Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

΄Αρχισαν Τα Οργανα!!! Γιούνκερ: Η Ελλάδα θα πρέπει να πουλήσει περιουσία 50 δισ.!

Ο Γιούνκερ, πρόεδρος του Eurogroup, ξεγυμνώνει τον Παπανδρέου με δήλωση που έκανε σήμερα, Δευτέρα βράδυ, στις Βρυξέλλες, σε σύσκεψη του Eurogroup.
Απερίφραστα, χωρίς μισόλογα και έχοντας γνώση των λόγων του, ως πολιτικός, δήλωσε πως "η Ελλάδα θα πρέπει να πουλήσει κρατική περιουσία 50 δισ. για να ανταπεξέλει...".
Ο κύριος Γιούνκερ, φυσικά δεν είναι υπάλληλος της τρόικας, ούτε του ΔΝΤ και φυσικά αυτή του η δήλωση μόνο ως δήλωση κατώτερου προσωπικού δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Φυσικά, με την συγκεκριμένη του δήλωση ο ευρωπαίος αξιωματούχος ξεγύμνωσε τις πρακτικές και τους πραγματικούς σκοπούς της κυβέρνησης Παπανδρέου, που ματαιοπονώντας επεχείρησε να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις των ανθρώπων της τρόικας που ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών όταν αναφέρθηκαν σε ξεπούλημα της Ελληνικής κρατικής περιουσίας.
Όσο και αν επιχείρησε ο κύριος Παπανδρέου με τους υπουργούς του να πείσουν πως θα υπάρξει αξιοποίηση και όχι πώληση δημόσιας περιουσίας, ο κύριος Γιούνκερ σήμερα το βράδυ κατέρριψε με πολύ λίγες λέξεις τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου...

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Πάρτα μωρή Πετάλω......Κυβερνητικέ εκπρόσωπε.....με την Οργισμένη δήλωση...

Πάρτα στην μάπα και εσύ Παπανδρέου!!!Με το Διάβημα σήμερα στην τρόικα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: