Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

Ας Ετοιμαστούμε για Σοβαρές Εξελίξεις στην Ευρύτερη Περιοχή

Χθες είχαμε εκλογές στην Τουρκία και το κόμμα των Κούρδων κέρδισε 8 νομούς, 50 επαρχίες και 58 δήμους.
Δηλαδή, το κόμμα του έγκλειστου “τρομοκράτη” Αμπντουλλάχ Οτζαλάν κέρδισε κατά κράτος το τουρκικό κράτος.
Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με την επίσκεψη Ομπάμα στην Τουρκία, θα καθορίσει την πορεία των πραγμάτων στην ευρύτερη περιοχή, σε μια περιοχή που, σημειωτέον, συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.
Αυτή τη νέα περίοδο, αυτό που αποκαλείται Τουρκία θα υποχρεωθεί να αλλάξει.
Αυτή τη νέα περίοδο, χρόνο με το χρόνο, η εθνική ομάδα και η ιδεολογία που θα χάνει έδαφος, θα είναι οι Τούρκοι και ο τουρκισμός.
 Αυτή τη νέα περίοδο, χρόνο με το χρόνο, η εθνική ομάδα που θα κερδίζει έδαφος και θα αναλάβει σταδιακά πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή, θα είναι οι Κούρδοι. Οι Κούρδοι που πούλησαν στην πρώτη απότομη στροφή Έλληνες πολιτικοί χαμηλού ηθικού και πολιτικού αναστήματος, πολιτικοί που έπασχαν από γεωπολιτκή μυωπία και είχαν μειωμένες πολιτικές και εθνικές αντιστάσεις και αντακλαστικά.
Αυτή τη νέα περίοδο, η Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει με ποιούς θα πάει και ποιούς θ’ αφήσει.
Αυτή τη νέα περίοδο, οι Έλληνες θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιοί είναι οι εχθροί και ποιοί οι φίλοι μας και να πράξουμε αναλόγως.
 Ελπίζουμε, πάντως, η ηγεσία του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών, η κ. Μπακογιάννη, η οποία (λίγες βδομάδες μετά την αποπομπή στελέχους του πολιτικού της γραφείου για ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ στο σκάνδαλο SIEMENS, όπως αποδεδειγμένη είναι και η εμπλοκή του αδελφού της, Κυριάκου) δεν παρέλειψε να στείλει συλληπητήριο τηλεγράφημα στον Τούρκο ομόλογό της, μια άθλια, επαίσχυντη και εθνικά επιζήμια πράξη, όταν σκοτώθηκαν κάποιοι Τούρκοι στραιτώτες σε μάχες με αντάρτες του εθνικοαπελευθερωτικού στρατού των Κούρδων, μετά τις πρόσφατες “επιτυχίες” στα θέματα της βίζας, της ακύρωσης της επίσκεψης το Ομπάμα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, της νομιμοποίησης της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο και της συνεχιζόμενης ανοχής της άθλιας πολιτκής της Τουρκίας στο Αιγαίο, να μην προσθέσει άλλη μια “επιτυχία” στην αλυσίδα της ένδοξης πορείας της προς εκεί που έχει βάλλει στόχο, στέλνοντας άλλο ένα τηλεγράφημα στον Τούρκο ομόλογό της για την απώλεια των 8 νομών, 50 επαρχιών και 58 δήμων από τους Κούρδους τρομοκράτες!!! 
απο το Ιστολόγιο του Aντίβαρου και infognomonpolitics

4 σχόλια:

Μαίρη Σάββα είπε...

Καλά τα λες νυχτερινέ μας επισκέπτη, οτι η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιόν θα αφήσει. Αλλα πές μου, ποιός θα το κάνει αυτό; Σε ποιόν έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα να αποφασίζει; Σε ανθρώπους ανέύθυνους και υπερφίαλους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κρατηθούν στις θέσεις τους. Αυτοί δεν μπορούν έτσι κι αλλιώς. Το έδειξαν και το δείχνουν κάθε μέρα. Το κακό είναι οτι ο χρόνος περνά σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Το έδειξε η επίσκεψη Ομπάμα στην Τουρκία. Αλλά ποιός ενδιαφέρεται;
Καλο σου βράδι

ria είπε...

τον κρέμασαν τον οτσαλάν, δεν είναι έγκλειστος, αείμνηστος είναι!

Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

@ria αείμνηστος σίγουρα και για τον Πάγκαλο, και τον Σιμήτη.....

Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

@ Μαίρη Σάββα Σωστά τα είπες αλλά οταν ερχεται η ωρα της κάλπης ο Ελληνας μπροστά της παθαίνει αμνησία...
Τελικά είμαστε Συνυπεύθυνοι και εμείς ...