Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Υπεύθυνοι για την Εξολόθρευση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί ήταν οι ίδιοι οι Δοσίλογοι Εβραίοι

Εβραία Πανεπιστημιακός αποκαλύπτει την συνεργασία Εβραϊκης Κοινότητας,Αρχιραββίνων και Ναζί στην Θεσσαλονίκη!!!!!!!

Ο θρυλούμενος "ελληνικός αντισημιτισμός" δεν υπάρχει υποστηρίζει η Εβραία πανεπιστημιακός Οντέτ Βαρόν - Βασάρ σε εκπομπή του "έντρομου" Β.Βασιλικού, και αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι υπεύθυνοι για την εξολόθρευση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί ήταν οι ίδιοι οι δοσίλογοι Εβραίοι, τα συνεργασθέντα με τους Γερμανούς Εβραϊκά Συμβούλια και ιδίως ο αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης, που έδωσε τις λίστες με τους Εβραίους στους χιτλερικούς,όπως και ότι ο ο πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητος Θεσσαλονίκης,ήταν συνεργάτης των Γερμανών!!


Φανταστείτε να τα έλεγε όλα αυτά κάποιος μη Εβραίος.


visaltis.blogspot

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα μας δουλευει ο βασιλικος; εβραιος=φτωχος. μα ειναι δυνατον, τι παει να περασει;μονο 10% ήταν πλουσιοι και 90% φτωχοι; τι θέλει, να του δοσουν βραβειο οι εβραίοι;με το ζόρι. η εβραια του λεει οτι ήταν οι πιο πολλοί αστοι, αυτος εκει. μα δε ντρεπεται λιγο.ξεχνα που το 99% των εβραιων ανα την γη, ήταν και ειναι τοκογλύφοι; τι φτωχοι ρε μεγαλε.
λοιπον: το 99% των εβραιων της δυτικης ευρωπης φυγαδευτηκε στην αμερική.
το 60-70% των εβραιων της αν. ευρωπης εκδιωχθηκε το 1945 απο τις χωρες τους (Σ.Ενωση κλπ)και μεταναστευσε στην παλαιστινη και ένα 10-20% παρέμειναν.
ενα 10% είτε πέθανε απο τις κακουχιες των στρατοπέδων εργασιας (ή συγκεντρωσεως), ή απο την πεινα, ή απο εκετελεσεις-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
η συντριπτικη πλειοψηφια των εβραιων της θεσσαλονικης κατεληξαν, ή στην αμερική όπου οι σιωνιστες αδελφοι τους τους εδωσαν λεφτα κι ανοιξαν μαγαζια ή πηγαν στην παλαιστινη.τι παπαριες ειναι αυτες για 97% νεκρους.....
το 1943 ισχυριζονται οτι τους εκτοπιζαν με τρενα και με τον ερχομο τους τους σκοτωναν. μα καλά;τοσο βλαμμενοι ήταν οι ναζι;εν μεσω πολεμου που τα καυσιμα και τα μεσα μεταφορας ήταν αναγκαια για τον πολεμο, αυτοι τους εκτοπιζαν για να τους σκοτωσουν; δηλαδη δεν τους ήθελαν για εργατες; αν ηθελαν να τους σκοτωσουν γιατι δεν τους δηλητηριαζανε στην πολη που τους μαζευαν και να τους καιγανε εκει.επρεπε να τους πανε πρωτα ταξιδι; δεν στεκει. τα καυσιμα ηταν απαραιτητα.υπηρχε η β.αφρικη, η εκστρατεια στην σοβιετικη ένωση, η ιταλια, τα βαλκανια, η δυτικη ευρωπη.παντου μετωπα κι αντι να φυλανε τα καυσιμα και τα τρενα τους ως κορην οφθαλμου, αυτοι εκτοπιζαν πολλες εκατονταδες χιλιαδες εβραιων μονο και μονο για να τους σκοτωσουν. δεν στεκει.οτι υπηρχαν κτηνη και οτι εγιναν κτηνωδιες και υπερβασιες ειναι αναμφισβητητο.αλλα μονο στο 5% απ΄ότι ισχυρίζονται οι εβραιοι.εξαλλου πολεμος γινοταν. μην πατε μακρυα. στον πολεμο της γιουγκοσλαβιας, κτωνωδιες δεν εγιναν;απλως μας πουλησανε το παραμυθι τους για τον καλό και κατατραγμενο εβραιο μεσω τυπου, τηλεορασης, κινηματογραφου και οι κυριοι εγιναν συμπαθεις και εφτιαξαν κρατος. φυσικα μεσα στο παιχνιδι ήταν και ο αρχηγος των ναζι ο οποιος εκτελουσε εντολες.πριν 6 μηνες δεν ανακοινωθηκε οτι η οδοντοστοιχια που "ανήκε" στον χιτλερ δεν ήταν δικια του;
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ!!!!ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ!!!!