Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ - ΓΚΜΟΧ - ΦΑΓΑΝΑ


Συντάκτης: Κωνσταντίνος
  Συνεργάτης
Από τα blogs πληροφορηθήκαμε, ότι στην εκπομπή (δεν θυμάμαι το όνομα της) της κ. Παναγιωταρέα- Γκμοχ, όπου είχε καλεσμένο της τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκη, η «μεγάλη» κυρία της δημοσιογραφίας ανέφερε τα εξής: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ BLOG».
Κυρία Παναγιωταρέα-Γκμοχ…Είμαι ένας από αυτούς τους πικραμένους που έχω αναρτήσει ένα blog στο διαδίκτυο και έχει σαν θέμα του, ύλη που απευθύνεται σε παιδάκια δημοτικού (το blog το «δουλεύει ο 11χρονος γιός μου). Βεβαίως, έχετε 100 % δίκιο που μας αποκαλέσατε πικραμένους γιατί βλέποντας αυτή τη κατάντια γύρω μας, έχουμε πικραθεί αφάνταστα.
Κυρία Παναγιωταρέα-Γκμοχ, από κάποιον συνάδελφό μου-πικραμένο κι αυτόν- έμαθα ότι μισθοδοτείστε (με παχυλότατους μισθούς) από τέσσερις μεριές, ενώ από τα κανάλια (ιδιωτικά ή δημόσια) δεν το είχα ακούσει ποτέ. Εγώ με 25 χρόνια υπηρεσίας, με πτυχίο Πανεπιστημίου, από την υπηρεσία μου γιατί παίρνω 1346 ευρώ και πεινάω;
Κυρία Παναγιωταρέα-Γκμοχ, από κάποιον blogger έμαθα ότι «κρατάτε» θέση στο ΑΠΘ χωρίς να έχετε τα προσόντα ενώ δεν προσέρχεστε κανονικά στο χώρο δουλειάς σας, αλλά και δεν εκτελείτε τις υποχρεώσεις σας. Πάλι τα κανάλια μούγκα.
Κυρία Παναγιωταρέα-Γκμοχ, από τα blogs έμαθα ότι σαν να ήσασταν επικεφαλής τμήματος χωροφυλακής και μαινόμενη, κατεβάσατε πανό των φοιτητών δημοσιογραφίας που ανήκουν στη πρωτοβουλία Γένοβας, χωρίς να υπολογίσετε τίποτα. Τα κανάλια τίποτα.
Κυρία Παναγιωταρέα-Γκμοχ, από ένα blog πληροφορήθηκα ότι σε πανάκριβο ξενοδοχείο όπου τρώτε, όλο το προσωπικό σας αποκαλεί «ΦΑΓΑΝΑ» διότι είναι απίστευτες οι ποσότητες φαγητού που καταβροχθίζετε.
Κυρία Παναγιωταρέα-Γκμοχ-Φαγάνα, από «πικραμένο» έμαθα ότι κάνατε και τη κόρη σας δημοσιογράφο, μην τυχόν και χάσει ο χώρος την έπαρση και το κομπασμό των γονιδίων σας.
Μα είναι δυνατόν αυτές τις «πληροφορίες», ο κάθε πικραμένος πολίτης να τις μάθει από τα κανάλια, οπού εσείς και οι stars συνάδελφοί σας, έχετε επιβάλλει στη χώρα, τη «δικτατορία των μεγαλοδημοσιογράφων» αρπάζοντας από τα συμφέροντα μίζες και βγάζοντας τα πάντα γι αυτούς που δεν σας είναι αρεστοί ενώ μεταξύ σας υπάρχει σύμπνοια και αρμονία; Για το χάλι που έχει περιέλθει η χώρα ευθύνεστε στο μεγαλύτερο ποσοστό εσείς με την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία σας και την επιλεκτική σας ενημέρωση που μας πασάρετε. Γιατί να σας πληρώνουμε από τρεις μεριές και να σας έχομε τιμητή των πάντων, με σχόλια τα οποία είναι άκαιρα ή κατευθυνόμενα από τους πατρόνες σας κα να μην μαθαίνουμε τα πάντα με άριστα σχόλια από δωρεάν πληροφόρηση και απ' όλα τα πολιτικά μέρη;
Αφήστε ήσυχα τα blogs και τους bloggers γιατί με τη «μαφιόζικη» κοινωνική σας θέση και τη συμπεριφορά σας, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κρίνετε το χώρο όπου υπάρχει η ελεύθερη σκέψη και έκφραση και είναι το μοναδικό μέρος όπου υπάρχει ο ελεύθερος διάλογος και η μετάδοση πληροφοριών που δεν μας δίνετε εσείς.
Κυρία Παναγιωταρέα-Γκμοχ-Φαγάνα, για το χάλι αυτής της χώρας, έχετε σκεφτεί ότι ευθύνεστε με τη στάση σας και τη συμπεριφορά σας εσείς και οι όμοιοι σας οι τριπλοθεσίτες και άνω, και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κατευθύνετε ή να φιμώνετε το τελευταίο μέσο πληροφόρησης των «πικραμένων»πολιτών αυτής της χώρας;
Αφήστε ήσυχα τα blogs για να μαθαίνει κι ο κάθε «πικραμένος» τά’ πλυτά σας και να μαθαίνουμε, ποιος πραγματικά ευθύνεται για τη κατάντια μας.
Αλήθεια, το μυθιστόρημα που γράψατε, έχει τίτλο «70 χρόνια στο Ελάντα τους δουλεύω και τα παίρνω» όπως του ομοιοσάγωνου σας, Γκμοχ(10 χρόνια στο Ελάντα);
Νυκτερινός Επισκέπτης
Εί
μαι και εγώ ένας πικραμένος και είμαι adim αυτού του blog ,με πτυχίο Πανεπιστημίου,με 3 Μεταπτυχιακά στο εξωτερικό ,με ημερίδες ,με σεμινάρια, παντρεμένος με ένα παιδί και ο Μισθός μου είναι κ Παναγιωταρέα 1376 ευρώ με 25 χρόνια υπηρεσίας , με μία θέση εργασίας και όχι 4 (οι Γνωστές).
Αναρωτηθήκατε την πικρία του κάθε πικραμένου; από που πηγάζει; η δεν σας ενδιαφέρει ;
Αφήστε ήσυχους τους bloggers να εκφράζουν την πικρία τους η μήπως ενοχλούν και λένε την Αλήθεια και θέλετε και αυτούς Δίκην Κούλογλου να τους φιμώσετε με το να παροτρύνεται τον υπερόπτη υπουργό Δικαιοσύνης να φέρει επιτέλους νόμο για τον κυβερνοχώρο.
Κ Παναγιοταρέα δεν θα κρίνω εάν έχετε πτυχία οι ποιες είναι οι πτυχιακές εργασίες σας οσο μορφωμένη να είστε , ένα να ξέρετε , δεν έχετε ελευθερία γνώμης και άποψης, όπως τους bloggers διότι είστε μια μορφωμένη Μαριονέτα που κινούν τα νήματα άλλοι και εσείς απλά εκτελείται τις εντολές .
Πνευματικός Άνθρωπος είναι αυτός που έχει ελεύθερο και ανήσυχο πνεύμα , που δεν τιθασεύεται και δεν χαλιναγωγείται από κανένα . Αν κρίνω την πορεία σας μάλλον δεν είστε πνευματικό ον απλά ένα κατασκεύασμα των ΜΜΕ ,για να χει το σύστημα,άλλοθι και πρόσχημα ,για να περνά ότι θέλει με την συγκατάθεσή την δική σας
Ποιος πνευματικός άνθρωπος είχε εκπομπή στην πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού ; με κουτσομπολιό πριν χρόνια;
Ποιος πνευματικός Άνθρωπος κάνει Διακοπές δωρεάν , με το σύστημα;
αλλά το ποιό σημαντικό πότε προλαβαίνετε και τα κάνετε όλα; μήπως κάνετε δουλιές του ποδαριού  ,εδώ κάθε πνευματική προσωπικότητα αφοσιώνεται σε ένα τομέα γνώσης και μία ζωή δεν φτάνει εσείς ;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνας οτι και η Παναγιωταρεα...εργο της Κυβερνησης εκτελει....
Τοσα χρηματα παιρνει απο ΕΡΤ,ΑΠΘ κτλ....

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε ρόμπα την εκανες την μπαμπο γκουρού πω πω
εχεις απόλυτο δίκαιο

Ανώνυμος είπε...

xosta megale epano ths

Ανώνυμος είπε...

φΑΓΆΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ
ΑΛΛΑ ΓΚΜΟΧ?ΑΠΟ ΠΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 3:11
GIATI RE FILE, DEN EINAI IDIA ME TON GKMOX ME TETOIO SAGONI