Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Προς ΣΥΡΙΖΑ :Ποιός είναι Φασίστας, ο Χρυσαυγίτης ή ο Κουκουλοφόρος;


Σε συνέχεια των αναρτήσων μας Αριστερή «Προοδευτική» Πρακτική!!!και Ο Λαζόπουλος Οι κουκουλοφόροι Και ο ΣΥΡΙΖΑ!!! αναδημοσιεύουμε την Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΝ από το αξιόπιστο Ιστολόγιο ΣΥΡΙΖΑ WATCH :
"Η ανακοίνωση:...συνιστά ευθεία πολιτική παρέμβαση και αναβιώνει εποχές σκοταδισμού. Δίνει πράσινο φως σε ακραίους κύκλους φανατικών που προωθούν ... κάψιμο βιβλίων.
Τέτοιες τυφλές πράξεις δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και την Ευρώπη του 2000.
Αυτές οι ενέργειες στρέφονται εναντίον της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, εκθέτουν την χώρα μας διεθνώς και ταυτόχρονα δυσφημούν τις ουμανιστικές αξίες ... Πριν 45 χρόνια ακριβώς η τότε Ιερά Σύνοδος έριχνε στην πυρά, με ανάλογα επιχειρήματα, ακόμα και τον Καζαντζάκη.
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να σιωπά. Ο κ. πρωθυπουργός και οι αρχηγοί όλων των κομμάτων οφείλουν να τοποθετηθούν ευθέως γιατί πρόκειται για μείζον θέμα πολιτισμού.
Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού"
Και ο Διαχειριστής του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίσει με ενα εύστοχο καυστικό σχόλιο......
''Όχι αναγνώστες μου! Δεν πρόκειται για ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το κάψιμο του βιβλιοπωλείου του Άδωνι Γεωργιάδη! Πρόκειται για δήλωση του πρώην αρχηγού του ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντόπουλου της 7/3/2000, με αφορμή το κάψιμο ΠΕΝΤΕ (-5-) αντιτύπων του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη "Μι εις την Νι" , από τον Κυριάκο Βελόπουλο κ.λ.π. στη Θεσσαλονίκη."
Ενα ακόμη δωράκι στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ.

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

και οι τρεις τους....

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Φασίστες είναι κοι οι Χρυσαυγίτες και οι κουκουλοφόροι..απλά οι πρώτοι είναι νομιμοποιημένοι!

Ανώνυμος είπε...

Νυκτερινέ επισκέπτη μου εβαλες ενα μεγάλο πρόβλημα δεν το είχα σκεφτεί καθόλου
πολύ ευτοχος ο τίτλος σου σήμερα
ελα ντ ποιόε είναι απο του δύο/