Τρίτη 27 Μαΐου 2008

και Εσύ Τέκνο Βρούτε;

Τελικά δεν ξέρω εάν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε... Διότι ο Αρχηγός των Ενόπλων μας Δυνάμεων -εκτός των δηλώσεων του τι μεγάλος ηγέτης ήταν ο σφαγέας του Ελληνισμού Κεμάλ- καταδέχτηκε να τον προϋπαντήσουν οι τούρκοι όχι με τον Εθνικό μας Ύμνο όπως προστάζει το πρωτόκολλο, αλλά με... συρτάκι! Τώρα τι να πούμε; Πως πάλι καλά δεν του έδωσαν αντί τιμητικής πλακέτας... ελληνική σαλάτα; Πάντως, κατά τα άλλα, δεν συζητήθηκε απολύτως τίποτε ουσιώδες, η επίσκεψη κρατήθηκε σε εντελώς τυπικό επίπεδο. Οι τούρκοι πάντως, μέσω... συρτακίου, το πέρασαν το μήνυμά τους. Καλά να μας κάνουν, αφού δεν έχουμε το σθένος ούτε καν να ακυρώσουμε εθιμοτυπικές επισκέψεις την ώρα που οι τούρκοι μας προκαλούν όλο και πιο επιθετικά, σε καθημερινή βάση!
Πηγή:Στόχος
Νυκτερινός Επισκέπτης
Για χάριν της Καρέκλας ο κ. Αρχηγός μπορεί μεθαύριο να νομιμοποίηση και την κατοχή τούρκικων στρατευμάτων στην Κύπρο. Δυστυχώς δεν έχει τα αρχίδια και το ανάστημα ως Αρχηγός Στρατού να αντιμετωπίσει καταστάσεις παγίδας .
Ρε καραγκιόζη πως θα πας μεθαύριο να επιθεωρήσεις Μονάδες Ελληνικού Στρατού , πως θα επιδιώξεις την τόνωση του ηθικού στα στελέχη και τους Στρατιώτες , τι θα τους πεις στις συγκεντρώσεις στελεχών; ότι δεν υπάρχει απειλή εξ ανατολών ; πως θα κοιτάς τους Διοικητές  στα Μάτια ;τι θα τους ζητήσεις για το αξιόμαχο του Στρατεύματος;
Αφούκατά εσε ο Κεμάλ είναι φιλαράκι και οι τουρκαλάδες γκαρτάσια  τότε να σταματίσουμε τις εθνικές επετείους ,τίς παρελάσεις ,και να δεχτούμε οτι δεν εγινε η γενεοκτονία των Ποντίων .
Τελικά ο Γράψας έγραψε στα Αρχίδια του τα γραμμένα της Ιστορίας.τα ξέγραψε
Ο Γράψας ,του Γράψαντος , τον Γράψας
              ωωωωωωω Γράψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ.