Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Κυριάκο Μητσοτάκη.... Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ

Συντάκτης: Κωνσταντίνος
Συνεργάτης
Το θέμα των ημερών, είναι αναμφίβολα η εμπλοκή των παιδιών του Μητσοτάκη, στο σκάνδαλο SIEMENS. Συγκεκριμένα, αυτά που ακούσαμε σχετικά με την εμπλοκή του γιου του Μητσοτάκη, στο σκάνδαλο της SIEMENS είναι απίστευτα:
Πήρε «ΠΛΑΓΙΩΣ» από την παραπάνω εταιρία, διάφορα υλικά για το γραφείο του, αξίας 147.000 euro, όπως 65 ενσύρματα τηλέφωνα, 30 υπολογιστές με οθόνη, διάφορους εκτυπωτές και τηλεφωνικό κέντρο που μπορεί να εξυπηρετεί, ως 500 χρήστες. Έχουμε κάποιες ερωτήσεις:
Ένα γραφείο για να έχει 65 τηλέφωνα, 30 υπολογιστές με οθόνες και εκτυπωτές με την ανάλογη επίπλωση για να τα τοποθετήσεις, είναι γραφείο βουλευτή, ή ο χώρος στη NASA που παρακολουθούν τις εκτοξεύσεις πυραύλων; -(Είχε τέτοιο γραφείο ο Ωνάσης;).
Πόσα άτομα δουλεύουν στο τεραστίων διαστάσεων γραφείο του γιου του Μητσοτάκη, ώστε να προλαβαίνουν το χειρισμό τόσων υπολογιστών; Πόσο τους πληρώνει; Τους έχει δηλωμένους στην εφορία ή τους έχει με μαύρη εργασία; Πως τα «φέρνει βόλτα» και τους πληρώνει όλους αυτούς, αφού δεν είχε να πληρώσει για τα υλικά; Τώρα που μπήκαν τα καινούργια υλικά, ξαφνικά βρήκε λεφτά και πληρώνει τόσους υπαλλήλους;
Γιατί τα τιμολόγια που ισχυρίζεται ότι εκδόθηκαν στο όνομά του ο «ΚΟΚΟΣ», βρέθηκαν στο «παραλογιστήριο» κι όχι στο λογιστήριο της SIEMENS; Τα παραστατικά μιας νόμιμης συναλλαγής, βρίσκονται στο «φως» και όχι κάπου κρυμμένα. Αφού ξέρει ότι κυνηγιέται το όνομά του τόσα χρόνια, γιατί δεν δήλωσε από την πρώτη στιγμή τη «συναλλαγή» στη Βουλή, για να είναι καλυμμένος;
Γιατί τα χρωστούμενα τα πλήρωσε αφού έγινε γνωστό, ότι κάποιοι πολιτικοί τα «έπαιρναν» από τη SIEMENS κι όχι πριν;
Ξέρετε πολλές εταιρίες, να δίνουν υλικό αξίας 147.000 euro στο «μιλητό», γιατί εγώ δεν ξέρω καμία.
Γιατί κύριοι και κυρίες Μητσοτάκη, δεν είχε εμπλοκή στο σκάνδαλο SIEMENS το όνομα το δικό μου ή του γείτονα ή τέλος πάντων οποιουδήποτε Έλληνα, αλλά και πάλι ακούστηκε το όνομά σας; Νομίζω ότι το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», σας πάει γάντι.
Επειδή κύριοι και κυρίες Μητσοτάκη νομίζετε ότι όλοι εμείς είμαστε εντελώς ηλίθιοι κι επειδή νομίζετε ότι «παρελάζοντας» στα κανάλια και ψελλίζοντας φθηνές δικαιολογίες θα σας πιστέψουμε, γελιέστε. Σας επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό και σας πληροφορούμε ότι έχουμε ξυπνήσει και δεν είμαστε η «αγέλη» που σίγουρα μας έχει χαρακτηρίσει ο πατέρας σας. Ο καιρός που σας ακούγαμε να μιλάτε σαν «χάνοι», σας πληροφορούμε ότι πέρασε. Άντε να κάνετε καμιά δουλειά που σας πηγαίνει(όπως pet shop) και παρατήστε τη πολιτική. Δε σας πάει.
Επιτέλους!!! Όλοι εσείς οι Μητσοτάκηδες, οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέου κλπ κλπ κλπ που νομίζετε ότι το πολίτευμα της Ελλάδας είναι «κληρονομικό», παρατήστε μας κι αφήστε μας ήσυχους. Υπάρχουν άλλοι πολλοί καλύτεροι από εσάς για να μας κυβερνήσουν. Όλοι εσείς οι εβραιόδουλοι, έχετε προσκυνήσει στα συμφέροντα και έχετε πουλήσει τη χώρα μας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε το «ψώνιο» της πολιτικής, από το οποίο νοσείτε και για το οποίο δεν έχετε τα προσόντα να υπηρετήσετε.
Κυριάκο Μητσοτάκη, μόνο μια λύση υπάρχει για να ανέβεις στα μάτια μας και κανένας δε θα σε πει ψεύτη, διαπλεκόμενο και μιζαδόρο:
             Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ
                                     
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ
Νυκτερινός Επισκέπτης
Προχθές , έδειξε ένα κανάλι μία πρόσφατη συνέντευξη με τον Κυριάκο από το γραφείο του (προτού εμπλακεί το όνομα του ) και αυτό που πρόσεξα ήταν, ότι κανένα μηχάνημα η ηλεκτρική συσκευή , από το πλάνο της κάμερας ,δεν είχε το λογότυπο της ziemens.
Καλά ρε Κωνσταντίνε, γιατί οι Πολιτικοί έχουν προτίμηση μόνο στη ziemens; Εμείς είμαστε Μαλάκες που αγοράζουμε από Sony, Motorola , del ,hp κτλ; Κωνσταντίνε το άλλο δεν το ανέφερες, που ο επίτιμος της ΝΔ πήρε από 3ο Κοινοτικό Πακέτο 500,000 ευρώ για ψηφιοποίηση του Αρχείου του Ιδρύματος Μητσοτάκη...
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!!! Εδώ δεν έχουν στον ήλιο μοίρα οι πυρο-σεισμόπληκτοι στη Πελοπόνησσο που τους δουλεύουν ψιλό γαζί , εδώ δεν μπορούν να ζήσουν οι νέοι με τα 700 ευρώ (Μικτά), οι παππούδες μας με τις πενιχρές συντάξεις και παίρνει ο Επίτιμος 500.000 ευρώ από το 3ο κοινοτικό πακέτο για ψηφιοποιημένα αρχεία και δεν μπορεί ο πυροσεισμόπλητος να πάρει ένα επαρκές χρηματικό ποσό για να επουλώσει τις ανάγκες του;
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ποιόν δουλεύετε; Τα Δικά σας ,δικά σας και τα δικά μας δικά σας ;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε πατε να ασχολειθείτε με του ΠΑΣΟΚ τα λαμογια και αφίστε τις Αηδίες για τον Κυριακο
σαν δεν μτρεπεστε λιγο

Ανώνυμος είπε...

apo poy bgazete to simperasma oti o kiriakow elinai diaplekomenos ?
An den plirone na ton legate na paraetithei alla apo tin stigmi poy plisose giati to stayronete?

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουμουνια ασχολιθείτε με κάτι άλλο αφήστε τον κυριακο Ησυχο

Ανώνυμος είπε...

ti pire o kyriakos kai ton ktipate ena mikro doraki pire to paidisan den ntrepeste