Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

ΣΑΤΥΡΙΚΟΝ : ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΩΗΝ «ΟΣΜΑΝΛΗΔΕΣ»

Συντάκτης: Κωνσταντίνος

Συνεργάτης

Πριν ξεκινήσετε να διαβάσετε το παρόν, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι στο πρώτο του μέρος, εκφράζω τις δικές μου και μόνο τις δικές μου απόψεις.

Στο δεύτερο μέρος δεν θέλω να θίξω κανένα, απλώς και μόνο να επισημάνω με χιουμοριστικό τρόπο, κάποιους συμπολίτες μας, που στα δικά μου μάτια, η φύση τους αδίκησε και δεν τους χάρισε «μεσογειακά» χαρακτηριστικά προσώπου. Μπορεί να κρατάνε κατευθείαν από τον Δευκαλίωνα, ή τον Ηρακλή, ή τον Περικλή αλά στα μάτια μου όμως, φαίνονται αλλιώς. Άλλωστε αυτοί είναι «επώνυμοι», άρα αντέχουν στη κριτική και στη σάτιρα. Αυτοί έχουν εκτεθεί για το ψώνιο τους κι όχι εγώ. Επίσης για να μην το «παίζω» ότι εγώ είμαι ο γνήσιος Έλληνας, να σας πληροφορήσω ότι κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέπτη, μάλλον είμαι μίγμα από Αραβοσαρακηνοκαυκάσιους.
Το οθωμανικό κράτος προέκυψε ως ένα από τα πολλά κρατίδια που σχηματίστηκαν στη Μικρά Ασία, μετά τη κατάρρευση της αυτοκρατορίας των Σελτζούκων Τούρκων. Οι Οθωμανοί ήταν στην ουσία οι ολιγάριθμοι στρατιώτες του φύλαρχου Οσμάν Α΄, που τελικά κατάφεραν και ίδρυσαν μια από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες στην ιστορία του κόσμου. Ήταν όπως όλοι παραδέχονται, τουρκομογγολικής προέλευσης. Με τα χρόνια ήρθαν σε επιμειξία με τους ντόπιους χριστιανικούς πληθυσμούς, με αποτέλεσμα την αφομοίωσή τους όσον αφορά την εξάλειψη των μογγολικών χαρακτηριστικών τους. Βεβαίως με η πάροδο του χρόνου και λόγω των εξισλαμισμών(κατά το μεγαλύτερο ποσοστό εκουσίως) και των εκατοντάδων χιλιάδων γενιτσάρων, ο πληθυσμός της σημερινής Τουρκίας είναι μόνο κατά 4% με τα παλιά και παραδοσιακά του χαρακτηριστικά(κλασικό παράδειγμα Τουρκικών χαρακτηριστικών έχει ο αρχηγός του στρατού της Τουρκίας ο Μπουγιούκανιτ), ενώ στις χώρες με τους Τουρκόφωνους Αλταικούς πληθυσμούς(που δεν ήρθαν σε επαφή με χριστιανικούς πληθυσμούς, κατά 40%). Βεβαίως η σύνθεση και η καταγωγή του σημερινού πληθυσμού της Τουρκίας, είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα και ίσως είναι το σημαντικότερο όπλο μας, για να επιλυθούν τα προβλήματά μας, με τη γείτονα, αν καταφέρουμε να τους ενημερώσουμε, ότι προέρχονται από πρώην χριστιανούς. Θα ασχοληθούμε άλλη φορά με το θέμα.
Το 1923 πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή των πληθυσμών μεταξύ της χώρας μας και της Τουρκίας όπου το μόνο κριτήριο που λήφθηκε υπόψη, ήταν η θρησκεία. Περίπου 1.500.000 χριστιανοί εγκατέλειψαν τα πατρώα εδάφη τους και αντίστοιχα 450.000 μουσουλμάνοι από την Ελλάδα. Πόσα εκατομμύρια χριστιανοί, για να μην χάσουν τις περιουσίες τους, εν μία νυκτί αλλαξοπίστησαν και το αντίθετο, δεν το γνωρίζει κανείς. Το σίγουρο είναι ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων ήταν πολύ μεγαλύτερος, γιατί σ’ όλες τις απογραφές που είχαν προηγηθεί, ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό κατοίκων που απογραφόντουσαν από τους υπολοίπους(Ρωμιοί, εβραίοι κλπ) και φυσικά, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες παραπάνω από αυτούς που εγκατέλειψαν την Ελλάδα. Φυσικά η πλειοψηφία όλων αυτών ήταν όπως αναφέραμε πιο πάνω, εξισλαμισθέντες. Άρα στη χώρα παρέμειναν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες (μετά το 1923) πρώην μουσουλμάνων που «βαπτίστηκαν» χριστιανοί, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους. Μέχρι σήμερα σε μερικούς, τα μογγολικά χαρακτηριστικά των προγόνων τους(μιλάμε για επιμειξίες κι όχι γνήσιους Μογγόλους) δεν έχουν «σβηστεί». Προς Θεού δεν υπάρχει καμία μομφή για την ελληνική τους συνείδηση, αλλά κατά τη γνώμη μου, οι πρόγονοί τους, πρέπει να κράταγαν από το στρατό του Οσμάν. Διαβάστε μερικούς γνωστούς που τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι μεσογειακά (επαναλαμβάνω όπως φαίνονται στα μάτια μου, δηλαδή εκφράζω προσωπική άποψη κι όχι ότι μπορεί και να ισχύει):
Ευάγγελος Βενιζέλος (το πιο κλασικό παράδειγμα, άλλωστε λέγεται ότι τον λένε Τούρκογλου)
Τριανταφυλλόπουλος (κλασικός Μογγόλος, ολόιδιος με τον «άριο» Χίμλερ)
Νικολούλη (αν ξεβάψεις το μαλλί είναι σαν χωριάτισσα από τα βάθη της Ασίας)
Χουρμουζιάδης(ΚΚΕ- ο Ταμερλάνος ξυρισμένος και σε προχωρημένη ηλικία)
Ελίνα Κωνσταντοπούλου (τραγουδίστρια, χωρίς επιμειξία γνήσια Μογγόλα, κατευθείαν από το Ουλάν Μπατόρ)
Ζαχόπουλος (αυτός που λέμε Τουρκομογγόλος)
Ρουσόπουλος (γιάπις Μογγόλος)
Αντώναρος (επιμειξία Μογγόλας με τον Αρτέμη Μάτσα)
Λεβέντης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, θείος του Αντώναρου)
Καρατζαφέρης Σπύρος( αν του βάλεις πέντε τρίχες στο πηγούνι, είναι ολόιδιος ο Φου μαν τσου…αλλά και το όνομα του ελληνικότατο, ο παππούς του δεν μπήκε στον κόπο να τ’ αλλάξει)
Σημίτης (εκσυγχρονιστής Μογγόλος)
Σαραβάκος (μέχρι και το όνομα)
Καζάκος (ειδικά ο γιος κλασικός, αλλά και το όνομα σήμα κατατεθέν, Κοζάκος ή Καζάκος= έφιππος Τουρκομογγόλος)
Αναστάσιος (αρχιεπίσκοπος Αλβανίας- επιμειξία Μογγόλου με κάτοικο της Σιβηρίας, δηλαδή κρατάει απ’ το Βλαδιβοστόκ)
Ψωμιάδης (Ιρανοαρμένιος με Μογγόλο και για να μη στεναχωριέται και λίγο από Πελασγό)
Αυτιάς (Μογγόλος με αλεπού)
Μαρκάτος (πρώην πρύτανης, κλασικό δείγμα)
Αρναούτογλου (και οι δύο αλλά ειδικά ο ΕΤ-3/καιρός και βεβαίως το όνομα είναι κλασικότατο)
Άντζας (Τουρκομογγόλος με γύφτο, δηλαδή Τουρκόγυφτος)
Πέτρος Ευθυμίου (αξιωματικός στα μογγολικά SS)
Αρνιακός (μετεωρολόγος ΑΝΤ1, αν του βάλεις μουσάκι είναι καρμπόν ο Χο τσι μινχ)
Παπαγιαννάκης(πρώτος ξάδελφος του Αρνιακού)
Κυριακού (ΑΝΤ1 από τα πολύ βάθη της Ασίας)
Φιλίνη(βουλευτής- τσατσά απ’ τη Τασκένδη)
Φιλίνη(ηθοποιός-το’ χει το όνομα, από το Κιργιστάν)
Θέμης Γεωργαντάς (ο παρουσιαστής του MAD-χωρίς σχόλια)
Τάσος Παλαντζίδης (ηθοποιός, κατευθείαν από τις στέπες)
Κατερίνα Ζαχαροπούλου (παρουσιάστρια της εκπομπής της ΕΡΤ ''Η εποχή των εικόνων'' - κατευθείαν από το Ασχαμπάντ)
Δημήτρης Κωνσταντάρας(μάλλον από τη μητέρα του, γιατί ο πατέρας του καμία σχέση)
Φωτεινή Πιπιλή(κακιά Μογγόλα)
Ευγενία Πασχαλίδου(έλεγε παλιά το δελτίο καιρού ΑΝΤ1- απευθείας από τη Γκαγκαουζία)
Μεταξόπουλοι ( και οι δυο φέρνουν σε Τάταρους και ειδικά ο πατέρας)
Χαίτογλου (χαλβάς, χοντρομογγόλος)
Ελένη Λουκά(ναι, ναι!! θρησκόληπτο ψώνιο πιθανόν από τη Μπασκαρία)
Κληρίδης(Κύπρος-ζει ή πέθανε;)
Πατουλίδου (μπορεί να κατέληξε έτσι από τη πολλή ντόπα-γνήσια Ουϊγκούρα).
Και λιγότερο οι,
Στεφανίδου(έχει και σλαβικά χαρακτηριστικά, αλλά μάλλον έχει μεταλλαχθεί από τις πλαστικές ,όπως μεταλλαγμένος Μογγόλος από τις πλαστικές κατέληξε κι ο Φλωρινιώτης), Βούγιας, Λιάτσος, Μουτσινάς, Βαλιανάτος, Μπασινάς, Γεωργάτος, Κεντέρης, Πάνος Παναγιωτόπουλος ,Πυριόχος, Ντίνος Καρύδης, ,Τζίμης Πανούσης, Ψαρούδα-Μπενάκη, Κακαουνάκης, Τσελέντης, Χουλιάρας, ΙάσοναςΤριανταφυλλίδης, Κιλτίδης, Δραγασάκης, Κοροβέσης κλπ.
Όλες οι ενδείξεις(για εξωτερική εμφάνιση μιλάμε) συνηγορούν στο ότι οι παραπάνω έχουν κάποια ρίζα από Τουρκομογγόλους, αλλά φυσικά μπορεί και η φύση να τους έχει αδικήσει και να μην τους χάρισε μεσογειακά χαρακτηριστικά, όπως των συμπολιτών τους.
Δείτε τους προσεκτικά και βγάλτε συμπεράσματα. Φυσικά αναφέρομαι σε «γνωστά» πρόσωπα. Τώρα πόσοι και πόσοι κυκλοφορούν δίπλα μας και δεν τους δίνουμε σημασία γιατί δεν ασχολείται κανείς, είναι άλλο θέμα. Αν νομίζετε ότι δεν ανέφερα κάποιον, σας παρακαλώ να μου τον υποδείξετε.

Νυκτερινός Επισκέπτης

Σατυρικό -Σατυρικό -Κωνσταντίνε ,ειναι αντικείμενο έρευνας για την εθνολογική σύνθεση της Ελλάδος .

Οσο δε για τα χαρακτηριστικά σου μάλλον ομοιάζεις με Σέρπας , ξέρεις οι αχθοφόροι των ορειβατικών αποστολών στις παρυφές του Έβερεστ ,κάτοικοι του Νεπάλ .

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΙΟ ΘΕΜΑ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρνιακός (μετεωρολόγος ΑΝΤ1, αν του βάλεις μουσάκι είναι καρμπόν ο Χο τσι μινχ)
Μ'ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΟΥΣ

Nightly-visitor/Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

δεν ξέρω εαν διάβασες αυτό εδώ http://nightly-visitor.blogspot.com/2008/02/44.html
που δηλώνει την Υποκρησία σε όλο της το μεγαλείο
και αυτό εδώ
http://nightly-visitor.blogspot.com/2008/02/blog-post_26.html
το αμερικάνικο κατεστημένο το κυβερνά το εβραϊκο Λομπη και η Μεγάλη μασονική Στοά

Ανώνυμος είπε...

akoma kai os satyra den einai kalo.

ta paradaigmata einai idaitera astoxa kai fainetai oti den exeis idea:)

pare do mia , na xestravotheis:)

http://dienekes.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

a nai...!
http://greekgenetics.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντίνος
Για τον 28 Ιουνιου 2008 8:08

Φιλε μου, μπηκα στο blog που μου προτεινες να διαβασω, και να ξεστραβωθω.Σου παραθέτω ένα κομμάτι απο αυτό. Νομίζω ότι λέω ακριβώς τα ίδια πράγματα. Τώρα εάν εσυ δεν το κατάλαβες, πρόβλημα σου.


Φυλετική Επιμειξία

Μελετώντας διάφορους πληθυσμούς ανά την υφήλιο μπορούμε να εντοπίσουμε την ύπαρξη φυλετικής επιμειξίας. Λ.χ. όπως είδαμε, οι απλοομάδες Q, O και C απουσιάζουν από την Ευρώπη, αλλά παρουσιάζονται στην Τουρκία σε συνολικό ποσοστό 3.4%, λόγω της Ασιατικής προέλευσης των Τούρκων εισβολέων οι οποίοι ήταν Καυκασοειδούς-Μογγολοείδούς φυλής και απορροφήθηκαν στο γηγενή πληθυσμό της Μικράς Ασίας, τμήμα του οποίο εξισλάμισαν. Ομοίως, πολλοί Αφρικανο-Αμερικανοί έχουν χρωματοσώματα τύπου R ή I τα οποία είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης από την εποχή της δουλείας. Επίσης πολλοί Βορειοαφρικανοί ανήκουν στις απλοομάδες J και E3b που είναι Καυκασοειδείς, αλλά αρκετοί ανήκουν στην παραομάδα E*(xE3b) ή στις Α, Β που υποδηλώνουν μια κάποια Νεγροειδή συμβολή στον πληθυσμό της Βορείου Αφρικής.

Καυκασοειδείς Απλοομάδες

Ανθρωπολογικά οι Έλληνες ανήκουν στη Λευκή (Καυκασοειδή) φυλή. Αυτό έχει πιστοποιηθεί σε μια σειρά ερευνών του χρωματοσώματος Υ, κατά της οποίες πάντοτε το 99%+ των χρωματοσωμάτων τους ανήκουν στις Καυκασοειδείς απλοομάδες. Τυχαίνει κάποτε να βρεθούν σε μερικές μελέτες κάποια χρωματοσώματα τύπου Α (Νεγροειδή) ή C (Μογγολοειδή) ή N3 (Ουραλικά), αλλά το ποσοστό αυτών είναι πάντοτε αμελητέο. Ακόμα και αν κάποιος έχει ένα τέτοιου είδους χρωματόσωμα, αυτό αφορά μόνο τον απώτερο πατρικό του πρόγονο, και όχι τη συνολική γενετική του σύσταση.