Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Ποιοι Γράφουν Την Ιστορία

Συντάκτης:Κωνσταντίνος
Συνεργάτης
Ο9/05/1945: Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος τερματίζεται στην Ευρώπη. Οι νικητές γράφουν την ιστορία ενώ οι ηττημένοι αυτοκτονούν, δικάζονται, διχοτομούνται και πληρώνουν την ήττα τους. 55.000.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ οι Η.Π.Α. αναδείχθηκαν σε υπερδύναμη και ρυθμιστής των παγκόσμιων πραγμάτων. Γιατί όμως έγινε αυτός ο πόλεμος; Τι προηγήθηκε;
Ας πάμε στο 1891, όπου ο εβραίος εκ Αυστρίας Τέοντορ Χερτσλ, ίδρυσε το σιωνιστικό κίνημα με βασικό σκοπό: «Την μετατροπή της Παλαιστίνης σε εβραϊκό κράτος και διακριτικά την εκδίωξη του αυτόχθονα πληθυσμού εκτός συνόρων».
Οι παντοδύναμοι σιωνιστές με πρόσχημα τη λύση στο Ανατολικό ζήτημα (τη μοιρασιά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και την αρπαγή των πετρελαίων της περιοχής) «δημιούργησαν» τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (με τα 9.000.000 θύματα), αλλά είδαν ότι είναι ανέφικτο το σχέδιό τους για δημιουργία του κράτους τους. Βρήκαν όμως άλλη λύση: «Άλλο εβραϊκό κράτος». Την Μακεδονία με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη με τους 50 έως 60 χιλιάδες κατοίκους της.( Η ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας θα γινόταν με την ανταλλαγή μεγάλου μέρους των παραλίων της Μικράς Ασίας όπου κατοικούσαν πάρα πολλοί Έλληνες, με την Ελλάδα). Στις 22/09/1915 οι Αγγλογάλλοι κατέλαβαν τη Θεσσαλονίκη με την άδεια του πρωθυπουργού της Ελλάδας Μπεν Ζελόν, χωρίς την άδεια της Ελληνικής βουλής. Στις 17/08/1916 ο Μπεν Ζελόν χώρισε την Ελλάδα στα δύο(με νέα δική του επαναστατική κυβέρνηση) με προφανή σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων των ομοίων του, με την ίδρυση του νέου ανεξάρτητου κράτους(φαντάσου να το έκανε η άλλη πλευρά, πόσοι τόνοι βιβλίων θα είχαν χρησιμοποιηθεί για να καταδικάσουν την προδοσία). Το σχέδιό τους τροποποιήθηκε το 1917 όταν οι Βρετανοί αποφάσισαν με τη διακήρυξη Μπάλφουρ να τοποθετηθούν υπέρ της ίδρυσης μιας «εβραϊκής εθνικής εστίας» από τους σιωνιστές ενώ το 1920 η Παλαιστίνη μετατράπηκε σε Βρετανική αποικία. Εξάλλου δεν υπολόγισαν και τον Ελληνικό λαό που βαρέθηκε τον πόλεμο και ανέλπιστα στις εκλογές του Νοεμβρίου του 1920, έστειλε τον Μπεν Ζελόν σπίτι του (οι σιωνιστές είδαν ότι δεν τους εξυπηρετούσε πλέον η κατάκτηση της Σμύρνης από την Ελλάδα και εγκατέλειψαν αυτό το σχέδιο).

Το 1929 οι εβραίοι απέτυχαν μετά από ένοπλη εξέγερση και ενώ τους όπλισαν οι Βρετανοί, να καταλάβουν τους Αγίους Τόπους γύρω από το τζαμί Αλ-ακσά έχοντας πολλά θύματα από τους Παλαιστινίους.
Μέχρι και στο Γερμανικό έδαφος πλέον άρχισαν να εκπαιδεύονται οι εβραίοι μαχητές ενώ τα γερμανοεβραικά κεφάλαια έρεαν άφθονα και προετοίμαζαν την ίδρυση του «κράτους».
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος με τα τόσα δεινά και θύματα, έγινε μόνο και μόνο για να φτιαχτεί αυτό το κράτος. Ο όμοιός τους Χίτλερ(που είχε στα σκαριά το εναλλακτικό σχέδιο για ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας) με τη δικαιολογία του αναγκαίου ζωτικού χώρου, εξαπέλυσε αυτό το πόλεμο με μόνο σκοπό όλος ο κόσμος να συμπαθήσει τους καημένους τους εβραίους που τους έκαψαν και τους σκότωσαν και επιτέλους οι κατατρεγμένοι πρέπει να πάνε στον τόπο τους(Ακούστε ηγεσίες:Χίτλερ μισός εβραίος. Στάλιν εβραίος. Τίτο εβραίος.Ρούσβελτ-Τσόρτσιλ αρχιμασόνοι και εβραιόδουλοι) . Η προπαγάνδα δούλεψε, ενώ το ψέμα του ολοκαυτώματος λειτούργησε άριστα. Το 95% των δυτικοευρωπαίων εβραίων(πλουσίων) μεταφέρθηκαν με νέα ονόματα και διαβατήρια στις Η.Π.Α. (όπου με τις γνωστές μεθόδους τους και την βοήθεια των παλιών ομοεθνών τους άλωσαν τα πάντα και ελέγχουν τα πάντα, ενώ τους χριστιανούς Αμερικάνους τους μετέτρεψαν σε Χιλιαστές). Το 50-60% των ανατολικοευρωπαίων εβραίων(φτωχών) τους μετέφεραν στη Παλαιστίνη όπου επιτέλους μετά τη τόση συμπάθεια του κόσμου, ίδρυσαν το κράτος τους το 1948.
Φυσικά υπήρξαν και έκτροπα από τους Ναζί(κατακριτέοι 100%), αλλά σε καμία περίπτωση τα θύματα των εβραίων δεν ξεπερνούσαν(από εκτελέσεις ή βίαιους θανάτους κι όχι από πείνα) το 1-2% των 6.000.000 που πάσαρε η προπαγάνδα των σιωνιστών στο κόσμο.Οι σιωνιστές θυσίασαν αυτό το ελάχιστο ποσοστό. αλλά όλοι ήταν Σλαβοεβραίοι άρα φτωχοί και δεν τους ενδιέφερε και πολύ.Φυσικά πρέπει να πούμε ότι οι εβραίοι παρά τα τόσα κακά που ''τράβηξαν'' ήταν οι μόνοι που δεν έστειλαν στο πόλεμο ούτε μια διμοιρία να πολεμήσει τους Γερμανούς.Μιλάμε για παληκάρια...Το μόνο που θυμάται ο κόσμος απ' αυτό το πόλεμο, είναι τους καημένους τους εβραίους και κανείς τους εγκληματίες της άλλης πλευράς που έκαψαν σε μια νύχτα 150.000 αθώους στη Δρέστη, 120.000 στο Αμβούργο, 140.000 στη Χιροσίμα κλπ, κλπ...Αλλά οι νικητές γράφουν την ιστορία.

Αυτή εν ολίγοις είναι η αλήθεια για τους πολέμους στο κόσμο μας, που εξυπηρέτησαν τα εθνικά και οικονομικά συμφέροντα του «εκλεκτού» λαού του Θεού. Το «κράτος» είναι απομονωμένο με μόνο εχθρούς γύρω του και πρέπει να βρεθεί μια κοντινή βάση για υποστήριξη. Σκέφτηκαν λοιπόν το παλιό τους σχέδιο για μια «εβραϊκή Μακεδονία». Το σχέδιο λέει για την εγκατάσταση των 3-4.000.000 Ρωσοεβραίων (που ο Πούτιν δε θέλει ούτε νʼ ακούει γιʼ αυτούς) στο χώρο της Μακεδονίας, με τη ταυτόχρονη ίδρυση Ποντιακού κράτους και την εγκατάσταση των Ελληνοποντίων σʼ αυτό) ενώ για τους Σλάβους των Σκοπίων προβλέπεται η εγκατάστασή τους στη «μητέρα» Βουλγαρία, με τη γενναία οικονομική στήριξη της.
Στο χώρο της Βαλκανικής τα τελευταία 15 χρόνια είδαμε τόσα καινούργια κράτη και αλλαγές συνόρων που όταν πραγματοποιηθεί κι αυτό το σενάριο θα το δούμε σα κάτι το πολύ φυσιολογικό.
Ο Θεός να μας φυλάει από αυτούς τους υπάνθρωπους, γιατί όποτε θέλουν δημιουργούν κρίσεις χωρίς σοβαρούς λόγους(16$ το πετρέλαιο το 2.003, ενώ σήμερα έφτασε τα 125$) με αποτέλεσμα τη κατάρρευση πολλών οικονομιών και μόνη λύση τους πολέμους, που οι ίδιοι δε συμμετέχουν αλλά βάζουν τους αθώους λαούς να πολεμούν για τα συμφέροντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: