Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Στυλιανίδη!!! δεν μας Είπες με την πρωϊνή Προσευχή τί θα γίνει;

Σοκ,στο Ορθοδοξο Χριστιανικό πλήρωμα της χώρας προκαλεί η είδηση οτι απο την νέα σχολική χρονιά του Σεπτεμβρίου,το μάθημα των θρησκευτικών θα εχει τον χαρακτήρα προαιρετικού μαθήματος.
Το υπουργείο εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων, με εγκύκλιο του,επισημαίνει οτι μπορεί να απαλλάσεται ο καθένας με μια απλή υπεύθυνη δήλωση του ιδίου,η του κηδεμόνα του,χωρις να υποχρεούτε καν να δηλώνει τον λόγο,κατι που συνέβαινε εως τώρα,καθως ακομα και η αναφορά κάποιου οτι ανήκει σε κάποιο θρήσκευμα θεωρήται ως ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο,οπως τονίζεται!
Ετσι αιφνιδιαστικά λοιπόν και εν μέσω καλοκαιριού,τα κέντρα που πολεμάνε την Ορθοδοξία,και προωθούν τον αποχριστιανισμό της Ελληνικής κοινωνία και την διάλυση του γάμου και της οικογένειας χτυπούν ξανα.Πιστεύουμε οτι είναι υποχρέωση καθε ορθοδόξου Χριστιανού,να αντιδράσει,ωστε να μην φτάσουμε και στην κατάργηση των θρησκευτικών.Δυστυχώς τα πράγματα στην Ορθόδοξη Ελλάδα πάνε απο το κακό στο χειρότερο,και ένας Θεός γνωρίζει που θα καταλήξουν.Ηδη οι Ορθόδοξοι αισθανόμαστε ενα διαρκώς αυξανόμενο διωγμό και πίεση,μεσα στην χώρα μας,και μια έντονη προσπάθεια αποχριστιανικοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας εν ονόματι προστασίας διαφόρων μειονοτήτω

Νυκτερινός Επισκέπτης 

Τελικά τι θα γίνει με την Πρωϊνη προσευχή Στυλιανίδη; Θα τι κάνουμε η θα τραγουδάμε γνωστές επιτυχίες του top ten;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι κακο να σταματησει η προσευχη και το μαθημα των θρησκευτικων στα σχολεια καθως ειναι ενα ειδος προσυλιτισμου των νεων απο μια θρησκεια...Και ναι δεν καταλαβα πρεπει ΟΛΟΙ να ειμαστε χριστιανοι?Ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ αλλα το τι πιστευουμε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το διατυμπανιζουμε...Η ΕΛληνικη εκκλησια χρησιμοποιει το γνωστο διαιρει και βασιλευε για να εχει τα προβατα της......

Ανώνυμος είπε...

Μια θρησκεία... Έτσι απλά, περιγράφονται οι πατρογονικές μας αξίες. Τι να πει κανείς όταν βασιλεύει η απαξίωση των πάντων και η ισοπεδωτική προσέγγιση... Μια θρησκεία λοιπόν. Ωσάν η Ορθοδοξία να είναι καμία αίρεση με προϊστορία 20 ετών...

Ανώνυμος είπε...

Και οι Εβραιοι παραμονευουν.
"Παρε απο ενα Εθνος την Θρησκεια του, την Ιστορια του και την Γλωσσα του και παυει να ειναι υπαρχει σαν Εθνος. Γινεται κοπαδι".
Αυτη ειναι μια μεθοδος των αθλιων προδοτων της ανθρωποτητας Οβρηων, για ολοκληρωσουν την παγκοσμιοποιηση τους.

PanHellene είπε...

Η ιστορία δουλεύει για εμάς. Δεν καταλαβαίνουν πως ξηλώνουν την επιβηθείσα ξένη θρησκεία προς τους αληθινούς Έλληνες, αυτή των αιώνιων πατέρων μας και όχι του Αυνάν, του Ισαάκ και του Ιακώβ. και έτσι ωσάν φοίνικας ο Έλληνας θα ξαναγεννηθεί.
ΕΣΕΤΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

Άντε να γλιτώσουμε από την ευραϊκή μυθολογία με τον αιμοσταγή γιαχόβ μήπως δούμε άσπρη μέρα. Κάτω οι μαυροφορεμένοι υποκριτές, έξω επιτέλους από τα σχολεία μας και μακριά από τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος γουστάρει πρωινή προσευχή ας την κάνει σπίτι του, να ξυπνά ένα τέταρτο νωρίτερα ώστε να προφταίνει και την προσευχή και το πρωινό.

Ανώνυμος είπε...

Όταν αφαιρείτε κάτι συμπληρώνεται από κάτι άλλο. Η φύση μισεί το κενό (εντροπία). Όταν ξηλώνουμε την πίστη στο Θεό όπως τον γνώρισαν οι φωτισμένοι πατέρες μας μέσα από τον δοκιμασμένο και βατό δρόμο της Ορθοδοξίας, τότε βάζουμε στις καρδιές τις δικές μας και των νέων μας την πίστη στις αξίες του απρόσωπου και αδυσώπητου θεού:του χρήματος, της ειδωλοποίησης του εγώ του καθενός μας που θα οδηγήσει νομοτελειακά στο νόμο της ζούγκλας. Ποιός δηλαδή θα επιβάλει το δικό του θέλω, το δικό του εγώ στους υπόλοιπους.Αυτό θέλουμε για τα παιδιά μας.Να μην σηκώνουν την σκέψη και τα χέρια στον Θεό προσευχόμενοι, ενοχλεί αφάνταστα αυτό αυτούς που έμαθαν να κοιτάνε μόνο στην λάσπη και να θέλουν να την κατακτήσουν.Αν θέλουμε τέτοια διαπαιδαγώγηση για τα παιδιά μας ας αφαιρέσουμε από τα σχολεία οτιδήποτε θυμίζει Θεό.Αυτά για τους Έλληνες που τόσο ευεργετήθηκαν από την συμπόρευση ορθοδοξίας και Ελληνισμού.