όταν λέω ότι η ΝΔ είναι το κόμμα της αλητείας έχω δίκαιο ,οι τύποι έχουν ξεφύγει εντελώς είναι ικανοί για όλα ...προσπαθούν μα μας πείσουν και το καταφέρνουν ότι η Νύχτα είναι μέρα....που τους αγόρασε ο Καραμανλής;
Μάιος 2008 - ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS
Τα λόγια είναι περιττά… Μαύρα χρήματα και χρηματισμοί υπουργών, βουλευτών και κομμάτων δείχνει η μέχρι τώρα έρευνα που έκλεισε… προς όφελος των εμπλεκόμενων. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το Μάιο αλλά είναι εν ενεργεία πολλά χρόνια τώρα η σχέση της SIEMENS με τις ελληνικές κυβερνήσεις.
Νυκτερινός Επισκέπτης:Σκάνδαλα , Μίζες , Siemens , Μάυρο Xρήμα , Αντάρτες , Διαπλεκόμενοι Πολιτικοί , Ακρίβεια, και ο Καραμανλής....

Ιούνιος 2008 - Λευκίμμη ΧΥΤΑ
Μια γυναίκα, έγκυος, νεκρή από την βίαιη τρομοκρατία των ΜΑΤ στην αντίθεση των πολιτών στην εγκατάσταση των χωματερών στη Λευκίμμη στην Κέρκυρα. Το κράτος σκοτώνει για άλλη μια φορά .

Νυκτερινός Επισκέπτης:...................................................................
Ιούνιος 2008 - Μητσοτάκης Κυριάκος και SIEMENS

Το πρώτο όνομα πολιτικού από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από αυτό του Τσουκάτου από το ΠΑΣΟΚ, έρχεται να ταράξει και πάλι τα νέρα. Ο Κυριάκος, που πρόσφατα γιαουρτώθηκε σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, απλά έκανε κάποιες αγορές από τη SIEMENS για τηλεφωνικό κέντρο αξίας ….. πολλών χιλιάδων ευρώ. Απλά πήρε κάποιες οικιακές συσκευές από τη SIEMENS και ξέχασε να πάει να πληρώσει. Απλά διευκολύνθηκε για την αγορά κάποιου οικοπέδου… Σε σχέση με όσα έχει κάνει ο πατέρας του στην Ελλάδα πάντως αυτός δεν έκανε τίποτα. :) .

Νυκτερινός Επισκέπτης:Αυτός ρε παιδιά κατούρησε στο πηγάδι;

Ιούλιος 2008 - Λιάπης, Χριστοφοράκος και SIEMENS

Ταξίδια με τη SIEMENS και τα τζετ του Χριστοφοράκου και άλλες συναλλαγές με ΟΣΕ κλπ. ώστε να κλείσουν οι καλές δουλειές με τη SIEMENS και τα μεγάλα έργα του Δημοσίου.

Νυκτερινός Επισκέπτης: o misel η αλλιώς Minister , είναι και γαμώ τα καμάκια ,φοβερός γκολτζής ,ποτέ δεν θα τον βρεις στο Υπουργείο του ….. ο πιό τεμπέλης Υπουργός που πέρασε…

Ιούλιος 2008 - Αποπομπή Ζορμπά
«Δεν με ήθελαν ….με έφαγαν». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Ζορμπάς πρόεδρος της Εθνικής Αρχής για την καταπολέμηση της απόκτησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες (αυτός είναι ο θεσμικός τίτλος του) αποχώρησε από το κτήριο που στεγάζεται το γραφείο του και μάλιστα από την πίσω πόρτα.
Νυκτερινός Επισκέπτης:Δικός τους ,Παλαιό μυαλό αλλα παραστράτησε ,οπότε οι "Κολλητοί", "Κουμπάροι" και Golden Boys τον καθάρησαν ...
Ιούλιος 2008 - Αξιωματικός της ΕΛΑΣ εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 700.000 για το C4I
Όταν αναφερόταν η τότε αρμόδια πολιτική ηγεσία σε «άξιους αξιωματικούς» προκειμένου να δικαιολογήσει επικοινωνιακά την αγωνία της να συγκαλυφθεί και να αποτραπεί οποιαδήποτε ουσιαστική έρευνα της Βουλής στην σκανδαλώδη μεθόδευση παραλαβής των συστημάτων TETRA και AVL, που αποτελούν υποσυστήματα του C4I, εννοούσε αξιωματικούς που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 700.000 ευρώ εν τη υπηρεσία;
Νυκτερινός Επισκέπτης:Η διαπλοκή και η μίζα σε ολους τους κρατικούςκαι παρακρατικούς λειτουργούς ...

Ιούλιος 2008 - Σκάνδαλο ΟΣΕ
<…> H τιμή στην οποία αγόραζαν οι έμποροι τα παλαιά σίδερα (σκραπ) ήταν τότε πάνω από 200 ευρώ τον τόνο, ενώ η εταιρεία στην οποία έγινε η ανάθεση θα καταβάλει -σύμφωνα με τη σύμβαση- στην EΔEΣY μόλις 57 ευρώ ανά τόνο ζημιώνοντας τον OΣE 1.300.000 ευρώ! <…>

Νυκτερινός Επισκέπτης: Το έβγαλε ο Χατζηδάκης (λάτρης του παστίτσιου)για να κάνει ντόρο και να κλείσει το θέμα της Ολυμπιακής....

Αύγουστος 2008 - Αναγνώριση των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών
Με την «προσπάθεια της ΝΔ να παρακάμψει το άρθρο 16 για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών» συνέδεσε την καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Νυκτερινός Επισκέπτης:Καλά αυτό θα γίνονανταν  κάποτε , το τελείωσαν τα λαμόγια της ΝΔ

Αύγουστος 2008- Υπόθεση Παυλίδη - Χρηματισμός
Ούτε το Σύνταγμα ισχύει, όταν το μέγαρο Μαξίμου αποφασίσει τη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και την «προστασία» ενός υπουργού, όπως ο Αρ. Παυλίδης. Η δικογραφία για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή το 2006, μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου, ούτε τώρα έχει φτάσει στη Βουλή, δέκα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση Μανούση, ότι πλήρωνε «προστασία» στον κ. Παυλίδη.
Νυκτερινός Επισκέπτης:Ο  Κύριος αυτός έχει μία κόρη ανύπαντρη την οποία έχει αποκαταστήσει πλήρως ….τρέχτε γαμπροί ….
Σεπτέμβριος 2008 - ΜΟΝΗ Βατοπεδίου
Ο μοναχός Ευφραίμ σε επιχερηματικές δραστηριότητες με τις ευχές του Ρουσόπουλου και με μεγάλες παραχωρήσεις πολλών στρεμάτων οικοπέδων στη Χαλκιδική. Μπράβο στη κυβέρνηση που κατάφερε να ξεπουλήσει τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ.
Νυκτερινός Επισκέπτης: Και στον Νούμερο  Ενα το Υδατοπέδιο , …..τι έκαναν οι τύποι …είναι φοβεροί αντάλλαξαν το νερό της Λίμνης ,αφήνοντας έξω την παραλίμνια ζώνη για την Μονή, με οικόπεδα φιλέτα …..
Όταν είπαν στην Βουλή ότι είναι Η μεγαλύτερη Λαμογιά του Αιώνα στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία στην Ελλάδα αυτοί που τα κατήγγειλαν κάτι ήξεραν ,βλέπετε 20 χρόνια εμπειρίας δεν πάνε χαμένα  ....

Και όλα αυτά όταν ο Ρουσόπουλος ξεκίνησε από το μηδέν και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια πλουτίζει και πλουτίζει συνεχώς … Δεν συμπεριλάβαμε το σκάνδαλο με το Ρουσόπουλο και τη Μάρα στη χρονολογική σειρά που είδατε… γιατί τα περιλαμβάνει όλα… ! Υπουργός Προπαγάνδας γαρ… ! :)

Και ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Καραμανλής ας κοιμάται ήσυχος… Μην τον ξυπνάτε ! ! !

Νυκτερινός επισκέπτης:

Αγαπητοί μου Έλληνες , ότι σπέρνει ο καθένας αυτό και θερίζει να το ξέρετε. Όλοι αυτοί που καταριέστε 4 χρόνια αυτούς που ψηφίσετε είναι οι ίδιοι που σε κάθε προεκλογικό 4 μηνο τους κάνετε κερκίδα όταν πάνε στις λαϊκές και στα πανηγύρια κι εσείς κρατάτε πανό και σημαίες, φωνάζοντας ότι είναι εδώ (σιγά μην πάνε και πουθενά αλλού ). Τα κίνητρα είναι πολλά και διάφορα, όπως το οικοπεδάκι που έχετε και θα θέλατε να μπει στο σχέδιο ή το παιδί σας ,γνωστό , που θέλει να μπει στο δημόσιο ή κάποια καλή μετάθεση για τον κανακάρη που πάει φαντάρος και πάει λέγοντας, κάθε λογής ρουσφέτι που ο κάθε πικραμένος ζητάει. Αλλά όταν κάνεις συμφωνία με τον διάβολο κάποια στιγμή θα ζητήσει να εισπράξει τα ανάλογα έτσι δεν είναι;

Ρε παιδιά, τούτοι εδώ είναι τελείως άχρηστοι!!

Σε λίγο καιρό θα μας πασάρουν σαν ιδανικό το παρακάτω........

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εισαι Απεχτος

Golden Boys. είπε...

Νυκτερινέ Επισκέπτη
πρόσεξε να μην τα βρείς απο κένενα του συναφιού μας

Ανώνυμος είπε...

εμπαθεια...οχι γεγονοτα

δεν αντεξα να τα διαβασω ολα, οπου παει το ματι...

αλλα γιατι η αναγνωριση των Κεντρων Ελευθ. Σπουδων ειναι σκανδαλο?

ποια παρανομη προσληψη εγινε στην υποθεση ζαχοπουλου?

γιατι οι φωτιες ειναι σκανδαλο?
σε πολλα κρατη με πολυ πιο οργανωμενη κρατικη μηχανη οι φωτιες κρατανε για πανω απο 30 ή 40 μερες

χωρις να ειμαι ΝΔ, δν βλεπω το λογο που η κριτικη πρεπει ειναι αυτοσκοπος...

δηλαδη εσυ εισαι ο αψογος πολιτης?