Κυριακή, 22 Ιουνίου 2008

Σκάνδαλα , Μίζες , Siemens , Μάυρο Xρήμα , Αντάρτες , Διαπλεκόμενοι Πολιτικοί , Ακρίβεια, και ο Καραμανλής....

2 σχόλια:

Πέτρος Τατούλης είπε...

Ματαίως επιχειρώ προφανώς να ανοίξω διάλογο μαζί σας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να είναι τόσο εμπαθής με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει και προσφανώς έχει εξαιρετικά αποσπασματική γνώση της πορείας του.

"κι εσείς αντί να του απαντήσετε...του συστήνετε..."
Δεν κατάλαβα! Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάσω ό,τι εγώ επιθυμώ και μάλιστα στη σειρά που το επιθυμώ. Αυτό εννοώ όταν αναφέρομαι στο είδος της Δημοκρατίας που αγαπάτε.

Στους χαρακτηρισμούς που μου αποδίδετε, είναι αστειότητα να απαντήσω, καθότι δεν μπορώ καθόλου να καταλάβω πόθεν προκύπτει ότι είμαι θαυμαστής των Εβραίων κι εκείνοπι λατρεμένοι μου. Με την παραπομπή στο συγκεκριμένο άρθρο επεδίωξα να δώσω και μια ορθολογική οπτική και να την θέσω προς συζήτηση. αν δεν επιθυμείτε στο blog σας να φιλοξενούνται άλλες οπτικές να μην δίνετε και χώρο φιλοξενίας. Και ασφαλώς οι δήθεν απειλές σας περί ακροδεξιών δεν μπορούν να τρομάξουν κανέναν.

"ο σωστός πολιτικός ...οι επιτήδειοι". Σας απάντησα ότι στην προσωπική μου ιστοσελίδα θα δείτε όλη την αρθρογραφία μου της κυβερνητικής μου θητείας. Σε αυτήν διαπίστωνα πολλά κακώς κείμενα του συστήματος. Πώς άλλως θα έπρεπε να τα δημοσιοποιώ; Δεν κάνω τίποτε διαφορετικό τώρα. Η αρθρογραφία και οι συνεντεύξεις είναι η πάγια μέθοδος επικοινωνίας μου.

ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ

εκλαμβάνετε την απάντηση μου ως απολογία. Δεν θα επαναληφθεί αφού εγώ αντιλαμβάνομαι την απάντηση ως απαρχή διαλόγου. Από τη στιγμή που εσείς έχετε στήσει κάποιο άτυπο δικαστήριο, δεν μετέχω, από τη στιγμή που αρέσκεστε να μονοπωλείτε την έδρα.

επιμένετε σε όρους ψυχιατρικής/ ψυχολογίας. όλα αυτά περί πικρίας διακινούνται από εκείνους που είτε δεν βολεύονται/ είτε δεν δύνανται να μπουν στην ουσία του διαλόγου (δεν είδα πουθενά την δική σου άποψη παρά μόνο κατηγόριες για τη στάση μου).

διακινείτε την άποψη οτι η ιδεολογία σε ένα κόμμα είναι κοινή και δεν υπάρχουν παρεκκλίσεις. Το σύμπτωμα του ακραίου και μονολιθικού σας λόγου μπορεί να οφείλεται σε αυτό που είχε πει κάποτε ο Γκαίτε: «Όταν αποτυγχάνουν οι ιδέες, οι λέξεις έρχονται πολύ βολικά».

προδικάζετε το πολιτικό μου τέλος. Ξέρετε, ανέκαθεν ήμουν fan της εντροπείας, που ουσιαστικά εξασφαλίζει την ισορροπία του σύμπαντος.

Στα περί Εβραίων δεν θα μπω στη λογική να απαντήσω, αφού κι εσείς δεν μπήκατε στη λογική του δικού μου διαλόγου. Παρανοήσατε ωστόσο κάτι, όταν μιλώ περί Δούρειου ίππου, αναφέρομαι στην πάγια τακτική σας να με σκιαγραφείτε ως άνθρωπο των Αμερικανών (σε προηγούμενη ανάρτηση) ή φίλο των Εβραίων. Αυτά είναι συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις που ούτε αντίλογο μπορούν να βρουν ούτε συνεισφορά να αποτυπώσουν.

Στις Δημοκρατίες είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, φίλε Κωνσταντίνε.ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου (ποιοι είναι άραγε; )είμαστε αποκλειστικα υπεύθυνοι για την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Με δεδομένο ότι η μπλογκόσφαιρα είναι μια μεγάλη ελεύθερη και πλήρως απενοχοποιημένη κοινότητα, μπορείς να συνεχίσεις να εγκαλείς και κάποιοι άλλοι να απαντούν έστω κι αν αυτό εκλαμβάνεται από εσένα ως απολογία. Αυτή είναι και η μαγεία του διαδικτύου.

Legeonarios είπε...

""""Στις Δημοκρατίες είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, φίλε Κωνσταντίνε.ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου (ποιοι είναι άραγε; )είμαστε αποκλειστικα υπεύθυνοι για την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα."""


Ρεεεεεε λαμόγιοοοο!!! Μιλάς κιόλας!
Φυσικα και είμαστε όλοι υπεύθυνοι....
Και οι πολίτες πο εξέλεγξαν έναν διεφθαρμένο της υποθέσεως siemens και πολλών άλλων ακόμα υποθέτω ...
αλλα και εσλυ ακομα περισσότερο για όλα αυτά που σφετερίστηκες και όλα τα κακά που έχεις κάνει στον λαό!!!


Είσαι θέατρο κύριε...τολμάς να κάνεις και κριτική σε μπλογκς...
αλήτη