Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ''ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ''

Αγαπητε κ.Τατούλη
Σήμερα θα απαντήσω εγώ

Καταρχήν σας συγχαίρω γιατί κάνατε τον κόπο να απαντήσετε, αλλά αυτό δεν σας δίνει συγχωροχάρτι σε καμία περίπτωση για τον παρελθόντα κυβερνητικό σας βίο .
Εσείς κ. Τατούλη ανακαλύψετε ξαφνικά μόνο δυο πανεπιστημιακούς έκτος εκλογικής περιφέρειά σας να είναι τόσο εμπαθείς απένατί σας;
Τους 15. 000 συμπολίτες σας, στην Αρκαδία που σας ψήφισαν μπορείτε να τους πείσετε;
Επειδή κύριε Τατούλη στην απάντησή σας, αναφέρεται ότι ''δεν σας γνωρίζουμε και προφανώς έχουμε αποσπασματική γνώση της πορείας σας'', σας παραθέτουμε την παρακάτω ανάρτηση από το Αρκαδικό blog skinious.blogspot.com ,που εσείς σίγουρα διαβάζετε , αλλά το παραπάνω blog μπορεί να μην γνωστό στους αναγνώστες μας .Νομίζουμε ότι θα συμφωνείτε μαζί μας, ότι τουλάχιστον οι συμπατριώτες σας, σας ξέρουν καλά.

Αναδημοσιεύω την Ανάρτηση της 15 Απριλίου 2008 με τίτλο «Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ, Η ΝΤΟΡΑ, και Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ»













Τρίτη, 15 Απρίλιος 2008
Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ, Η ΝΤΟΡΑ, και Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
''Ακούγοντας όλο τον θόρυβο που γίνεται με τις δηλώσεις του ημέτερου Πέτρου, δεν μπορεί να μη μου περάσουν από το μυαλό οι εξής σκέψεις:

1. Τι έπαθε πάλι ο Πέτρος και κάνει τέτοιες δηλώσεις ΤΩΡΑ; Θα μου πείς απο καιρού εις καιρόν κάνει ο δημοφιλής στην Αρκαδία πολιτευτής. Ομως γιατί ΤΩΡΑ; αυτό είναι ένα ερώτημα ..

2. Ο Πέτρος δεν μπορεί να το φάει ότι τον έβγαλαν από το Υπ. Πολιτισμού (ούτε και η Αρκαδία, δεδομένου ότι έκανε δουλειά, ιδίως στον τόπο του, το καλό να λέγεται..), αυτό είναι σίγουρο. Επίσης, έχοντας πολύ ισχυρά ανεπτυγμένο ΕΓΩ, δεν αντέχει να βλέπει το "παιδαρέλλι" το Λυκουρέντζο μέσα στη κυβέρνηση και αυτός να είναι "στην απέξω".

3. Ο Πέτρος παίρνει >15000 στουρούς στην Αρκαδία, διότι "εξυπηρετεί" πολύ κόσμο, είναι καλός δημοσιοσχεσίτης και δεν αφήνει γιορτή για γιορτή.

4. Ο Πέτρος είναι γνωστός "φίλος" της Ντόρας, γουστάρει την Παγκοσμιοποίηση και πολύ θα ήθελε ο κόσμος όλος να είναι το "παγκόσμιο χωριό" που ονειρεύεται η Νέα Τάξη...

Αν κάνουμε λοιπόν όλους τους συνδυασμούς των παραπάνω παραδοχών, κλίνω προς τα εξής 2 σενάρια. Το πρώτο λογικό και εμφανές, το δεύτερο "τολμηρό" σαν σκέψη.Ή λοιπόν, ο Πέτρος έπαθε σύνδρομο στέρησης και δεν αντέχει άλλο εκτός κυβέρνησης και πιέζει (δεν λέω εκβιάζει διότι είναι καλό παιδί) με αυτόν τον τρόπο να ξαναμπεί, εκμεταλλευόμενος την δύναμη των 17000 ψηφοφόρων του,ήΗ Νέα Τάξη αποφάσισε να θέσει σε ενέργεια το ξήλωμα του Καραμανλή, διότι πολύ της μπήκε στο μάτι με τους ρώσικους αγωγούς, το ΒΕΤΟ και όλα αυτά τα ενοχλητικά. Ο Πέτρος, με δεδομένη την ανίσχυρη πλειοψηφία της ΝΔ στη Βουλή, είναι ένας πολύ καλός αποσταθεροποιητικός μοχλός. Και προσέξτε: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ! (Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Πετράν δρά κατόπιν συννενόησης με το Μητσοτακέικο, διότι δεν μας έχει μάθει σε τέτοιες υπόγειες ενέργειες...).Επίσης, μη ξεχνάμε επίσης ότι έχουμε σε εξέλιξη και τις συνομιλίες για το όνομα της FYROM και δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δε λένε να πιέσουνε τους Σλαβομακεδόνες με τίποτα, στρέφονται προς την εδω φίλη τους, τη Ντόρα.Είναι πάντως δεδομένο ότι ο Πέτρος είναι σε θέση και επιθυμεί να υποστηρίξει τη Νέα Τάξη. Παλιός ΕΚΚΕτζης, μπερδεύει (όπως πολλοί) τον διεθνισμό με τον "κοσμοπολιτισμό" της Νέας Τάξης! (γι αυτό και το μουσάκι που δίνει το στίγμα του απωθημένου επαναστατικού παρελθόντος του!)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ... Ιδωμεν
Posted by Skinious at 5:40 μμ

2 comments:
Ανώνυμος είπε...
Το σχόλιό σου φίλε μου είναι ακριβές! Ο εξ Αρκαδίας πολιτικός, ταυτίζεται με τη γνωστή για τις (νεο) "φιλελεύθερες" απόψεις της βουλευτού Αργολίδας Έλσας Παπαδημητρίου, επίσης προερχόμενης από την Αριστερά, που έχει μπερδέψει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ. Επίσης, ταυτιζόταν με τον αποτυχόντα και ακραίο νεοφιλελεύθερο Νίκο Γεωργιάδη της ΝΔ. Αν μαθευτούν οι πραγματικές απόψεις του Τατούλη σε όλη τους τη διάσταση, ο τύπος με το πούρο, δεν θα έχει που να κρυφτεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό της ΝΔ, της οποίας η βάση παραμένει εις πείσμα των καιρών, συντηρητική. Σημειωτέον ότι ο ανιστόρητος κοσμοπολιτισμός κάτι τύπων όπως ο Τατούλης, η Έλσα, ο Μανδραβέλης και άλλοι, δεν συγκινεί διόλου τους δεξιούς. Αυτούς, που πέταξαν τη Μαριέττα Γιαννάκου έξω από τη Βουλή. Και ας τον στηρίζουν τόσο πολύ κάποιες "προοδευτικές"... Ας πάει λοιπόν στο φίλο του τον Βενιζέλο, ή στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο περιβάλλον του Μπένι, θα βρει τον ομοϊδεάτη του σε θέματα "δικαιωμάτων" Μπίστη, ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ, θα τύχει θερμότατης αποδοχής. Ανήκει και αυτός εξάλλου στη χωρεία όσων υπονομεύουν τον εθνικό κορμό. Όποιος δεξιός Αρκάδας ψηφίζει τον Τατούλη, ζημιώνει πολιτικά την Ελλάδα....."

Περίεργο ε!!! Κι άλλοι που σκέπτονται σαν κι εμάς και μάλιστα από την Αρκαδία, απλώς είναι πιο ευγενικοί...

Κύριε Τατούλη δεν πρόκειται να αναρτήσουμε ξανά κάτι για εσάς, επειδή σεβόμαστε το χρόνο σας, ο οποίος είναι πολύ περιορισμένος, αν λάβουμε υπόψη μας, ότι δεν αφήνετε γιορτή για γιορτή. Που να ασχοληθείτε και μ' εμάς(με τα blogs), με τόσες υποχρεώσεις...

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και πολλές βουτιές....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί χτυπιέστε!!!
Ξέρετε ο Τατούλης θα σταματήσει να ασχολείτε με εσάς μόνο οταν το βγάλετε απο την Κόκκινι Λιστα του Ιστολογίου σας οσο τον εχετε εκεί είναι μενόμενος ταυρος
κάτι ξέρω και εγώ

Πέτρος Τατούλης είπε...

@αρκάδιος

χαίρομαι που μπορούμε και αναγνωρίζουμε ο ένας τον άλλο φίλε αρκάδιε. η κόκκινη λίστα όμως δεν με ενοχλεί καθόλου. μάλιστα η δική σου υπόδειξη ήταν που με έκανε να το αντιληφθώ

@Κωνσταντίνος & Νυκτερινός Επισκέπτης

Χάρηκα για την ανταλλαγή απόψεων. Άλλωστε, εδώ δεν γράφουμε μόνο για εμάς και οι αναγνώστες του ιστολογίου σας έχουν κι εκείνοι κρίση. Αντεύχομαι στα περί θέρους, σημειώνω απλώς για την τιμή των όπλων ότι από το 90 και μετά οι Αρκάδες με τιμούν πάντοτε με την ψήφο τους, ότι εκλέγομαι πάντοτε πρώτος σε σταυρούς και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από όλους των συναδέλφους (στις τελευταίες εκλογές έφθασα τις 19.000 σταυρούς, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει χιλιάδες λιγότερους). Οπότε μάλλον έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου.

Εύχομαι καλούς διαλόγους, καλές περιηγήσεις και πολλές εποικοδομητικές σκέψεις. άλλωστε όπως έλεγε και ο Μάο "Μεγάλη Αναταραχή, Θαυμάσια Κατάσταση"